На пазар във Варна - тема 70

• 36 541
  • 725
  •   1
Отговори
# 345
  • Варна
Търся магазин за мебели по поръчка или просто да предлагат тапицирани спални за матрак с размери 160 х 190.

Също и магазин, от където мога да купя кухненски плот само 150 см. (от най-евтините, по възможност - тънък).

# 346
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Аз не разбрах, дамата търси платен паркинг в конкретен район ли? Има платен паркинг до ТЦ Явор.

# 347
  • Варна
Търся магазин за мебели по поръчка или просто да предлагат тапицирани спални за матрак с размери 160 х 190.

Също и магазин, от където мога да купя кухненски плот само 150 см. (от най-евтините, по възможност - тънък).
Магазин не знам, но нашата спалня е с такъв размер и ни я прави майстор дърводелец, но не е тапицирана… но знам, че някои могат да тапицират.

За плота онзи ден видях в Практикер парчета, там режат и кантират, проверете имат ли нещо подходящо за вас.

# 348

Магазин не знам, но нашата спалня е с такъв размер и ни я прави майстор дърводелец, но не е тапицирана… но знам, че някои могат да тапицират.

За плота онзи ден видях в Практикер парчета, там режат и кантират, проверете имат ли нещо подходящо за вас.

Може ли информация за този дърводелец, телефон, че и аз реших да сменя спалнята и матрака върху рамката и механизма

# 349
Изтървах си телефона и се напука целия екран. Самсунг, от 300 лв. Чудя се, ако го занеса в сервиз да ми сменят дисплея колко ще ми вземат.. някакъв ориентир за цена да ми кажете и в кой сервиз? Много ме е яд как съм с две леви ръце, телефонът е на 2 месеца, а го потроших вече...

# 350
  • Варна
Виждала съм сервиз за смяна на дисплеи в търговската сграда в Чайка, където са бургерите  и Табла, аптека Кактус. Приятелка беше питала, вътри ми се нещо от рода на 100-150 лв., но вероятно зависи от модела.
Вземи си протектори, в Алиекспрес са по няколко лв., има силиконови с възглавнички по ъглите, има лепящи се на дисплея стъкла. Вярно, че телефонът не е толкова елегантен с тях, но пък пазят.

# 351
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Има едно момче, което се занимава с телефони. Магазинчето за аксесоари се води на ул. Преслав, до Ню Йоркъра. Ако тръгнеш посока басейн се намира вляво, второ или трето магазинче е. Ползвала съм му услугите и съм доволна. Има страничката във ФБ, но не се сещам как се казваше. Направих уговорка през месенджър.

# 352
След Варненското летище останахме без здрави куфари😟 препоръчайте място за закупуване. Трябват ми един голям и един среден размер. Надявам се на някаква промоция, нали сме в края на сезона.

# 353
След Варненското летище останахме без здрави куфари😟 препоръчайте място за закупуване. Трябват ми един голям и един среден размер. Надявам се на някаква промоция, нали сме в края на сезона.
В темата се коментират Естил, Гепард, Метро и Джъмбо

# 354
  • Варна
Изтървах си телефона и се напука целия екран. Самсунг, от 300 лв. Чудя се, ако го занеса в сервиз да ми сменят дисплея колко ще ми вземат.. някакъв ориентир за цена да ми кажете и в кой сервиз? Много ме е яд как съм с две леви ръце, телефонът е на 2 месеца, а го потроших вече...
Макс сервиз са официален сервиз за ремонт на Самсунг - в блока на ъгъла на ул.Пирин и ул.Братя Миладинови

# 355
  • Варна

Мебели Митев. Тапицер, но прави и тапицирани спални. Има фейсбук и много снимки там. Иначе ателието се намира на Христо Смирненски.

# 356
След Варненското летище останахме без здрави куфари😟
В темата се коментират Естил, Гепард, Метро и Джъмбо

От гранд гепард куфара това лято ходи до Сингапур с прекачване в Истанбул и се върна здрав, от големите куфари, дето са за над 30 кг. Но верно че беше фолиран и натам и обратно.

# 357
  • Варна
Виждала съм сервиз за смяна на дисплеи в търговската сграда в Чайка, където са бургерите  и Табла, аптека Кактус. Приятелка беше питала, вътри ми се нещо от рода на 100-150 лв.,

Кога си влизала за последно там? 😁
Няма го отдавна...

# 358
  • Под Слънцето
Димсито е човекът за ремонт на телефони.

http://www.varnagsm.com/

# 359
  • Варна
Относно куфари, аз скоро си взех малък, отново на Гранд Гепард, въпреки, че не са от най-красивите. Без забележки досега само 2 нискотарифни полета. Но пък имат сервис и ремонтират като в, така и извън гаранция. Взех го от магазина на Владислав, където за облсужването мога да кажа - слаба работа.

Общи условия

Активация на акаунт