FASHION DAYS, ТЕМА 4

• 96 354
  • 791
  •   1
Отговори
# 360
Имала съм 2 завъртяни случая, но винаги са ми връщали парите. Винаги са отговаряли на телефона. Коректни са били .
Иначе в 98% на 3 ден парите са по сметката ми. Най-бързо връщат парите от всички сайтове.

# 361
Имала съм 2 завъртяни случая,
Удобно ли е да споделите какви са били случаите? От чисто любопитство питам.

# 362
Служителката в еконт е разменила местата на отказания на място след преглед продукт и този който съм взела. След като вкъщи мерих на детето обувките и се оказаха малки, ги върнах. И от там сагата... след много обаждания от моя страна и прегледи  от тяхна ми върнаха парите.
Другия случай е за върнат артикул със някаква грешка в товарителнилницата...
Но винаги са ми вдигали телефона.
Иначе при нормални ситуации са най- бързите за връщания.

# 363
  • София
От повече от 10 г. пазарувам от Fashion days и само веднъж, не ми бяха възстановили сумата и след разговор всичко се нареди!
Моля когато попаднете на фалшиви според Вас артикули да снимате и да покажете. Никога не съм попадала на такива, а поръчките са ми хиляди!

# 364
Изключително доволна и аз!Не мисля,че някой може да ги бие по цени,коректност и бързина!

# 365
  • Пловдив
Дори съм изненадана-приятно от бързината им.
Пример от изминалата седмица. Във вторник получих, но се наложи да върна. Попълних заявката. В сряда дойде куриер. В четвъртък беше при тях върнатият артикул. В петък имам имейл, че са ми превели парите. Съответно утре трябва да са ми по сметката..

# 366
Няколко пъти съм връщала към Фешън дейс, но никога не съм попадала в такава ситуация. По телефона винаги съм успявала да се свържа с тях. На този номер - 029059160. Парите са ми възстановявали за 3-4 дни. Дори последният път ги възстановиха, преди да получа имейла, че ще ги възстановят. Писах и в темата, че ме изненадаха.
Не знам какво се е случило, но ако няма развитие утре или във вторник, обърни се към КЗП.

Благодаря, утре ще звънна на този номер, ако откажат да направят нещо по въпроса, директно ги даван на КЗП.

# 367
  • Sofia
А все пак може ли да споделите кои са фалшивите стоки, за да е полезно и за нас?

# 368
  • София
Винаги са били коректни и с мен. Всичко с тях става супер бързо. Получаване, връщане и възстановяване на сумата. От всички популярни сайтове, за мен са най-бързите.

Последна редакция: нд, 08 яну 2023, 23:11 от gatanegra

# 369
Обувките на стойност 200лв, които поръчах, се разлепиха на първото обуване. Писах преди седмица и нещо и още чакам отговор. Лошото е, че минаха 30 дни от поръчката и не мога просто да ги върна. Получих вече два имейла, че имат много запитвания и да чакам. Та да видим как ще се развие ситуацията, досега не ми се е случвало

# 370
Обувките на стойност 200лв, които поръчах, се разлепиха на първото обуване. Писах преди седмица и нещо и още чакам отговор. Лошото е, че минаха 30 дни от поръчката и не мога просто да ги върна. Получих вече два имейла, че имат много запитвания и да чакам. Та да видим как ще се развие ситуацията, досега не ми се е случвало
Не е по вашата тема, ама в края на ноември имах една поръчка и им писах и имейл относно нея … получих отговор миналата седмица хаха че тя поръчката вече отдавна дойде, а вече се и ползва.. не знам колко запитвания имат ама да отговорят след 2 месец почти, направо е несериозно..

# 371
Някой има ли код за Fashion days за повече от 10% намаление? Ще бъда благодарна, ако ми го изпратите на лично съобщение.

# 372
Някой има ли код за Fashion days за повече от 10% намаление? Ще бъда благодарна, ако ми го изпратите на лично съобщение.
И аз търся такъв код.

# 373
  • Варна
И аз търся такъв код.
Аз пък не съм срещала такъв освен,ако не е предоставен от самият сайт за определени марки на тяхната страница!

# 374
Всъщност пращат и индивидуални.

Общи условия

Активация на акаунт