FASHION DAYS, ТЕМА 4

• 97 663
  • 791
  •   1
Отговори
# 195
Не знам къде трябва да е въпросния имейл,но в профила излиза само поръчката какво съдържа плюс датата която е създадена и отдолу има прозорец откажи поръчката
Стана ми интересно най вече заради това че преди седмица при друга моя поръчка веднага щом я пуснах до час получих смс на тел си с потвърждение и евентуални дати за доставка,а този път нищо
Имейл за поръчката нямаш ли? В профила вижда ли се?

# 196
  • Варна
При мен е по съшия начин.
Поръчка от петък, 25.11.22 г.

От приложението излиза само информацията, за която си писала.
Влез в сайта и там вече излиза на какъв етап е поръчката ти. Моята стои на обработка.

Аз смс никога не съм получавала, само имейл.

Поръчах за подарък  обувки за мъжа ми и много се надявам да ги получим най късно до 07.12.22 г, защото после ще отсъства и нито ще може да ги премери, нито да ги върна в 30 дневен срок.
Дано не отнеме получаването на поръчката ми 2 седмици...

Когато направих поръчката изписа срока на доставка, но като не го запомних. После никъде не го виждам.

# 197
  • София
Сега погледнах, че последната ми поръчка също е от 25. Имам имейл, че е изпратена вчера. По товарителницата виждам, че е в София вече. Днес ще е в офиса на Еконт. Предполагам, че и по вашите ще има раздвижване днес или утре.

# 198
Влезнах сега в самия сайт,да ,поръчката си е така със статут на просто направена,нито е обработена,нито нищо 😔

# 199
И моята поръчка от 26.11 е само със статус "платена" и не помръдва.

# 200
Аз пък на 23.11 направих заявка за връщане и още ги няма. Учудих се, защото досега са идвали най-късно на другия ден, проверих товарителницата и е от тази новата куриерска фирма. Вчера имах смс, че до 30,11 ще дойдат. Joy Аз междувременно излизах отпуск,  оставих пратката на колежка, върнах се - още седи. Не че ме бърка, ама пък една седмица да им отнема да вземат пратка...

# 201
Хм, онзи ден получих два чифта дънки, оказаха се малки и същия ден направих заявка за връщане. Вчера ги взе куриер.

# 202
  • Варна
Получих преди малко мейл, че поръчката ми от 25.11.22 е изпратена.

# 203
  • Пловдив
Хм, онзи ден получих два чифта дънки, оказаха се малки и същия ден направих заявка за връщане. Вчера ги взе куриер.

Също и при мен така бързо стана. В четвъртък получих боти и блуза. Големи са ми. Пуснах веднага заявка. В петък дойде куриер. Днес имам мейл, че сумата ми е преведена.
Е, докато не я видя в сметката няма да се успокоя. Че все пак са 100лв.

# 204
  • Popovo
С коя куриерска фирма получавате пратките си?
До преди няколко седмици, получавах със Speedy.
Всичко беше точно-поръчвам-бърза доставка и от Fashiondays и от EMAG.
Решавам да връщам, пак всичко точно, правя заявка-още същия ден ми звъни куриер да вземе пратката.
От скоро ми ги носи някакви фирма -Sameday.
Еми...........нямам думи просто.Носи ми вчера едната част от поъчката.
Вика ми "Имаш и още, ама за утре ще оставим"/демек за днес/.
Е................днес, няма никой.
Подавам заявка за връщане преди седмица, ..................пак никой не се обажда да я вземе.
От къде се появи тази куриерска фирма, се чудя.Или аз просто не я знам.

# 205
С коя куриерска фирма получавате пратките си?
До преди няколко седмици, получавах със Speedy.
Всичко беше точно-поръчвам-бърза доставка и от Fashiondays и от EMAG.
Решавам да връщам, пак всичко точно, правя заявка-още същия ден ми звъни куриер да вземе пратката.
От скоро ми ги носи някакви фирма -Sameday.
Еми...........нямам думи просто.Носи ми вчера едната част от поъчката.
Вика ми "Имаш и още, ама за утре ще оставим"/демек за днес/.
Е................днес, няма никой.
Подавам заявка за връщане преди седмица, ..................пак никой не се обажда да я вземе.
От къде се появи тази куриерска фирма, се чудя.Или аз просто не я знам.
До колкото разбрах си е тяхна куриерската фирма, на ФД.

# 206
  • Sofia
Откакто разбрах за Easybox опция, с никакви куриери не се занимавам. Мега удобно - отиваш, въвеждаш си кода, взимаш си пратката. За връщането същото - минавам, мятам я и заминавам.
Няма висене вкъщи в очакване на куриера, няма работно време, няма опашка и когато ми е удобно отивам.

# 207
  • Стара Загора
И аз имах честта да ми доставят със Sameday. Обажда ми се вчера някакъв и със сънен глас ми казва, че имам пратка и че след 30-40мин ще дойде. Първоначално си помислих, че някой се шегува, защото нито смс, нито мейл за доставка бях получила, но казах "Да, имам, но бихте ли се представили от коя фирма сте?". Чак тогава каза, че е от Sameday. Бях дала адреса на работа и вече не бях там, та отговорих, че доставката няма как да се осъществи. От негова страна последва въпросът "Ми ко прайм ся?". Идваше ми да кресна, но запазих самообладние.
А за днес, рано сутринта получих смс да очаквам доставка. Взех си я успешно.

# 208
И на мен няколко пъти ми ги носят със Sameday, но съм много доволна. Куриера е жена и е страшно разбрана. Звъни ми и се разбираме къде ми е удобно ( без значение къде из града съм) и ми ги носи. Разрешава ми да пробвам абсолютно всичко. Така не ми се налага да вземам пратки на сляпо (за обувките специално).

# 209
  • на пистата
Откакто разбрах за Easybox опция, с никакви куриери не се занимавам. Мега удобно - отиваш, въвеждаш си кода, взимаш си пратката. За връщането същото - минавам, мятам я и заминавам.
Няма висене вкъщи в очакване на куриера, няма работно време, няма опашка и когато ми е удобно отивам.
Бихте ли казали повече за тази опция Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт