На пазар във Варна - тема 70

• 36 530
  • 725
  •   1
Отговори
# 330
  • Варна
Здравейте, къде може да се паркира кола за 3-4 дни или до седмица точно в района на този Елитис около Колхозен Пазар.     Знам, че има 2 платени паркинга - единият е с вход от Пискюлиев, а другият е между Дрин и Билата, но не мога да намеря инфо за цените за денонощие или няколко дни.  Ако някой има информация за цение на тези паркинги, ще съм мното благодарна.   В Градска мобилност не ми върши работа, защото колата трябва да остане в района няколко дни - а там е до 3 часа и човек трябва само с това да се занимава - да мести кола и да търси място за паркиране, а съм от София и, отивам с цел да помогна на сестра ми, която има нужда от помощ, а не да се занимавам със синя зона.  В началото поне почивните дни не бяха зона.   Миналия път като ходихме - беше зимата - пак нямаше къде да се паркира там - и ни вдигаха колата - та ходихме до наказателен паркинг, друг път пък  ни глобяваха, то просто няма къде да си оставиш колата, нищо че е зона.   През деня пък слагат едни жълти конуси, които са абсолютно незаконни, и тия със желетките са разхождат и хич не се сещат да глобят наслагалите колчета/конуси или там с каквото си резервират паркоместата.
А за часовникаря - даже и аз имам добри спомени от това магазинче - не помня часовник ли купувах или по друг повод съм влизала там.
често минавам от там / паркинга до пазара на билата/ и съм заглеждала ценоразписа ама не помня… върти ми се нещо че за месец беше 150 лв май. Спешно ли ти е? В понеделник мога да мина и да ти снимам, ако не ти е късно.

# 331
Мерси,  Ели, обаче трябва да инсталираш приложение и да си дадеш кредитната карта да дърпат, което не искам да правя - не знам, някой ако е ползвал тая опция да каже дали може и по друг начин да се ползва тая синя зона за цял ден.

Daisy_D,  Мерси - ако успееш да видиш цени, пиши.  За месец Blush  си ставам варненка.   Принципно мислех да тръгвам утре, но имам и тук задачи и срокове, та може и да има смисъл от инфото в понеделник.

Също и някой друг за паркингите някой ако знае цена - на ден или седмица.

Prinx, синя зона вече има опция плащане за цял ден - 16лв

Последна редакция: чт, 22 сеп 2022, 22:13 от Prinx

# 332
  • Варна
Мерси,  Ели, обаче трябва да инсталираш приложение и да си дадеш кредитната карта да дърпат, което не искам да правя - не знам, някой ако е ползвал тая опция да каже дали може и по друг начин да се ползва тая синя зона за цял ден.

Но мен ме интересуват паркингите някой ако знае цена.

Prinx, синя зона вече има опция плащане за цял ден - 16лв
За синя зона мисля че може да се зареди портфейла и през изи пей с е pay .
Не съм ползвала и не мога да кажа на 100%.
Сещам се за още един платен паркинг до Кауфланд Одесос, ако не ти е далеч.

# 333
  • Варна
Не дърпат пари ей така от кредитната с приложението.. Зареждаш си портфейла, ако свършат парите в него, зареждаш пак и така. Ти сам оторизираш всяко плащане с картата, даже и да е запаметена.

# 334
  • Варна
Плащането за цял ден е само през приложението, а портфейла там се зарежда както всяко едно онлайн плащане.
То е тип виртуален портфейл, който зареждаш и после директно разплащаш. Аз нямам запетени данни на карта там.
Иначе може да се зареди и в брой на каса на изипей.
Няма оставяне на данни и някакво автоматично теглене на суми.

# 335
  • Варна
Къде мога да заменя скъсани пари?
Във всеки банков клон.

# 336
Къде ще ми препоръчате с избор на плат коприна?
Искам калъфки за възглавниците, обаче не ми се дават 70лв.+ за един брой.

# 337
Все пак, Animal hope Varna имат програма за безплатна кастрация на улични котки, като трябва да се хване котката, да се свържете с тях и да я занесете в някоя от клиниката с които работят. После е хубаво да се осигури 2 дена къде да остане котката. Стационара в клиниката е по 10лв на ден. Пиша това в случай, че някой има желание, но няма финансова възможност да кастрира котка за която се грижи (поня я храни ежедневно).

Сигурна ли сте в това, защото имам в наследство две майки, които ми накотиха две котила това лято и вече са цял прайд.. Питах ги за кастрация и ми казаха, че вече нямало ваучери - те били само пролетно време.. Надявам се на студена зима без повече котила чееее.. Спряла съм да ги храня с надеждата, че ще се поразтикат поне малките
Питах в няколко клиники, но цената е 130лв и не искат да се занимават с бездомни, защото може да им внесат зараза

# 338
Все пак, Animal hope Varna имат програма за безплатна кастрация на улични котки, като трябва да се хване котката, да се свържете с тях и да я занесете в някоя от клиниката с които работят. После е хубаво да се осигури 2 дена къде да остане котката. Стационара в клиниката е по 10лв на ден. Пиша това в случай, че някой има желание, но няма финансова възможност да кастрира котка за която се грижи (поня я храни ежедневно).

Сигурна ли сте в това, защото имам в наследство две майки, които ми накотиха две котила това лято и вече са цял прайд.. Питах ги за кастрация и ми казаха, че вече нямало ваучери - те били само пролетно време.. Надявам се на студена зима без повече котила чееее.. Спряла съм да ги храня с надеждата, че ще се поразтикат поне малките
Питах в няколко клиники, но цената е 130лв и не искат да се занимават с бездомни, защото може да им внесат зараза
Да, сега намерих поста и пише, че стартира от края на април и е с лимит от 200 котки. Извинявам се, че съм ви подвела. Все пак ви пращам клиниките с които работят. Може да ви предложат по-добра цена. Моля, дръжте ме  течение, ако искате и на лично съобщение.

# 339
  • Варна
Помагайте, дами, търся домашен ватиран халат, не хавлиен за баня, а за като станеш от сън и трябва да идеш до банята например.
Онлайн или физически магазин, или ако вие имате такива у дома и сте доволни, да споделите откъде са.
Благодаря Simple Smile

# 340
  • Варна
Помагайте, дами, търся домашен ватиран халат, не хавлиен за баня, а за като станеш от сън и трябва да идеш до банята например.
Онлайн или физически магазин, или ако вие имате такива у дома и сте доволни, да споделите откъде са.
Благодаря Simple Smile
Поларен не ти ли върши работа? Гледах вчера имаше в Кауфланд поларени.

# 341
Къде има магазини за мебели втора употреба? Издирвам нощно шкафче череша ли, орех не го знам, но вече не се произвеждат такива и няма във веригите.

# 342
  • Варна
Срещу Сима има магазин за вносни мебели от масив, втора употреба. Триетажна сграда е или май два със сутерен, съкровищата са в сутерена. Все едно влизаш в друг свят, истински масив от майстори правени нещата. Имаме спалня, маса и шест стола от там, нощно шкафче също. Имат и паркинг.

# 343
Срещу Сима има магазин за вносни мебели от масив, втора употреба. Триетажна сграда е или май два със сутерен, съкровищата са в сутерена. Все едно влизаш в друг свят, истински масив от майстори правени нещата. Имаме спалня, маса и шест стола от там, нощно шкафче също. Имат и паркинг.
Благодаря, дали нямат сайт

# 344
  • Варна
Калина, нямат. Нямат нужда. Там се водят клиентите. Мен ме заведе съседка, аз после забравих кого заведох Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт