Сполучливи имитации на маркови парфюми - 45

• 56 648
  • 735
  •   1
Отговори
# 495
the demon, мерсиии!
Ще отида да го видя, за да се ориентирам за аромата и ако ми хареса, ще го поръчам от Гиза. Joy
Аз за тези 62лв. ще си взема някон оригинал.

# 496
Да ви похваля Метеорът на ЛВ от Заг - 421 LV. Води се мъжки, но според мен е унисекс. Много набързо ми стана любимец. Не е от този тип нахални и тежки аромати, но определено прави впечатление. Не знам колко е близък с оргинала, но съм доволна от сляпата поръчка. 😁
Взех и облакът на Ариана - 552 CL , и la nuit tresor - 351 LN. И трите са доста трайни при мен.

# 497
  • Стара Загора
the demon, мерсиии!
Ще отида да го видя, за да се ориентирам за аромата и ако ми хареса, ще го поръчам от Гиза. Joy
Аз за тези 62лв. ще си взема някон оригинал.

Ако пък решите да поръчвате от Гиза...пишете, може да си поделим доставката Simple Smile
Стана ми любопитен и на мен този Фантом.

# 498
Преди малко се разделих с моят Черен Опиум на Гиза.
Майка ми много го хареса и направо и го подарих. Та, сега ми се отвори място за един есенно-зимен парфюм.
Предложете ми нещо с топло излъчване, но да не е прекалено сладко?
Едни три мои любимци не са реплики, но са точно топли уютни, сладки, но не са натрапчиви.
Wish Chopard, Britny Spears Fantasy, Tesori Byzantium.
Специално от Wish съм меко казано впечатлена. А в началото не ми хареса чак толкова.
Сега го извадих преди месец-два и го нося.
Супер нежен, сладък, развива се много добре, топъл, леко ванилен, уютен, празничен.
С много добро излъчване, много добре балансиран, въпреки многото нотки.
Супер фин, нежен, трайност цяло ден и нощ. И за без пари.
Не знам как съм го изпуснала досега.
Голям кеф. Чак не мога да повярвам колко много ми допада този 90 - десетарски, ретро аромат.
Хем аз като цяло по сладки и гурме аромати не си падам. Но този е умерено сладък.
Стои близко до кожата.
Елегантен, ефирен, звънлив, супер различен ми е от масовката, въпреки, че е класика и е стар.
В драйдауна е разкошна ванилия, някаква експлозия от различни аромати, съчетани толкова добре помежду си.
Не знам защо е толкова сравняван с Ангела на Тиери Мюглер. И толкова недолюбван този аромат.
Името му подхожда напълно.
Нищо общо нямат с Ангела, освен някои нотки и, че са от едно семейство.
Онзи е главоболен и нахален, този е ефирен, Елегантен и топъл аромат.
За зимата с пуловера пред камината.
Обаче и лятото се разгръща много мощно. Изобщо за мен е голяма изненада, откритието ми на годината.

Фентъзи е ванилово-плодов. Там се усеща много белия шоколад.
Много ми е любим.

Византията е канела, с крем Нивеа и бадеми, малко розов локум.
Простете за отклонението. Не се сдържах.

# 499
На мен топъл и гушлив аромат без прекалена сладост ми е Coconut Passion на Victoria's Secret в имитация на Заг. Нищо, че е летен аромат, на мен ми създава уют и през студените месеци.

# 500
  • София
На мен топъл и гушлив аромат без прекалена сладост ми е Coconut Passion на Victoria's Secret в имитация на Заг. Нищо, че е летен аромат, на мен ми създава уют и през студените месеци.

Точно този пък на мен ми е много слънчев и доста мои познати са ми казвали, че мириша на лято Relaxed

# 501
  • Бургас
Не мога да се начудя как на Императрицата на D&G и в оригинал,и на Рефан в по-хладно време не се развива добре при мен.Не е толкова хладно и не и не.

Дейзи и в оригинал,и в изпълнение на Заг ми харесва в такова време.Мианвам на него и чакам да се захлади съвсем за Black Opium и La vie est belle.
Mon Guarlain също ще извадя,във всякакво време има хубаво развитие,но в жегите ми идва в повече.

# 502
Аналогът на My way от makeup e просто прекрасен. Много, много сполучлив. Освен това ми го доставиха само него, на цена десет лева и някакви стотинка продукта и нула лева доставка. Беше ми неудобно и платих доставка на жената, която ми каза, че доставяли и така. Като си помисля, че и Мартинез извадиха имитация, сигурно и други– не съм ги тествала– които са доста по-скъпи, а и не толкова близки с оригинала, и цените им всеки ден хвърчат нагоре, този е направо удар в десятката. 10 лева за 100 мл.

# 503
Преди малко имах възможността да се запозная с парфюма на...Азис Simple Smile /не е мой вкус изпълнител и музика, ама  въобще!!!/, и останах изумена да установя, че е 100% копие на Gaultier 2 Jean Paul Gaultier. Парфюмът се казва "Azis I Am"... https://www.beauty.store.bg/p215698/azis-i-am-edt-uniseks-parfium.html
Едно към едно е аромата.

# 504
  • София
Аналогът на My way от makeup e просто прекрасен. Много, много сполучлив. Освен това ми го доставиха само него, на цена десет лева и някакви стотинка продукта и нула лева доставка. Беше ми неудобно и платих доставка на жената, която ми каза, че доставяли и така. Като си помисля, че и Мартинез извадиха имитация, сигурно и други– не съм ги тествала– които са доста по-скъпи, а и не толкова близки с оригинала, и цените им всеки ден хвърчат нагоре, този е направо удар в десятката. 10 лева за 100 мл.
Дайте ако не ви затруднява линк
Иначе за безплатната доставка аз знам.... Но се чудя защо правят така......безплатна доставка на всичко с куриер до адрес независимо от стойността на поръчката

# 505
  • Пловдив
Безплатната доставка не е ли само за гр. Пловдив, поне аз с такова впечатление бях останала.

# 506
Скрит текст:
Преди малко имах възможността да се запозная с парфюма на...Азис Simple Smile /не е мой вкус изпълнител и музика, ама  въобще!!!/, и останах изумена да установя, че е 100% копие на Gaultier 2 Jean Paul Gaultier. Парфюмът се казва "Azis I Am"... https://www.beauty.store.bg/p215698/azis-i-am-edt-uniseks-parfium.html
Едно към едно е аромата.
Сега ми стана интересно пак неговият That Boy на кое е аналог

# 507
Безплатната доставка в Мейкъп е за по-големите градове и важи за доставка с техен куриер. Не е трябвало въобще да плащате доставка на жената, тя си е на заплата и това се дава от сайта като екстра. Аз съм поръчвала така в София и в Бургас.

# 508
  • обл. Шумен
Аналогът на My way от makeup.....
Там не предлагат ли само оригинали?

# 509
Аналогът на My way от makeup.....
Там не предлагат ли само оригинали?
Предлагат всичко, не само оригинали.
https://makeup.bg/product/697506/
Няма наличност в момента, но се появява от време на време.

Общи условия

Активация на акаунт