FASHION DAYS, ТЕМА 4

• 96 962
  • 791
  •   3
Отговори
# 315
  • София
Момичета, когато се връща със Спиди, след колко време горе долу получавате мейл от Фешън дейс за връщането?

# 316
  • Пловдив
Момичета, когато се връща със Спиди, след колко време горе долу получавате мейл от Фешън дейс за връщането?
дойде след час при мен Simple Smile

# 317
Благодаря за споделеното.
Синът ми го одобри за сега. Чуди се дали няма да се наелектризира предвид материята. Дано не.
На мен и цената доста ми хареса. Simple Smile
L за 183 висок.
Моля Hug
Няма да се наелектризира, материята е плътна. Този, за който е L и е 188 см е 84 кг. А човекът с XХL и 195 см е 115 кг

# 318
дойде след час при мен Simple Smile

И при мен така, буквално след час.

# 319
Днес получих тази рокля
https://www.fashiondays.bg/p/%D0%A0%D0%BE%D0%BA%D0%BB%D1%8F-%D1% … hange-p3402181-1/
Бях поръчала размер Л, но роклята ми е малка. Загледах се в етикета й - ами то пише 6 US, след справка в гугъл, 6 US отговаря на 36 ЕУ. Струваше ми 132 лв. Много ме е яд, вече цената е друга и няма номера. Така че внимавайте с размерите, особено като са по америнканската номерация. Утре ще я връщам.

# 320
  • Бургас
Поръчах тези сандалети. Заспаха ми на краката. Меки и удобни.

# 321
Екипите дойдоха, за парите си изглеждат много добре. Малко материята е от онези изкуствените, ама за из къщи/двора ще им свърши работа Simple Smile В сайта не бях обърнала внимание, но на пакета веднага видях, че пише слим фит. Дано не са им прекалено впити.

Както бях писала, онзи ден върнах пратка, вчера е отишла при тях. Днес имам имейл да очаквам възстановяване на сумата до три дни Simple Smile

# 322
Здравейте!
Някой има ли код за намаление, който няма да ползва?

# 323
# 324
Благодаря Heart

# 325
Момичета, в проследяването на Еконт на подател като пише Dante international, това е Fashion days, нали? Имам смс, че имам пратка, но аз от ФД каквото съм поръчала, съм си го получила и това не знам какво е, че и 39лв наложен платеж.

# 326
Момичета, в проследяването на Еконт на подател като пише Dante international, това е Fashion days, нали?

E mag ? Макар, че те са свързани .

# 327
  • София
Да, ФД са. Като съм връщала, от там са ми правели превода. Може да са объркали получателя, звънни си в Еконт, те ще ти обяснят какво що.

# 328
  • Бургас
Момичета, търся мнения за този модел  Skechers https://fashiondays.page.link/MwW3C5w4NzugHLET8

# 329

Общи условия

Активация на акаунт