КАРТИ ТАРО - ТЕМА 28

• 29 501
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
  • там, където ми харесва
Да си прекараш времето в хубава компания от хора и там да има Крал меч.

# 586
По 3 чаши може да отидеш на някаква сбирка. Картата е централна и заради това ми се струва, че е предварително предварително организирана, но може и просто да се окаже основното събитие за деня дори да е спонтанна.

Този Паж чаши е обърнат на ляво, все едно към миналото. Напоследък доста чета и разсъждавам върху посоките, в които са обърнати дворцовите карти. Интересно ми е дали някой друг прилага подобно тълкуване и каква обратна връзка може да даде от опита си.

Не знам защо и това си е чиста спекулация от моя страна, но имам чувството, че ще излизаш на среща с випуска или просто ще се виждаш с хора, които познаваш от твърде дълго време. И този Крал мечове там ще представлява някакъв интерес за теб. Дали това е някой, който е в тази енергия или просто е човек, който представлява някакъв авторитет за теб не мога да кажа.

Луната според мен показва твоята несигурност. Притесняваш се как ще те възприемат, как ще се представиш или нещо в този дух.

Въпрос с възможна ОВ 😀

Какво ще ми се случи днес?
Паж на чашите, тройка чаши и Крал на мечовете
Карта на деня - Луната (🤮)

# 587
Обратна връзка ще има ли?

# 588
ОВ 🤓
Сутринта имах приятен, романтичен жест от страна на ММ (паж чаши)
Деня беше без външни събития, но се чувствах в добро настроение (3ка чаши)
Следобедното слънчице  ме накара да врътна една баница, на която от много мислене забравих да намажа тавата с олио и не прецених правилно тавата за обема и съответно се ядосах (евентуално ако това може да е Крал Мечове )
Но драги ми смехурковци друго външно събитие НЯ МА
Ако нещо друго потресаващо се случи ще кажа 😂
P.s само да ми стане баницата 🙏🏻

# 589
Интересно а как се проиграл Луната?

Моите карти 9 мечове и 5 чаши 😳

# 590
Twinklestar
Така погледнато, Пажът ще да е по-скоро вдъхновението ти през деня. Ако беше твоят човек и жеста му щеше да е Рицар чаши - това е картата с жестовете. Пажовете са предимно потенциал, може и деца да символизират.
Но пък кралят може да е мъжът ти.
Явно ич не ги разбирам тия карти аз. Joy

Минзухар.12,
Стоиш вкъщи и страдаш за пропуснати възможности? Романтични такива евентуално.

Последна редакция: нд, 12 мар 2023, 18:27 от innasn

# 591
Баницата не стана
А за Луната и аз не знам, тя е едно такова никакво положение- мъгла

# 592
innas много си права. 🙂

# 593
  • там, където ми харесва
ОВ 🤓
Следобедното слънчице  ме накара да врътна една баница, на която от много мислене забравих да намажа тавата с олио и не прецених правилно тавата за обема и съответно се ядосах (евентуално ако това може да е Крал Мечове )
А имаше ли нещо специално в деня?Някакъв повод за събиране или нещо подобно, защото тройка чаши може да показва и някакво събиране, празнуване?
Или може би ако имаше повод за празник чеше да се падне четворка жезли!

И един въпрос от мен. Хвърлих на ново карти за една позиция за работа , по която кандидатствах и много искам да се случат нещата. Та въпросът е-Ще бъда ли поканена на интервю?
Двойка жезли Тройка мечове Седмица мечове
Дъното -Колелото на късмета
Оф с тези три меча,.

Последна редакция: нд, 12 мар 2023, 20:26 от ~lina~

# 594
ОВ 🤓
Следобедното слънчице  ме накара да врътна една баница, на която от много мислене забравих да намажа тавата с олио и не прецених правилно тавата за обема и съответно се ядосах (евентуално ако това може да е Крал Мечове )
А имаше ли нещо специално в деня?Някакъв повод за събиране или нещо подобно, защото тройка чаши може да показва и някакво събиране, празнуване?

И един въпрос от мен. Хвърлих на ново карти за една позиция за работа , по която кандидатствах и много искам да се случат нещата. Та въпросът е-Ще бъда ли поканена на интервю?
Оф с тези три меча,.
Не не, никакви събирания никакви излизания, нито реални нито виртуални.

Ти сигурна ли си, че искаш тази работа?
Мисля, че заради 7 мечове може дори да не ти пратят стандартния имейл - Много Ви благодарим, но блаблабла

# 595
  • там, където ми харесва
Да , затова сега хвърлих карти на Висшата жрица и там бяха по-добри картите, нищо подобно с тези.

# 596
Да , затова сега хвърлих карти на Висшата жрица и там бяха по-добри картите, нищо подобно с тези.

Не знам какво значи “хвърлих карти на Висшата жрица”

И трите карти са отрицателни
Изборът от 2ка жезли ще е разочароващ или ще сте (нормално) повече хора, освен ако СВто ти не е оригинално с нещо , може някой да ти открадне шанса и дори няма да ти кажат.

Моля казвайте на каква колода гледате, защото има значение Simple Smile

# 597
Според мен или изненадващо ще ти излезе ново предложение за работа или на същото място ще ти предложат друга позиция. Като цяло обаче май ще си разочарована по 3 мечове, но ще се измъкнеш от ситуацията бързо и разочарованието ти няма да продължи дълго.

Може следващия път да снимате картите.

ОВ 🤓

Оф с тези три меча,.

Последна редакция: нд, 12 мар 2023, 21:14 от innasn

# 598
  • там, където ми харесва
"Висшата жрица" е подредба или още се и нарича "Тайната на Висшата жрица". Като Келтски кръст.

# 599
Карта на Деня - Асо мечове
С каква сфера ще е свързано това Асо мечове
Крал Чаши + Паж чаши + Кулата

Напоследък все повече се уверявам, че независимо колко хубави може да са първите две карти ако третата е кофти то такъв ще е и резултатът уви. Вие с какви наблюдения сте?

Общи условия

Активация на акаунт