На пазар във Варна - тема 70

• 36 525
  • 725
  •   1
Отговори
# 360
Някой скоро ваксинирал ли се е?
Знаете ли дали дойдоха от тези ваксини, които са за Омикрон? Интересувам се дали има Модерна.

В сайта на РЗИ не намерих информация.

# 361
Да, в района на колхозен пазар - блока до Елитиса - за няколко дни - още не съм дошла. Ако някой все пак научи цените на двата платени паркинги - да каже - да няколко дни - до седмица.   Не знам къде е Явор.

Аз не разбрах, дамата търси платен паркинг в конкретен район ли? Има платен паркинг до ТЦ Явор.

Относно коментара за куфарите и Варненското летище - още ли продължава проблема?  Преди години така ни опостошиха пътна чанта - летяхме от София през Варна за някъде - ей, мъка, не можахме да си разпознаем чантата - и  така спешно трябваше да купуваме какво да е, че на следващия ден или след часове ни беше международния полет.   То много ясно, че в Сингапур и Истанбул няма да имате проблеми с куфарите - особено в Истанбул са внимателни - обаче интересно  какво ли става с това летище Варна.  Бях забравила колко неприятни емоции ни създадоха - ами то да се откажеш да летиш до/през това летище.   Така ни бяха съдрали чантата - а беше здрав материал, че си събирахме багажа по лентата и спокойно можеше да не я бяхме чекирали, ако знаехме, че ще направят такова мазало.   Не мога да повярвам, че това продължава така. Бургас как са?

# 362
  • Варна
Prinx ето инфо

# 363
Някой скоро ваксинирал ли се е?
Знаете ли дали дойдоха от тези ваксини, които са за Омикрон? Интересувам се дали има Модерна.

В сайта на РЗИ не намерих информация.

Аз ходих края на по-миналата седмица за трета доза. Предният ден бяха пристигнали новите ваксини и се размразяваха. И казаха ако искам от тях да изчакам, но аз не държах.

Звънни и питай ще ти кажат дали има на Модерна

# 364
Благодаря, звънях, но никой не вдига.
А преди малко ми излезе новина, че днес ще имат национален протест... Уффф

//

Успях да се свържа - работят всеки ден от 08.30-17.00 с обедна почивка 12.00-13.00.

Сега нов въпрос - подновяване на паспорт на възрастен с бърза поръчка може в Одмвр на Цар Калоян, нали?
За три дни ли е както пише в сайта?

Последна редакция: пн, 26 сеп 2022, 10:13 от alethea

# 365
  • Варна
Благодаря, звънях, но никой не вдига.
А преди малко ми излезе новина, че днес ще имат национален протест... Уффф

//

Успях да се свържа - работят всеки ден от 08.30-17.00 с обедна почивка 12.00-13.00.

Сега нов въпрос - подновяване на паспорт на възрастен с бърза поръчка може в Одмвр на Цар Калоян, нали?
За три дни ли е както пише в сайта?
Там да! Мисля че може и за 1 ден!

# 366
  • Deutschland/HE
Там може и за 8часа и за 3дни, а в РПУ-тата само стандартна и за 3дни.

# 367
alethea, ваксината я има на 100% и можеш да отидеш да си я поставиш.
Протест ще има, но работата смятам, че няма да се спре.

# 368
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Да, в района на колхозен пазар - блока до Елитиса - за няколко дни - още не съм дошла. Ако някой все пак научи цените на двата платени паркинги - да каже - да няколко дни - до седмица.   Не знам къде е Явор.

Аз не разбрах, дамата търси платен паркинг в конкретен район ли? Има платен паркинг до ТЦ Явор.

Относно коментара за куфарите и Варненското летище - още ли продължава проблема?  Преди години така ни опостошиха пътна чанта - летяхме от София през Варна за някъде - ей, мъка, не можахме да си разпознаем чантата - и  така спешно трябваше да купуваме какво да е, че на следващия ден или след часове ни беше международния полет.   То много ясно, че в Сингапур и Истанбул няма да имате проблеми с куфарите - особено в Истанбул са внимателни - обаче интересно  какво ли става с това летище Варна.  Бях забравила колко неприятни емоции ни създадоха - ами то да се откажеш да летиш до/през това летище.   Така ни бяха съдрали чантата - а беше здрав материал, че си събирахме багажа по лентата и спокойно можеше да не я бяхме чекирали, ако знаехме, че ще направят такова мазало.   Не мога да повярвам, че това продължава така. Бургас как са?
ТЦ Явор е във Възраждане. Определено, като локация не ви върши работа, но като краен вариант става. Зависи каква е цената и дали ще ползвате автомобила.

# 369
  • Варна
Ако ви счупят куфарите си търсите правата. Един  куфар счупен при летене с Турските авиолинии , кацане във Франкфурт. Отидохме на някакво гише, после нещо писах и ни го платиха. Следващия път пак Турските авиолинии , кацане във Варна, счупена дръжка, платиха ни ремонта. Малко си е занимание, ама аз съм упорита. Има гишета за повреден и загубен багаж.

# 370
  • Варна
Помагайте, дами, търся домашен ватиран халат, не хавлиен за баня, а за като станеш от сън и трябва да идеш до банята например.
Онлайн или физически магазин, или ако вие имате такива у дома и сте доволни, да споделите откъде са.
Благодаря Simple Smile

Халати много хубави, домашни, аз купувам от магазина за бельо, на Владислав, точно на ъгъла до фото Луна.

Относно дисплеите: за последните два месеца у дома се счупиха дисплеите на два телефона, единия чисто нов. Нов дисплей е от порядъка на 200-250 лв. В първия случай директно купихме нов телефон, в другия, от три седмици чакаме ремонт на чисто новия апарат (всъщност на нас ни го продадоха дефектен).

# 371
  • Варна
Моля Ви, препоръчайте ми езиков център за изучаване на английски език, от който сте доволни? С възможност за индивидуално обучение или още по-добре, ако има възможност за група с 2-ма?

# 372

Относно коментара за куфарите и Варненското летище - още ли продължава проблема?  Преди години така ни опостошиха пътна чанта - летяхме от София през Варна за някъде - ей, мъка, не можахме да си разпознаем чантата - и  така спешно трябваше да купуваме какво да е, че на следващия ден или след часове ни беше международния полет.   То много ясно, че в Сингапур и Истанбул няма да имате проблеми с куфарите - особено в Истанбул са внимателни - обаче интересно  какво ли става с това летище Варна.  Бях забравила колко неприятни емоции ни създадоха - ами то да се откажеш да летиш до/през това летище.   Така ни бяха съдрали чантата - а беше здрав материал, че си събирахме багажа по лентата и спокойно можеше да не я бяхме чекирали, ако знаехме, че ще направят такова мазало.   Не мога да повярвам, че това продължава така. Бургас как са?

Все същата работа е на летището във Варна. Даже не искам да .го коментирам, защото по случайност ми се потвърди инфото и от вътрешен източник... Чезнат си нещата от багажа, куфарите се чупят... Именно затова го фолирахме багажа  и натам и насам. Заради Варненското летище, не заради Истанбулското или сингапурското. Там дори на връщане му сложиха специална лепенка - тежък куфар.. Не бях виждала такова нещо. Тук на митница го минаха през скенер с фолиото. Не беше мръднало.

# 373
  • Варна
Моля Ви, препоръчайте ми езиков център за изучаване на английски език, от който сте доволни? С възможност за индивидуално обучение или още по-добре, ако има възможност за група с 2-ма?
Преди години, точно оттук научих за Йоана за частни уроци и влюби сина ми в английския език. Вече си направи школа, но не съм наясно с подробности, тъй като сме вече в езикова гимназия.
Това е линк към ФБ страницата. Може да се свържете и информирате какво предлага
https://www.facebook.com/jollysclasses/

# 374
  • ВАРНА
Относно паркинг в околноста на Колхозен пазар имам спомен,че Била предлагаха преди платен престой в подземния паркинг.

Общи условия

Активация на акаунт