FASHION DAYS, ТЕМА 4

• 96 463
  • 791
  •   1
Отговори
# 585
  • на пистата
Guess вече не е това,което беше.Занижено качество и само еко кожа.Нища абща с нещата им преди години.А цените им...

# 586
  • Стара Загора
Guess вече не е това,което беше.Занижено качество и само еко кожа.Нища абща с нещата им преди години.А цените им...

Със същото мнение съм. Имам техни обувки на ток от ест. кожа. Удобни и меки са. Сегашните им нямат нищо общо. С дрехите е същото положение - изкуствени материи на високи цени.
Миналата година си харесах една чанта, ми то мушама...

# 587
Здравейте, за първи път връщам поръчка. На 13.04 куриер взе пратката. В профила ми пише, че парите са преведени по сметката, а сумата още я няма. Да им звъня ли или да изчакам 14 дневния срок? Все пак бяха почивни дни, реално са минали само два работни дни от както е взета пратката.
Ето това ми излиза в профила:

# 588
Сумата се отразява в рамките на 2-3 дни по сметката ви. Изчакайте.

# 589
  • на пистата
Там където сте показали още от получаването пише така.При мен ориентир е една стъпка назад.Тук,щом.изпише,че са възстановени,още 2дни макс

# 590
Благодаря ви много! Успокоих се🙂, при мен статуса още е " създаден формуляр за връщане".
И още нещо: куриерът като взе поръчката не ми даде никакъв документ, като го попитах, каза че няма нужда, онлайн в профила ми щяло да се отрази.

# 591
Досега винаги съм била доволна от Фешън дейс (артикули, доставка, връщане и т.н.). Миналата сряда генерирах връщане на една несполучлива покупка на боти и все още стои на “създаден формуляр за връщане” и няма номер на товарителница. А винаги е идвал куриер на следващия ден.. Реших да им пиша съобщение през приложението, да видим дали ще реагират бързо.

# 592
А вчера получих имейл, че парите до 2-3 дни ще са по сметката ми.

# 593
здравейте, код за 10% някой има ли?

# 594
  • София
10ELLIE

# 595
  • Варна
Здравейте, разубедих се за една покупка, а вече е предадена на куриер. Може ли да ме посъветвате, възможно ли е въобще да не я вземам или трябва да я приема и да я върна с формуляр. Много ви благодаря предварително!

# 596
Здравейте, разубедих се за една покупка, а вече е предадена на куриер. Може ли да ме посъветвате, възможно ли е въобще да не я вземам или трябва да я приема и да я върна с формуляр. Много ви благодаря предварително!
Като получиш смс за пратка, просто я откажете.

# 597
Здравейте! Някой вземал ли си е обувки на марката Musk? Харесах си едни много хубави (поне на снимката) кецове, но не знам дали ще са удобни, тъй като ми предстои пътуване и доста ходене и не съм сигурна дали да заложа на тях или на нещо, което знам, че ще е удобно.

# 598
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Здравейте!
Код за 10% или друг?

# 599
  • София
Здравейте, пуснах поръчка до easybox, като ще я платя с карта при взимането. За първи път ще я взимам по този начин и не знам как се прави. Разбрах, че някакъв код ще ми изпратят, вероятно който ще отвори кутията. Ще съм благодарна, ако някой обясни как става.

Общи условия

Активация на акаунт