На пазар във Варна - тема 70

• 36 523
  • 725
  •   1
Отговори
# 375
Дейзи, това с входа от Пискюлиев ли е или на пазара пред Билата.   Благодаря ти много.  Иланг-иланг,  не знаех че тази Била има подземен паркинг, ще трябва да проверим като стигнем.

През зимата трябваше да останем в района на колхозния пазар, за съжаление за погребение, и, ако можахме, малко да помогнем на сестрата и племенницата.  Имахме големи проблеми с паркирането - то едно, че винаги няма места, слагат едни жълти конуси, никой не глобава да ги махнат, да има къде да паркира.    Вдигаха ни колата и я караха на наказателен паркинг - друг път ни глобиха за неправилно паркиране.   

Та затова и така питам за платен паркинг.   Благодаря много на всички отзовали се.     

_Re_ge , ва съжалявам да чуя това за летището.   Но благодаря за инфото - трябва да се знае, че да се избягва да се ползва това летище, по възможност.   То със самолет да не дойдеш - че ти късат чантата  - с колата да не дойдеш - че ти късат нервите.   Ноо - човек трябва да е упорит и благодаря на всички.

# 376
Уоу, и аз не знаех, че стоят така нещата с варненското летище, а ми предстои полет скоро Grinning

Виждали ли сте някъде във Варна да изработват сапунени букети?

# 377
Сапунени букети съм виждала в магазина за цветя в Delta мол. Иначе съм виждала много варненски ФБ страници, които предлагат.
Някой знае ли дали ще влиза в сила зелената зона на Варна през Октомври? Няма разчертани места, тротоарите покрай нас са все така скандални...

# 378
От ноември щяло да бъде по последна информация.

# 379
  • Deutschland/HE
Не е чак толкова зле на летище Варна, летя всяка година и имам поне по един чекиран багаж, до сега съм нямала проблем. Доста приятели летят ежегодно и те не са се оплаквали. Аз не знам летище, където да не се чупят куфари. Скоро ми попадна информация, че Луфтханза при оплакване директо дават нов куфар (това за летище Франкфурт).
Аз съм купила колани за куфарите и големите куфари ги стягам на кръст, а ръчния да децата по височина.

П.С. Миналото лято Луфтханза ни помолиха да си дадем ръчния багаж в багажното и ние дадохме 3 ръчни багажа и те не пристигнаха с нас във Варна, а останали във Франкфурт, получихме ги на другия ден. Куфарчето на дъщеря ми беше облепено с тиксо, при разтоварването се отворило и изпопадали чорапи!?!? по пистата Simple Smile Служителката от изгубени багажи ги събрала и много добре го беше облепила, нищо не липсваше. От тогава по един колан и на ръчния Simple Smile

# 380
  • Варна
Дейзи, това с входа от Пискюлиев ли е или на пазара пред Билата.   Благодаря ти много.  Иланг-иланг,  не знаех че тази Била има подземен паркинг, ще трябва да проверим като стигнем.

През зимата трябваше да останем в района на колхозния пазар, за съжаление за погребение, и, ако можахме, малко да помогнем на сестрата и племенницата.  Имахме големи проблеми с паркирането - то едно, че винаги няма места, слагат едни жълти конуси, никой не глобава да ги махнат, да има къде да паркира.    Вдигаха ни колата и я караха на наказателен паркинг - друг път ни глобиха за неправилно паркиране.   

Та затова и така питам за платен паркинг.   Благодаря много на всички отзовали се.     

_Re_ge , ва съжалявам да чуя това за летището.   Но благодаря за инфото - трябва да се знае, че да се избягва да се ползва това летище, по възможност.   То със самолет да не дойдеш - че ти късат чантата  - с колата да не дойдеш - че ти късат нервите.   Ноо - човек трябва да е упорит и благодаря на всички.

това е на паркинга срещу Билата. Паркинга на пазара. Този на Пискюлиев не го знам къде е даже, ще ме насочиш ли?
Утре мога да проверя и на Билата какви са цените за паркинга.

# 381
За английски аз предпочетох онлайн, когато ми е удобно, индивидуално, сядам се вкъщи и с никой не се съобразявам. Който иска ще дам телефон. Момичето преподава и на деца.

# 382
Здравейте. Някъде по Червения или Чаталджа мога ли да купя такъв вакуум?
https://mr-bricolage.bg/vakuum-kanalizatsiya-mm/p/902686

# 383
  • varna
 На Чаталджа (срещу малкото Пикадили) има магазин Вулкан.

# 384
  • Варна
Здравейте. Някъде по Червения или Чаталджа мога ли да купя такъв вакуум?
https://mr-bricolage.bg/vakuum-kanalizatsiya-mm/p/902686
в магазин Вулкан на кръстовището на Чаталджа с ген. Колев. Също и в магазинчетата под светофара, преди шано-то.

# 385
Aaa изясниха ми се някои неща с куфара на младежа .. Едната дръжка беше буквално изкормена .. Аз пък си мислех, че той го е счупил и ме ментари, че така го е взел от лентата

# 386
Здравей, Дейзи, супер си!

Всъщност, снимката е от паркинга на пазара срещу Билата, нали?    На Пискюлиев  - входа е от кръстовището на Дрин и Пискюлиев като караш надолу към центъра,  вдясно след Аладин Фоодс  (през януари беше поне Аладин) и входа на този паркинг е между малки магазинчета  преди да стигнеш Бенковски. 

[/quote]това е на паркинга срещу Билата. Паркинга на пазара. Този на Пискюлиев не го знам къде е даже, ще ме насочиш ли?
Утре мога да проверя и на Билата какви са цените за паркинга.
[/quote]

# 387
  • Варна
От ноември щяло да бъде по последна информация.
има ли скорошна официална информация? Всеки ден чета новинарски варненски сайт и нищо ново.

Аз нямам надежди за ноември. Заради политиката не могат да направят нищо.
Последно чух за най - рано март- април догодина.
И около нас нищо не се случва, освен че началото на лятото нещо маркираха части от асфалта с ярък червеникав цвят, където има гаражи или е края на улица.

# 388
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
И аз чакам с нетърпение Зелената зона, но уви.

# 389
Момичета къде ходите на лазерна епилация, благодаря предварително.
И може ли да споделите за някакви места, салони по-специални от обикновено. Споделете места на които Ви карат да се чувствате специални, да релаксирате и да излезете по-красиви. Искам да направя подарък на една дама за спа ден с различни процедури, но различни от обикновено маникюр и фризьор. Избрала съм специален масаж, лазерната епилация, ламиниране на мигли и т.н ❤️

Общи условия

Активация на акаунт