Сполучливи имитации на маркови парфюми - 45

• 53 808
  • 735
  •   1
Отговори
# 645
  • Пловдив
Le parfum за мен са нетрайни и в последствие избива една обща гадна нотка.
Моето последно парфюмно желание е L'interdit Givenshy.Според Вас коя имитация е по-добра -Мартинез или Гиза ?

# 646
  • София
Мнение за Le Parfum, от скоро пиша в темата и не съм срещала мнение за тях, а около нас има магазин и се чудя дали да ги пробвам. Как са като имитации и трайни ли са?
За мен са отлични. В момента имам Kirke и Tobacco Vanilla, в миналото съм имал поне още 3 без да помня точно кои, но от всичките съм доволен. Ще купувам от тях и занапред, но малко да поприключа с наличните.

# 647
На това Монтале( или както се чете) да има добра имитация:

# 648
  • Sofia
Le Parfum за мен са нетрайни. Пръснах си три аромата. От два от тях нямаше и следа след 3 часа. Третия изкара към 4.

# 649
  • София

Монтел. Виж на първа страница евентуално Гиза и Мартинез - поради някаква причина не мога да отворя таблиците докрай, но по спомен само ( основно ) те имат.
Добра / лоша е много субективно - искат си и кожата и времето. Имам един Монтел на Мартинез ( Mukhhalat ) и началото на лятото го критикувах, но съм бил в грешка. Сега му е времето, иска по-хладно време.
В по-топлото време и трайността му беше по-слаба и самият аромат не така впечатляващ.

# 650
Аз имам доста аромати на Le parfum, някои са трайни много , други не, но всичко е до кожа.

# 651

Martin Lion го имат под номер  U12.
Аз не съм имала техен парфюм и не знам дали са добри. Те къде ги продават между другото(примерно Ст. Загора)

# 652
  • Варна

Martin Lion го имат под номер  U12.
Аз не съм имала техен парфюм и не знам дали са добри. Те къде ги продават между другото(примерно Ст. Загора)
[/quote]
Елитис. Срещу общината на града.

# 653
Le parfum, има в Кауфландите в Пловдив ,имам 3 от тях ,Azzaro Chrome не много силен ,леко сладникав ухае добре ,държи 3-4 часа ,Kenzo L`eau Intense парфюм сладникъв ,държи 7-8 часа ,Tom Ford Black Orchid силен мъжки ,държи 14-15 часа ,за хладно време е по мек ,в топло доста е се откроява чак задушлив ,Kirke пръснах за опит ,доста държа 1-2 часа и ухае добре , но незнам как се развива .

# 654
  • обл. Шумен
Имах мостричка от Парфен на 907 LA PANTHERE - CARTIER - не ми хареса и го бях забравила 3-4 месеца, после взе че ми хареса. Днес си получих 50 мл и пак не ми харесва!!! 😠 Аз ли нещо се чалнах или наистина му трябва отлежаване 🤨 Егати тъпата история! 😡😡😡

# 655
  • вкъщи
Sparkling bouquet на Mon Guerlain има ли добра имитация?

# 656
Не съм срещала имитация на Спарклинг букет. Но съм срещала 100 мл за 80 лева. Даже си го купих и беше оригинален, но лавандулата ме побърка и го разкарах. В драйдауна има невероятен лимон, но не мога да изтърпя първите 3-4 часа за голяма моя тъга...

# 657
Вчера получих някои неща от размяна с мила съфорумка между които и Мартинез Интенз кафе.  Мартинез имам наблизо и съм влизала два пъти да пробвам нещо, но не съм купувала. Интенз кафето е добре докарано знам го. Много съм носила и Мансера роз ванилия оригинал който е подобен аромат. На Мартинез всичко ми е таман. Трайността му е много добра при мен, аромата си има развитие, но няма това нахалство на Монтала като че ли.. при всички положения ще го изпръскам с голям кеф.
Интересувам се от добра имитация на Сантал роял Герлен.

# 658
На Гиза е добър.

# 659
Здравейте! Това дали е имитация на Scandal?

Не го намирам в листите.
Сякаш прилича и шишето, а нотките са:
Връхни нотки: Мандарина, Червен портокал
Средни нотки: Гардения, Жасмин, Мед, Портокалов цвят
Базови нотки: Карамел, Пачули, Пчелен восък
 Аз вече го взех де, доооста е сладък и меден, но сякаш ми харесва, не съм пробвала оригинала. Ще видим дали ще има някакво развитие и прилична трайност. Нямам кой знае какви очаквания все пак за 10лв. Взех и имитацията им на My way подтикната от хубавите комемтари тук. На първо пръскане не го усещам много мой, нещо в него не ми харесва сякаш, но ще му дам шанс.

Общи условия

Активация на акаунт