На пазар във Варна - тема 70

• 36 433
  • 725
  •   1
Отговори
# 540
  • Варна
В гранд мол има ли билков магазин?

# 541
Къде има магазини за изработка на нощно шкафче по поръчка на размери?

Къде мога да отида да ми изперат седялката на колата, дали е студено вече и от коя автомивка сте доволни?

# 542
Може ли препоръки за уролог?
Казаха ми за др Савченко, но ми се иска и второ мнение.

# 543
Може ли препоръки за уролог?
Казаха ми за др Савченко, но ми се иска и второ мнение.
Доктор Константин Петров.

# 544
Много харесвам Росен Райков. Търсили сме го и за двете деца ) момиче момче ) и за ММ. Препоръчвам го .

# 545
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Къде има магазини за изработка на нощно шкафче по поръчка на размери?

Къде мога да отида да ми изперат седялката на колата, дали е студено вече и от коя автомивка сте доволни?
За пране препоръчвам автомивка Лолита във Владиславово. По спомен имат страничката във ФБ. Може да ги попитате по това време дали извършват тази услуга. Имат доста качени клипчета и резултата е невероятен. В Инстата също имат профил.

# 546
  • Варна
Съвсем скоро прах и пастирах старата кола преди да я продам.
Но беше преди 15тина дни и беше още много топло.
https://m.facebook.com/profile.php?id=100043574837775&eav=Af … ;paipv=0&_rdr
Локацията е точно на изхода на КАТ.

# 547
Уролог, ако е нещо сериозно препоръчвам проф. Анакиевски! И да попитам някой тук или близък негов да е минал операция на простата при него?

# 548
  • Варна

Някой миналата седмица питаше за тази марка чаршафи.
Отново я има в Кауфланд Трошево.

# 549
Моля за съвет какво да правя със стар, вече развален хладилник.
Кой може да дойде и да го изнесе?

Преди си спомням, че Техномаркет имаха кампания за връщане на уред и предоставяне на ваучер, но май вече не е активна…..

# 550
  • Варна
Има фирми, които ги взимат. Не дават нищо, но поне те освобождават от непотребна вещ и от необходимостта да мъкнеш ти. Пусни в Гугъл търсене. На мен така ми изнесоха преди 3-4 години миялна и пералня.

# 551
  • Варна
Пусни обява в олх че го подаряваш за части. Още утре ще дойдат да ти го изнесат.

# 552
Пусни обява в олх че го подаряваш за части. Още утре ще дойдат да ти го изнесат.
Задължително го подарете и го изнесете някак от апартамента. Моя родина си продаде стар и работещ бойлер, за 20лв, понеже прави ремонт и реши да си смени и бойлера. После се започна едно звънене по телефона, че бойлера не работи, че те имали разходи за идване до Варна до  Игнатово и че искат да им плати 200лв за което. Тя отказала и започнаха да и говорят как знаят къде живее и тн. Не искам да плаша никого, нито да всявам паника, също има и читави хора, но просто казвам. Имайте едно наум и се доверете на препоръчан човек.

# 553
  • Варна
Говорим за НЕработещ хладилник, разбира се че е неуместно да се искат пари за такава вещ…

# 554
Говорим за НЕработещ хладилник, разбира се че е неуместно да се искат пари за такава вещ…
Грешката е моя! Малко смесих темите и се обърках. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт