На пазар във Варна - тема 70

• 35 827
  • 725
  •   1
Отговори
# 630
Къде има магазини за мебели втора употреба?

Във Владиславово, пада се някъде зад магазина за мебели Домино. Входът е откъм бул. Света Елена, малко преди Лидл, ако се идва от центъра.
Много благодаря! Дали имат сайт?

# 631
  • Варна
Къде има магазини за мебели втора употреба?

Знам един магазин с убийствено прекрасни мебели, но нямам идея дали търсите такива.
Аз си закупих приказно кожено кресло ВУ от там. Имам ФБ страницата им.

Класически мебели от Холандия

Последна редакция: пт, 04 ное 2022, 23:12 от Dorchester

# 632
Мебели от Холандия ВУ има и в магазин/склад на Атанас Москов между Кораба и Крайезерния се намира, не знам как да го обясня, вижда се от булеварда

# 633
И на стария КООП във Възраждане, но и аз не мога да обясня къде е баш.

# 634
И на стария КООП във Възраждане, но и аз не мога да обясня къде е баш.

И аз за там се сетих.

https://www.facebook.com/profile.php?id=100028388816626

Миналата седмица си купих диванче от там.

# 635
  • Варна
Някой да знае,кога БЧК ще раздава хранителни помощи?На страницата им нищо не пише..

# 636
Някой да знае,кога БЧК ще раздава хранителни помощи?На страницата им нищо не пише..

кои имат право на тези помощи?

# 637
Здравейте, чудя се какво би било подходящо за подарък за кръщене на момче на 2-3 г ?
Сякаш съм се спряла на ваучер за семейна фотосесия,имате ли препоръки за добри фотографи?

# 638
  • Варна
Аз съм снимала дъщеря ми при почти всички варненси фотографи и без колебание мога да кажа, че за мен най-добри детски снимки прави Мама на Малена.
https://getsova.com/

# 639
Уроци по рисуване на възрастен, като изключим класовете с вино?

# 640
  • Варна

кои имат право на тези помощи?
Скрит текст:
право на хранително подпомагане имат и майки (осиновителки), които получават месечни помощи за отглеждане на дете до навършване на една година по реда на чл. 8, ал. 1 ЗСПД; лица и семейства, получили еднократна помощ за ученици, записани в първи клас по чл. 10а от ЗСПД; лица и семейства, получили еднократни или месечни помощи, предназначени за превенция и реинтеграция и отглеждане на детето при близки и роднини и в приемни семейства по реда и условията на ППЗЗД, и лица и семейства, инцидентно пострадали при бедствия и аварии при форсмажорни обстоятелства, подпомогнати с еднократна помощ по реда на чл. 16 от ППЗСП.
Получих еднократна помощ за ученик преди една година..искаме тези храни да предадем на един наш съсед ,сам живее и е болен стар човек.

# 641
Вярно ли, че са оставили такава дупка в закона след като приеха, че помощ за първи и осми клас ще получават всички деца, независимо от дохода на родителите..
Все едно в другите класове няма нужда от нищо, пффуу ядосах се от сутринта

# 642
  • Deutschland/HE
Всички родители на деца от първи и осми клас. Това е поне от две години.

# 643
В някой хранителен магазин има ли машина, която рециклира пластмасови бутилки и кенчета? Чакам от два месеца да сложат уж в Лидл в Балчик, а като звънях на клиентския номер ми казаха, че ще е скоро...

# 644
Всички родители на деца от първи и осми клас. Това е поне от две години.
Taка е, но защо и помощи от БЧК за всички? Оставили са дупка просто.. и разчитат, че хората няма да тръгнат да си я търсят.
БЧК вече и те не знаят за какво съществуват,  освен да усвояват едни пари правилните хора.. Няма ги никъде при бедствия и аварии

Общи условия

Активация на акаунт