На пазар във Варна - тема 70

• 35 789
  • 725
  •   1
Отговори
# 660
От личен опит ви го казвам-не се знае дали е точно от горния етаж, освен ако той не е последен. При нас течът беше от 6ти етаж, а се прояви у нас на 3тия, горните етажи си бяха сухи.
Има специални апарати за откриване на течове, потърсете фирма

# 661
  • Варна
От личен опит ви го казвам-не се знае дали е точно от горния етаж, освен ако той не е последен. При нас течът беше от 6ти етаж, а се прояви у нас на 3тия, горните етажи си бяха сухи.
Има специални апарати за откриване на течове, потърсете фирма
Тавана на въпросните съседи  е сух ,никъде няма течове от горния етаж .
Относно фирма за откриване на течове ,мисля,че споменахме ,но и това не го направиха.
Освен ние да го направим.

# 662
На горните два етажа не само тавана, а и стените бяха сухи.. Нямаше грам подпухнала мазилка, говоря за кухня дори, не за баня и за тухнела кооперация, водата си е капела вътре в стените докато стигне нашия таван.

# 663
  • Deutschland/HE
Велина, ако не можете дасе разберете със съседите на всички етажи над вас, за да си разделите парите и по-добре вие да платите и след това вече да търсите решение. Преди да извикате фирмата, обаче е добре да имате съгласието, че ще пуснат техника.

П.С. Майка ми живее в панелен блок, оплакваха се съседите под тях, после и още два етажа надолу.  Майка направиха ремонт седна година след като беше започнало да тече при съседите и бяха сменени тръбите и беше ясно, че не е от тях, но едното семейство си бяха навили, че майка са виновни. Всички семейства по вертикаа се съгласиха да дойде техник и да си поделят разходите и се намери теча - от 8етаж, течеше на 5тия и 3тия. Родителите ми бяха невинни Simple Smile.

# 664
  • Варна
Добре ,благодаря ви .
Ще говорим със съседите.

# 665
Подкрепям горното казано. И трябва да споделя че в случая за който знам аз, приятелката ми платиха за ремонта на банята на съседи. При тях от баня два етажа над тях течеше по фуги някъде и мокреше по стената в спалнята на приятелката ми. Въпросните хора им казали че при тех нищо не се мокрело и те нямало да правят ремонт.  Течът по стената на спалнята беше сериозен.

# 666
  • Варна
Може ли да дадете някакви координати на фирма, която открива подобни течове? У нас стената буквално подпухна.

# 667
Въпрос за д-р Милена Генчева, дерматолог, преди поставяше ботокс в SkinLine , сега поставя ли още и къде ?

# 668
Трябва ми фризьор, който да работи в неделя и да прави прическа с ретро преса.
Моята няма, затова се налага да потърся друг вариант.
Моля за препоръки.

Имате ли отзиви за Shine studio Илиана?

# 669
Има цяла тема за фризьори във Варна, на мен не ми помогна, но ти може и там да питаш Wink

# 670
  • Варна
Термокамера се казва, пуснете търсачка в Гугъл. И при нас подобни течове се оказаха през няколко етажа нагоре, а не от съседния апартамент.

# 671
Трябва ми фризьор, който да работи в неделя и да прави прическа с ретро преса.
Моята няма, затова се налага да потърся друг вариант.
Моля за препоръки.

Имате ли отзиви за Shine studio Илиана?

HAIR & ART Studio доколкото знам работи и в неделя.

# 672
  • Варна
Препоръчайте магазин за дамски портмонета.

# 673
Аз нямам много претенции към портфейлите си освен да са здрави, естествена кожа и харесвам много цветните, които продават по 100лв в Арт и Ориндж, които всъщност са китайско производство Simple Smile.
Та такива портфейли има до ОББ под Червения за 30тина лева сега, а моят е от преди 5г за скромните 17лв. Здрав е, но мисля Дядо Коледа да ми донесе един, че този го залях с кафе и остана малко петно
Купуелаа съм за подарък и от bags. bg, наистина си беше естествена кожа

# 674
Мъжки колани къде да гледам на живо освен в Арт? Черен, стандартен модел подходящ за 20 годишен.

Общи условия

Активация на акаунт