На пазар във Варна - тема 70

• 35 809
  • 725
  •   1
Отговори
# 645
  • Deutschland/HE
Да, явно в бързането не са огледали.
А за БЧК и техните активносит не ми се коментира. Като гледам какво правят немския Червен кръст, Малтийския орден и ордена на Йохан, как работят с младежите, как си набират средства и с каква техника разполагат.

# 646
Collibri,  те и тук имат техника - едни двуместни BMW, да можел шефът да стига бързо при нужда,  а шефът от работа в БЧК е милионер ..
Не ми се говори за препродажбата на дарения, как се искат нови неща само, а и пари, та да си набавят примерно одеяла с поръчка ....

# 647
  • Deutschland/HE
Аз имах предвид линейки и хеликоптери за бърза помощ, а то двуместни БМВта, поне да бяха високопроходими 4х4. Simple Smile

# 648
  • Sofia
Здравейте, преди време бях питала за д-р Юлиян Пенев, който премахва бенки с лазер. Тогава ме ориентирахте, но сега отново искам да си сверя часовника, защото сериозно съм решила да го посетя в скоро време.
Та, някой има ли актуална информация за него? Работи ли все още? Вдига ли си телефона? Колко е цената на мин.? Изобщо, записва ли часове по телефона или трябва направо на място да се появя? Simple Smile

# 649
Аз съм снимала дъщеря ми при почти всички варненси фотографи и без колебание мога да кажа, че за мен най-добри детски снимки прави Мама на Малена.
https://getsova.com/
много благодаря, възползвах се!

Препоръчайте някой за индивидуални уроци по английски.

# 650
Аз съм снимала дъщеря ми при почти всички варненси фотографи и без колебание мога да кажа, че за мен най-добри детски снимки прави Мама на Малена.
https://getsova.com/
много благодаря, възползвах се!

Аз онлайн при Теди Христова се записах, че ми е по- удобно вкъщи да си седна, когато се уговорим за час. Ако искаш ще дам връзка, на деца преподава също.

# 651
  • Варна
Здравейте, преди време бях питала за д-р Юлиян Пенев, който премахва бенки с лазер. Тогава ме ориентирахте, но сега отново искам да си сверя часовника, защото сериозно съм решила да го посетя в скоро време.
Та, някой има ли актуална информация за него? Работи ли все още? Вдига ли си телефона? Колко е цената на мин.? Изобщо, записва ли часове по телефона или трябва направо на място да се появя? Simple Smile
Все още е там.Преди имаше цени на импулс мисля,но синът ми и приятелката му ходиха за различни неща и им взема по 50 лв.Синът с доста бенки а тя с папиломи.Моя приятелка ходи за голяма бенка над устните и пак 50лв.Ако ходиш 2ри път,ако нещо е останало не се плаща.Белези няма,поне при тях.Отиваш и чакаш.Писах на една позната за номер,ако ми го изпрати,ще ти пиша на лични.

# 652
Уроци по рисуване на възрастен, като изключим класовете с вино?
В момента в градската галерия има нещо като курс за изграждане  на пейзаж с молив. Изглежда интересно. Ще сложа линк.

https://bg-bg.facebook.com/Varna.City.Art.Gallery

# 653
Pea,   тези на Terry's намерихте ли някъде във Варна?   Аз, бах за няколко дни  във Варна  миналия месец -  търсих ги на 3 места - никъде нямаше такива, което, честно казано ме изненада.

Такива бонбони от къде във Варна мога да купя?
Скрит текст:

# 654
  • Sofia
Все още е там.Преди имаше цени на импулс мисля,но синът ми и приятелката му ходиха за различни неща и им взема по 50 лв.Синът с доста бенки а тя с папиломи.Моя приятелка ходи за голяма бенка над устните и пак 50лв.Ако ходиш 2ри път,ако нещо е останало не се плаща.Белези няма,поне при тях.Отиваш и чакаш.Писах на една позната за номер,ако ми го изпрати,ще ти пиша на лични.

Много благодаря за мнението! Simple Smile
Честно казано, допреди малко четох някои негативни мнения за него и леко се разколебах. Не ме притеснява отношението му, а фактът, че при определени хора образуванията, които е отстранил, са се появили отново. Не знам, може да е нормално, разбира се, от медицинска гледна точка.
Може би първоначално ще отида при него и ще искам да ми махне няколко бенки от тялото, пък за лицето – по-натам, в случай че остана доволна след първата визита.

# 655
Бенките първо се оглеждат от специалист дерматолог, ако има и най-малко съмнение бенката не се реже и гори, а се изрязва хирургически заедно с околна тъкан и се дава за хистология.

# 656

Аз онлайн при Теди Христова се записах, че ми е по- удобно вкъщи да си седна, когато се уговорим за час. Ако искаш ще дам връзка, на деца преподава също.
[/quote] да ,искам номер и как върви тарифата на час,от сто години не сме ползвали услуги за уроци и идея нямам каква е актуалната.

# 657
  • Sofia
Бенките първо се оглеждат от специалист дерматолог, ако има и най-малко съмнение бенката не се реже и гори, а се изрязва хирургически заедно с околна тъкан и се дава за хистология.

Това ми е ясно, но няма общо с написаното от мен. Simple Smile

# 658
Pea,   тези на Terry's намерихте ли някъде във Варна?   Аз, бах за няколко дни  във Варна  миналия месец -  търсих ги на 3 места - никъде нямаше такива, което, честно казано ме изненада.

Такива бонбони от къде във Варна мога да купя?
Скрит текст:

Мисля, че намерих от една жена във Виница, но за другата седмица ще ходя да видя какво има в склада й. Имам само телефонния й номер и ФБ групата, ако искате ще ви ги изпратя.

# 659
  • Варна
Здравейте!

Къде мога да подам жалба ,която ще е към  нашите съседи от горния етаж?
Имат теч в банята, и вече 3 -та година ни мъчат , постоянно има мухъл ,мокър таван ,паднали тапети и гадна миризма ..
Многократно са уведомявани,ползвахме страховката им за да ремонтираме,но колкото и   и ремонти да правим няма да стане без да се оправи теча в банята.

Вчера пак говорихме ,за пореден път отказват да правят по - сериозна намеса на банята(къртене на плочки и т.н) ,не им се занимавало  .ConfoundedCold Sweat

Какво да правим...?

Общи условия

Активация на акаунт