Номинации за най-голяма муня (тема 4)

• 93 764
  • 750
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Та разглеждам аз и си мисля - имам розови домати, имам песто верде - дали ще си върви? Ми що да не си върви, все пак салата Капрезе всеки обича, нали? Накратко казано, отново беше много вкусно, обаче цветът.... 😆😆😆😆😬🤢🤢
Нарочно не слагам снимка.
Ясно, червено +зелено прави кафяво. Предполагам, че си го докарала на цвят все едно си гребнала кал от някоя локва. У нас сме все някакви неестети и външният вид на яденето не ни впечатлява.

# 286
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Мунята в случая е малкият ми син - 5 клас.
Вчера е седял цял ден гладен на училище и занималня !
И то,защото забравил,че има пари за храна !
Колко трябва да си разсеян....идея нямам !
Някои има ли. 👀🤔😂
Моя пък си връща храната, забравя че носи ...

# 287
Та разглеждам аз и си мисля - имам розови домати, имам песто верде - дали ще си върви? Ми що да не си върви, все пак салата Капрезе всеки обича, нали? Накратко казано, отново беше много вкусно, обаче цветът.... 😆😆😆😆😬🤢🤢
Нарочно не слагам снимка.
Ясно, червено +зелено прави кафяво. Предполагам, че си го докарала на цвят все едно си гребнала кал от някоя локва. У нас сме все някакви неестети и външният вид на яденето не ни впечатлява.

Ами те някои ястия просто не могат да изглеждат красиво. Мъжът ми е всеяден, но двете ми кокони сякаш в Мастършеф са расли. (А майка им далеч не е мастършеф.) Сега съм им сготвила една пилешка яхнийка с грах и лук, толкова е вкусна, а не искат да я ядат, приличала на нещо вече ядено. Сложих и морковче и печени чушки за цвят, не е чак пък толкова грозно! Калпазанките луканка си нарязали...

# 288
  • София
Ама как така грахът ще е грозен. Толкова красиво зелен е.
По тази логика всяко ядене със сос изглежда като вече ядено.
Ами като свърши луканката, не купуваш нова и оставяш граха

# 289
Майка ми и баща ми разказваха една случка и все й се чудеха. Не знам къде са били на почивка, но са се хранили някъде организирано. Казваха, че в съседство се хранели семейство германци с две малки деца. Един ден едното дете не е искало да яде някакво ядене със зеле (не му се учудвам). Родителите са накарали сервитьора да прибере порцията и да я донесе на следващото ядене. Детето пак не е искало да яде и операцията е била повторена няколко пъти, докато е изяло въпросното зеле. Някак не мога да го приема като възпитание. Мисля, че не всеки човек може да яде всяка храна. Против съм и разлигавените деца, които разиграват всички около себе си с капризи, но и такива действия ми идват свръх. Най-вероятно това дете ще мрази зеле до края на живота си.

# 290
Здравейте аз днес се изявих според мен епично....Имаме родителска среща на 1 група разбирате многоооо важна абе най важната.😁Събираме се родителите в групата на детето(присъствена)сядаме и една закъсняла майка сяда до мен.Познаваме се бегло децата ни са много свикнали един с друг в детската и много се търсят,но извън нея нямаме общо излизане.Имаме си приказката с нея,но толкова.Пуснаха списък да се запишем кой е там....изобщо не прочетох какво пише отгоре а преди мен се записаха двама татковци на синове...И аз най решително си написах моето име а жената като седна до мен и дадоха списъка и тя да се запише....А аз с най сигурния си тон казвам,че трябва нейното име...а тя милата ми казва"Не името на детето!" И вярно бе то отгоре с щрифт който би избол очите на човек си пише "Името на детето!" Е то си пише ама кой да го види....ами записах до моето име това ня дъщеря ми....И да не си помислете,че е това...ще ми се.Същата майка ми казва да подам на останалите до нас...аз пак сигурна казвам "А не те се записаха!" и така списъка остана при нас.Бяхме вече към края на родетелссата среща,когато списъка вече щеше да бъде взет от възпитателките и стана ясно,че.съседната маса не са се писали и подписали.....Вярвайте ми умрях от срам изявих се като абсолютна муня....

# 291
  • Бургас
Когато се роди сина ми, запазвам час за 1 ва консултация при педиатърката, но смвсто неговото име, казвам на баща му. Отиваме пред кабинета, излиза сестрата и казва името на таткото. Той стана поогледа се дали няма дете със същото име и гордо извика: Аз!
Тя ни погледна с лош поглед и тогава ми светна лампичката, че грешката е моя Simple Smile

# 292
Най-вероятно това дете ще мрази зеле до края на живота си.

Едно време са викали баба ми в училище, защото майка ми не е искала да си яде зелето в стола... натрили й хубаво сол на главата каква лоша родителка е и как трябва насила да научи! майка ми да яде зеле. Майка ми е имало пъти, в които е яла там и е ревала, защото са й крещяли да го изяде, иначе пак ще привикват баба... познайте дали майка ми яде зеле, 55 години по-късно... абсолютна малоумщина! Извинете за офтопика.

# 293
Преди час и половина сложих да варя яйца... Язък за касеролката и таймерчето.
Хехе аз моите така ги изпекох, но нямах таймерче
От моите 6 яйца - едното гръмна. Joy Joy Joy
В най-обикновена съдинка, без таймер. На кухнята вратата затворена, ние в съседната стая гледаме филм. Честно, в първия момент, помислих, че гърмът идва от филма. Joy Никой не ми мрънкоти де, а аз си изчистих хилейки се. Joy

# 294
  • Sofia
Спя на подобна ортопедична възглавница повече от 10год. ..,но преди 1-2год.разбрах как трябвало да се спи на нея 🙄 беше ми по-удобно наобратно 🤔

# 295
Аз така и не разбрах как се спи на нея Joy всякак ми беше неудобна.

# 296
  • София
Такава възглавница бях купила на БНД докато още бяхме млада двойка. Беше му препоръчана от лекар за облекчаване на  симптоми, които му причиняваха сериозен дискомфорт. Съответно лекарят беше обяснил как е правилно да спи на нея. В опаковката на възглавницата също имаше листче с обяснение. Но и той като Доли твърдеше, че му е по-удобно по другия начин и така и не спа върху нея от правилната посока. Симптомите естествено не се повлияха положително, а БНД заяви, че възглавницата не върши работа и я хвърли.

# 297
  • Sofia
Неудобно ми е с тумбестата част на вратът,но така било правилно и се свиква някак 😁

# 298
  • София
Аууу Grinning Имаме същата, всякак ми е неудобна, но най-малко неудобна е на обратно… Тъпото е, че и 4годишният искаше да спи на нея и съответно е спал по грешния начин…

# 299
  • София
Ами то някак отвътре му идва на човек да я ползва погрешно. Възглавницата е виновна, не хората. Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт