WIZZAIR - 42

• 40 401
  • 775
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
Само на отиване може.

# 586
  • София
Преборих се най-сетне...И при мен беше голяма борбата с плащането. След 5 поне опита да платя с карта, накрая ми прие банков превод.
Кажете моля, изписа ми, че за полетите не се предлага онлай чекиране. Предполагам тъй като са февруари и още не е налично. Или има опция перманентно да не мога да се чекирам онлайн?

# 587
Перманентно не може от разни марокански летища,  гръцки острови и прочие. Иначе може.

# 588
  • София
За Малага става въпрос.

# 589
Нямам спомен и затова да попитам.
Кашкавал (вакуумиран) или не, и колбаси може ли в ръчен багаж? Или да се подготвям и да буквам чекиран багаж навръщане от Италия.

# 590
  • Пловдив
По спомен може Simple Smile Викаш да си напазаруваш предколедно?

# 591
не е течност, взрив, киселина...

# 592

Абсолютно. Simple Smile Поне ще са истински.

neuromancer, то не е, но винаги могат да се заядат.

Веднъж навръщане от Италия при разпределяне на багажа бях забравила бутилка разкошен зехтин в ръчния багаж. Щях да умра като ми го взеха. Simple Smile
И и обяснявам на мацката - виж, запечатана е бутилката, зехтин е.
Не и не.

# 593
Абсолютно. Simple Smile Поне ще са истински.
neuromancer, то не е, но винаги могат да се заядат.

Веднъж навръщане от Италия при разпределяне на багажа бях забравила бутилка разкошен зехтин в ръчния багаж. Щях да умра като ми го взеха. Simple Smile
И и обяснявам на мацката - виж, запечатана е бутилката, зехтин е.
Не и не.
То... няма смисъл от тези спорове, защото тя е на ваша страна и е на същото мнение, но ако ви пропусне заедно със зехтинчето, рискува да я уволнят нея. Тоест тя е задължена да спазва правилата, за да си запази работата. И аз си бях взел бурканче с Дулсе де лече, което нито е "лече" (мляко), нито е течно. Но... нямаше смисъл да споря, води се кремообразно и не може да минава, нищо, че е запечатано.

# 594
diziler, естествено че е така, моя си е вината, че съм го забравила там. Просто се пробвах както се казва.

# 595
neuromancer, то не е, но винаги могат да се заядат

Има си някакви правила все пак, иначе по тая логика и за пуловерче или книга могат да се заядат...

# 596
Здравейте, ако имам закупен флекс и приорити и ми се наложи промяна на полета, приоритито важи ли за новия полет?

# 597
Аз пък една година оставих една едросмляна лютеница на полицаите, да се почерпят, предколедно. Нашите в Испания поне суджук куснаха. Simple Smile

# 598
Не мисля, че проверяващите на скенерите после отварят храните и ги ядат.

# 599
  • оттам, откъдето започва България
Минавали сме с вакуумирани суджуци в ръчен багаж. Мисля че не е проблем.

Общи условия

Активация на акаунт