На пазар във Варна - тема 70

• 35 827
  • 725
  •   1
Отговори
# 600
  • Варна
Някой скоро да е вадил свидетелство за съдимост? Всякакви подробности ще са ми от полза.

# 601
  • Под Слънцето
Някой скоро да е вадил свидетелство за съдимост? Всякакви подробности ще са ми от полза.

5 лв на пост терминал там или плюс 2,50 в банката. Ако си родена във Варна може и веднага, аз щото не съм , ходя след 2 дена да си го взема.

# 602
  • Варна
Мерси ❤️

# 603
  • Варна
Здравейте. Някой ходил ли е скоро в КАТ за смяна собственост на кола? Много ли се чака? Ще ходим с майка ми , след като баща ми почина , тя е възрастна, какво да очаквам?

# 604
За свидетелството за съдимост май искаха акт за раждане.
Поне така се сещам, може и да бъркам🤔

# 605
  • Под Слънцето
вече не го щат акта за раждане.. лелките са по-бързо пишещи по клавиатурата и усмихнати Wink

# 606
  • Варна
Ходих пролетта и заради ковид се чакаше навън на много силно течение. Ако още е така, гледайте да е в топло време. Иначе минахме за по-малко от 1 час, което беше голям късмет.
Здравейте. Някой ходил ли е скоро в КАТ за смяна собственост на кола? Много ли се чака? Ще ходим с майка ми , след като баща ми почина , тя е възрастна, какво да очаквам?

# 607
Здравейте, някой знае ли къде мога да дам за поправка гума на електрическа тротинетка?

# 608
В КАТ преди седмица чакахме около 2 часа за тая процедура,което си е сравнително бързо за нас,все пак сме свикнали да ни мотаят навсякъде в държавните служби .

# 609
  • Варна
Свърши ли истерията с липса на пластики-карти за ГТ, които се купуваха от спирките?
Че тази сутрин останах неприятно изненадана като си отворих ТикетВарна да купя билет, а приложението временно не работеше. Да имам за подобни "изцепки" карта.

# 610
  • Под Слънцето
Здравейте, някой знае ли къде мога да дам за поправка гума на електрическа тротинетка?

При  Емо в Левски. Точен е , бърз и не взема скъпо. Мога да ти пратя упътване/ локация на лс, ако искаш.

# 611
Ремонт на тротинетки има на ул Бъкстон, блока под Реана, успореден на улицата

# 612

При  Емо в Левски. Точен е , бърз и не взема скъпо. Мога да ти пратя упътване/ локация на лс, ако искаш.

Да, ще помоля за локация

# 613
Свърши ли истерията с липса на пластики-карти за ГТ, които се купуваха от спирките?
Че тази сутрин останах неприятно изненадана като си отворих ТикетВарна да купя билет, а приложението временно не работеше. Да имам за подобни "изцепки" карта.

И аз останах неприятно изненадана вчера сутринта. И вечерта случайно минах покрай една машина на спирка и си купих карта да имам за такива случаи.

# 614
Такива бонбони от къде във Варна мога да купя?
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт