На пазар във Варна - тема 70

• 36 412
  • 725
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
Може ли мнение за добра бръснарница /barber/ 😀 за подстригване на тинейджър, не брада.

В първата или втората уличка вдясно от Севастопол в посока New Yorker има две такива и съм ги виждала пълни с млади хора, част от тях без бради. Само съм минавала покрай тях, нямам лични впечатления. Може там да проверите.

# 586
Има и още една модерна бръснарница  - срещу щаба на флота, преди Хепи.

# 587
За бради- долу до 42.12 на Преслав
Къде мога да занеса плоскости да ги пребоядисат, на шкаф? Как вървят цените на тази услуга?

# 588
Здравейте ! Направих грешката да консумирам млечни продукти (дълго време се пазих) и ми излязоха огромни пъпки около устата. Тези пъпки ми оставиха релефни белези и стоят червени. На какъв вид процедура е най-подходящо да отида, според вас, че да ги премахна?

# 589
  • Варна
Здравейте! Търся къде може да се купи сушена смрадлика/тетра (листа) - но не в пакетчета, а на килограм.

# 590
Вземала съм насипни билки от едно магазинче на гърба на кръглата банка- ул. Страхил №7, има и телефон, на който да звъннете и да попитате дали има, каквото Ви трябва.

https://lekaribg.net/listing/%D0%B1%D0%B8%D0%BB%D0%BA%D0%BE%D0%B … %B5%D0%BD-%D0%BB/

# 591
Бременна съм с ужасни капиляри по краката, грозна картинка е, без да преувеличавам. Звъннах на Аджибадем, само д-р Чешмеджиев преглежда там и запазих час. Какви са мненията за него?
Чувала съм добри отзиви за Големанов, да звъня ли там?

# 592
Къде може да дадеш оръфана книга и да ти я подвържат с твърди корици ? Сещам се за едно ателие на Бенковска преди светофара с Пискюлиев, но въпросът е има ли и други места ? Попаднаха ми няколко книги които са с лоши оръфани корици но с добро и стегнато книжно тяло. Имам намерение сериозно да ги ползвам за това търся такава услуга в града.

# 593
  • Варна.
Къде може да дадеш оръфана книга и да ти я подвържат с твърди корици ? Сещам се за едно ателие на Бенковска преди светофара с Пискюлиев, но въпросът е има ли и други места ? Попаднаха ми няколко книги които са с лоши оръфани корици но с добро и стегнато книжно тяло. Имам намерение сериозно да ги ползвам за това търся такава услуга в града.

Ако сте сръчна в ръцете и сама можете да си ги направите, няма да е като при професионалист, но може да се получи и добре.
https://www.youtube.com/watch?v=zIEtTDXUa3E
Показано е как се прави корица.

# 594
С риск някой да ми се смеят или да ми изтрият поста ще питам :
Скрит текст:
Наблюдавам напоследък явно модерна тенденция да си снимат децата в пилотски кабини на самолет. Мине не мине ден, и хоп някой френд поства такава снимка, придружена разбира се с някоя особено мъдра мисъл. Всички снимки, които съм видяла са от кабините на Wizz air. Винаги съм си мислила, че да се снимаш, до колесника на самолет или в пилотската кабина е мисия невъзможна ( дори и за децата на служителите на летището), предвид строгите ограничения и пропускателен режим. Та, някаква промоция ли има за такива снимки, че и аз да заведа мойто гардже ? И изобщо, как пък всеки втори последния месец "избухна" с такива снимки Rolling Eyes[\spoiler]

Последна редакция: пн, 31 окт 2022, 20:41 от metome

# 595
Къде има спортни сутиени с големи размери, обиколка 95?

# 596
  • Варна
Препоръчайте клиника в центъра, в която правят снимка на бял дроб.

# 597
  • varna
Сити клиник, Градска болница

# 598
Дали има място във Варна където могат да направят принт на картина по избор, но релефен?

# 599
  • Варна
Препоръчайте човек/фирма за разрушаване на стара мивка и плочки и преместване на крановете на чешмата.

Общи условия

Активация на акаунт