Сполучливи имитации на маркови парфюми - 45

• 56 578
  • 735
  •   1
Отговори
# 195
То само този скок в цените да беше. И само на парфюмите да беше- оригиналните също скачат. След още два месеца тези скочили цени ще ни се видят песен.
И за да не е спам- наливен Рефан само от сигурно място- от моя опит в магазинчето срещу Мол София и от магазина на Рефан в Пловдив. Други не съм тествала и не смятам.

Магазинчето на Опълченска ли визирате в Сф?
А в Пловдив този на главната продават ли наливни?
Да, на Опълченска.
В Пловдив на главната има наливни, магазинът си е фирмен и не вярвам да правят разреждания и други мистификации.

# 196
Здравейте ,парфюмни момичета! ☺️
Нова - стара съм тук и се връщам от дълга пауза. Не успях да вляза през стария си профил и сега съм с нов!
На една позната са и подарили парфюм на Ескада ,който оприличава с мирис на прекрасни карамфили.
Не може да го намери ,аз също търсех ,но без успех.
Имате ли представа дали може да се намери имитация?
Много си го харесва и пази само шишенцето ,което е напълно празно.
п.п. Редовно влизах тук при вас в парфюмната тема.
За сега единствената ,която посещавам.
Любимци са ми:
553 BP Bitter Peach / T. Ford - Зак Зодиак
031. BLACK ORCHID / T.Ford - Refan
065. TOBACCO VANILA / T.Ford - Refan
387 PO    VELVET ORCHID / TOM FORD - Zac ZODIAC

На Martinez
298  BLACK ORCHID /TOM FOR
299 TOBACCO VANILLE /TOM FORD
293 Fleur de Portofino/ Tom Ford
366 MON GUERLAIN /GUERLAIN
295  FUCKING FABULOUS /TOM FORD
760 - MOLECULE 02 / ESCENTRIC MOLECULES
147  IN2U / CK
250  QUATRE /BOUCHERON

# 197
  • BG-DE
А, как е името на порфюма? Ескадите са много, нека погледне във Фрагрантика може да го познае, ако надписът се е изтрил, така само по възприятие трудно някой би могъл да предложи нещо.

# 198
А, как е името на порфюма? Ескадите са много, нека погледне във Фрагрантика може да го познае, ако надписът се е изтрил, така само по възприятие трудно някой би могъл да предложи нещо.

Това е парфюма! ☺️
Каза ми ,че парфюма вътре бил жълт на цвят ,а аз намерих такъв с розов цвят и никъде с жълт.
За съжаление с парфюмите на Escada изобщо не съм запозната.

# 199
  • Пловдив
Тук са всички парфюми, правени от Ескада
https://www.fragrantica.com/designers/Escada.html

# 200
Благодаря много!

# 201
Днес си взех Ербата на МЛ и първият комплимент е вече факт. Определено е добре направен, трайността все още не мога да я коментирам, но не мисля, че ще ме разочарова. Страхотен цитрус за моя нос. Доста са сходни със Заг според мен, но сякаш МЛ е по-омекотен и след вече час престой звучи една идея по-различно от първия.
Предложете нещо друго добре направено от МЛ за проба.
Направи ми впечатление, че имах и подаръче към поръчката. Мъжки део-спрей за тяло. Не е на марката, някаква друга фирма, но пък хубав жест. Simple Smile

# 202
И на мен МЛ ми пратиха дезодорант подарък, което беше страхотен жест,при все, че съм нов клиент и поръчах само два парфюма.Написах им благодарствен мейл, защото такива жестове много ме радват.

Последна редакция: сб, 03 сеп 2022, 12:30 от ДХ3

# 203
Някой с мнение за Gucci by Gucci на Заг?

# 204
Versace bright cristal на сансиро , мартин лайън или заг е най-траен?
____
Ерба-на на МЛ отиде при мъжо. Да, много траен, но ми мирише евтино 😄 Моят мъж каза, че не е неговото, на работа се фъскони с него.

# 205
То само този скок в цените да беше. И само на парфюмите да беше- оригиналните също скачат. След още два месеца тези скочили цени ще ни се видят песен.
И за да не е спам- наливен Рефан само от сигурно място- от моя опит в магазинчето срещу Мол София и от магазина на Рефан в Пловдив. Други не съм тествала и не смятам.

В пловдив има поне 4 магазина на рефан, кой точно визирате?

# 206
Поръчах си и аз този на Kameya - Scandal на Jean Paul Goultier, харесва ми аромата,но досега не съм поръчвала на тази фирма, надявам се да съм доволна.

# 207
  • Варна
Kameya - Scandal на Jean Paul Goultier, .......надявам се да съм доволна.
При тях има дата на производство отбелязана на етикет на гърба. Поне 3 месеца е добре да престоят, осезаема е разликата поне според моя сравнително богат опит с техните продукти.

# 208
Здравейте ,парфюмни момичета! ☺
…..
Любимци са ми:
553 BP Bitter Peach / T. Ford - Зак Зодиак
031. BLACK ORCHID / T.Ford - Refan
065. TOBACCO VANILA / T.Ford - Refan
387 PO    VELVET ORCHID / TOM FORD - Zac ZODIAC

На Martinez
298  BLACK ORCHID /TOM FOR
299 TOBACCO VANILLE /TOM FORD
293 Fleur de Portofino/ Tom Ford
366 MON GUERLAIN /GUERLAIN
295  FUCKING FABULOUS /TOM FORD
760 - MOLECULE 02 / ESCENTRIC MOLECULES
147  IN2U / CK
250  QUATRE /BOUCHERON
IN2U / CK оригинал се намира на цена около 30-35 за 100 мл. Казвам, ако случайно не знаете. И на мен ми е сред любимците за лятото.

Последна редакция: сб, 03 сеп 2022, 22:03 от MarianaP

# 209
Днес си взех Ербата на МЛ и първият комплимент е вече факт. Определено е добре направен, трайността все още не мога да я коментирам, но не мисля, че ще ме разочарова. Страхотен цитрус за моя нос. Доста са сходни със Заг според мен, но сякаш МЛ е по-омекотен и след вече час престой звучи една идея по-различно от първия.
Предложете нещо друго добре направено от МЛ за проба.
Направи ми впечатление, че имах и подаръче към поръчката. Мъжки део-спрей за тяло. Не е на марката, някаква друга фирма, но пък хубав жест. Simple Smile

Ел фльор наркотик на Мартин лъв пробвай...от същата серия и даже е по-хубав от пурата.

Общи условия

Активация на акаунт