Сполучливи имитации на маркови парфюми - 45

• 56 569
  • 735
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
Скрит текст:
Без да съм пробвала много имитиращи парфюми да ви споделя, че си взех на
Kameya - Scandal на Jean Paul Goultier.
Скрит текст:
Хора този аромат няма отмиване😃 Къпах се, търках с гъба и душ гел и пак се усеща.
Скоро минах през магазина, по-скоро "магазинчето" им в Стара Загора.

Може ли инфо къде е магазинчето?
Води се ул. Цар Иван Шишман 95 под ресторант ПАГАНЕ. Реално обаче е с лице и вход към улица Васил Левски. Малко магазинче е, но има голям надпис отвън и се вижда.

# 166
  • София
D&G The One взех от Verset. Днес дойде.
Също и Габриел Шанел...той ми харесва повече...
На D i G. Го имам, но нещо не е моето.... Въпреки че има Момина сълза (а аз я обожавам)

# 167
И мен не ме кефи...

# 168
  • Deutschland
Одеве ми наляха 30 мл с 30 капки 177 от Рефан. Разкошен парфюм, разкошна роза, силен, плътен и предполагам траен. Много съм доволна

# 169
Аз също днес от Рефан взех 177 Dolce rose 2021. Прекрасен е наистина! Взех също 514 LV Rose des vents. Доста реалистичен и силен аромат на роза.

# 170
Versace bright cristal на сансиро , мартин лайън или заг е най-траен?

# 171
Това, което ще кажа сега, на някой може да му се стори абсолютно непрофесионално и несериозно Simple Smile, но въпреки това ще го кажа Simple Smile На сляпо се сдобих с едно парфюмче на Баргелло - №128 - Кензо Амор. Не знаех какво да очаквам, защото не познавам оригинала, но бях любопитна. Това не е мой тип аромат, усетих пудра, но вкусна пудра. Като някакъв млечен десерт...Прочетох, че може би това е оризът, в комбинация с хелиотропа...Чудех се известно време какво ми напомня този аромат...и се сетих! Преди време /пак така, на сляпо, абсолютно не познавайки оригинала/, се бях сдобила с имитация на "Сенси" на Армани. И тук идва моето НЕпрофесионално лаишко заключение, че може би тези два парфюма си приличат. Знам, несериозно е да се сравняват две имитации и от това да се вадят изводи за оригиналите, знам го!!! Но все пак между тези две имитации прилика има. В Сенси има пшеница, бензоин и акация, а в Кензо Амор има ориз, хелиотроп и тамян. Може аз нещо да не съм в ред, но прилика между двете имитации има. Най - малкото направлението е едно и също.
От къде намерихте имитация на Сенси? 😍

# 172
  • София
Хихи, точно тая вечер и аз си го поднових,  ами прекрасен е! Радвам се, че и на вас ви е допаднал Kissing Heart

# 173
Пускам за разгадаване. Сол и роза звучи интересно
Скрит текст:
Видях го в списъка от Иво от Базар - Идол Аура на Ланком Hands V

Намерих го в сайт,  полска капсулирана имитация със собствен дизайн на шишето и собствено име. Беше поне преди две години...Ако успея да си го спомня как точно се казваше, ще пиша.

П.П.: Simple Smile Ето го Сенси - наличен при това:

https://zazishop.net/produkt/%d0%b4%d0%b0%d0%bc%d1%81%d0%ba%d0%b … b0-lazell-secret/
И още нещо: гледах тия дни Рефан -ци, че отново са си "оправили" цените нагоре - 50 мл. бяха 15, станаха 17, сега вече са 19 лв. В същото това време ето тези примерно полски имитации са около 100 мл. на цена 8,50 лв...Нещо не ми се връзват нещата съвсем...

Последна редакция: чт, 01 сеп 2022, 22:30 от solar_fields

# 174
  • Варна
Скрит текст:
Пускам за разгадаване. Сол и роза звучи интересно
Скрит текст:
Видях го в списъка от Иво от Базар - Идол Аура на Ланком Hands V

Намерих го в сайт,  полска капсулирана имитация със собствен дизайн на шишето и собствено име. Беше поне преди две години...Ако успея да си го спомня как точно се казваше, ще пиша.

П.П.: Simple Smile Ето го Сенси - наличен при това:

https://zazishop.net/produkt/%d0%b4%d0%b0%d0%bc%d1%81%d0%ba%d0%b … b0-lazell-secret/
И още нещо: гледах тия дни Рефан -ци, че отново са си "оправили" цените нагоре
Скрит текст:
- 50 мл. бяха 15, станаха 17, сега вече са 19 лв. В същото това време ето тези примерно полски имитации са около 100 мл. на цена 8,50 лв...Нещо не ми се връзват нещата съвсем...
[/quote]
И аз не виждам логика от това поредно повишение, но благодаря за информацията. Ще избързам с един-два наливни, докато не са ги пипнали и тях Sweat
Дано не повлекат крак и останалите с повишения!!!

# 175
  • Deutschland
За 30 мл парфюм с 30 капки вчера платих 10.40. Съвсем нормална цена според мен. Харесах капсулован на Бакара Руж, но нямах повече български пари у мен, в евро не щяха да им плащам.

# 176
  • Варна
Наливният Бакарат с капки е по-хубав и по-траен обаче му липсва остротата на оригинала. Абе няма я болницата,а аз точно за нея си умирам.

# 177
  • Deutschland
Странно, в моят наливен с капки от Рефан началото е болнично. После се превръща в захарен памук.

# 178
  • Варна
За 30 мл парфюм с 30 капки вчера платих 10.40. Съвсем нормална цена според мен. Харесах капсулован на Бакара Руж, но нямах повече български пари у мен, в евро не щяха да им плащам.

Това със собствен флакон ли е или закупен в момента от магазина?
Последно този понеделник си наливах в собствени флакони и цената беше 0.20 за мл. и 0.10 за капка. Което за 30мл с 30 капки прави 9.00лв.
Имаха в две големи кутии направо готови 30мл флакончета от пластмаса, с форма на паралелепипеди с квадратна основа. Те се продават по 1.40лв и с тях цената наистина излиза 10.40.

# 179
Имам на Рефан Бакара, само че от Голд Интенс сериятa. Той дали е същия като този червения? Понеже аз усещам някакви нотки на болница(образно казано, макар че аз не бих го определила), но имам и на Парфен, който е доста мек и сладникав. Чудя се дали червения на Рефан и този на Парфен не да стандартния Бакара, а златната серия на Рефан да е екстракта с тази болнична нотка.

Общи условия

Активация на акаунт