На пазар във Варна - тема 70

• 35 782
  • 725
  •   1
Отговори
# 675
От Арт имам портмоне, вече 6-7 години съм с него. Не е мръднало. Вярно, че са бая скъпи, ама си заслужават според мен.

# 676
  • Варна
Портмонета в Делта планет,до Била.Цена 40-60лв.Купувала съм за подарък.Дават ги естествена кожа.

# 677
Мъжки колани къде да гледам на живо освен в Арт? Черен, стандартен модел подходящ за 20 годишен.

Рея, виж тук https://yourbelts.com/  - варненска фирма е.

# 678
В Parfois има хубави.

# 679
Търся мъжки вълнени шал, шапка и кожени ръкавици. Ако може всичко от един магазин.

# 680
Апарат за кръвно налягане, механичен какъв и откъде да взема - зная, че има в реал.аптеки, зная, че има онлайн, въпросът е за препоръка, трябва днес да купя. Имаме електронен сендо за130лв., който не мери вярно. Трябва изпитан, защото по измерванията лекарят ще преценява за лечението.

# 681
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Аз нашия съм го купувала от Матрикария.

# 682
  • Варна
Търся отзиви за новия Милениум център, който откриха в Двете кули. Някой ходил ли е до сега, как е обстановката вътре, по информацията, която дават е за 800 човека май, което си е страшно много. Обмисляме за НГ да запазим, но все още се двоумим.

# 683
Kaкво предлагат там за Нова година? Това е конферентна зала..

# 684
  • Варна
Не е. Ресторант е вече. С гости - изпълнители. Тип Масала, но доста по-голямо. Собственикът е един и същ.
На 3.12 имаме парти там и ще мога да дам повече отзиви. по снимки доста шукаритентно, но мисля, че като се включи, или по-скоро изключи, част от осветлението, ще се получат добре нещата с обстановката.

# 685
Ето за Нова година
Скрит текст:
Щях да ходя на Веселин Маринов, но за съжаление ми изникна ангажимент.
Приятно ми изглежда, поне на снимки
Скрит текст:

# 686
Апарат за кръвно налягане, механичен какъв и откъде да взема - зная, че има в реал.аптеки, зная, че има онлайн, въпросът е за препоръка, трябва днес да купя. Имаме електронен сендо за130лв., който не мери вярно. Трябва изпитан, защото по измерванията лекарят ще преценява за лечението.

Купуваш от магазин за медицинска техника ! Има такъв на Селиолу, от лявата страна преди кръстовщето със Брегалница. На Брегалнца срещу Сити клиник и в двора на Окръжна болница. Ако ще купуваш механичен ти трябва и стетоскоп ( слушалки ). В същите магазини има, имат и гаранция и сервиз.
У дома съм взел NISSEI  с твърд маншет, електронен и нямаме проблеми с отчитането.Като го избирах гледах за сертифициането му и този беше от категория с разрешена употреба в болници.

# 687
Трябва ми фризьор, който да работи в неделя и да прави прическа с ретро преса.
Моята няма, затова се налага да потърся друг вариант.
Моля за препоръки.

Имате ли отзиви за Shine studio Илиана?
Илияна за подстригване не става,за прическа тип нисък кок бива без да е нещо уау,много добре издухва на четки,стига да не е често,че яко ми беше опърлила краищата .Не ме е навивала с преса ,но мисля,че ще се справи.

# 688
  • Варна

На Нова година гост ще е Любо Киров и това ми звучи добре. Само не е ясно с какво продължителността ще е гостуването му, ама е важно да има купон и да няма чалга.

# 689
За жалост никой не работи с ретро преса или поне не в неделя.
Продължавам търсенето, но засега неуспешно...
Аз ако имах ретро преса щях да отида и при моята фризьорка, но нямам.. И никой около мен няма....

Общи условия

Активация на акаунт