Сполучливи имитации на маркови парфюми - 45

• 56 625
  • 735
  •   2
Отговори
# 510
Аналог не означава менте.
Менте е когато опаковката е същата като на оригинала, но доста по-некачествена и течността също. Докато аналог може да е с друго име наподобяващо или просто близък като излъчване. Това което обсъждаме тук в темата са аналози, не ментета. Ментетата са всичко по сайтовете и Инстаграм което е от фалирала парфюмерия, затворен магазин и ликвидация и Том Форд и Куркджиян по 60-80-100 лева за 100 мл, при все че оригиналите струват 600 лева всеки.

Последна редакция: ср, 21 сеп 2022, 08:02 от Lale_Lili

# 511
Здравейте,момичета, препоръчвам Ви на Kameya парфюмите,купих си за мен Scandal, много е траен, цял ден ми ухае на ръката и от мъжките на Пако Рабан, Invictus,вече имат магазин в Пловдив,в кичука е до Събота пазара в една уличка,така че пловдивчанки могат да отидат и на място,аз лично предпочитам да ги помириша първо.

# 512
  • У Диспансера ...♥♥♥
Доставка на мейкъп правят на адрес или до офис на Спиди. Аз си поръчах до офис, че бях на работа и е безплатна също. Трайността на аналога My way вчера беше 12 часа, голямо попадение с този парфюм.
Пак ще благодаря на потребителя за споделянето за тези аромати 🤗
Много ми е полезна всяка информация тук, каквото съм взела все е топ без Бакарата на МЛ, нещо тоя аромат ми е нетраен на моята кожа. Чудя се защо е толкова прехвален🤔
На Зара сега много хвалят Red temptation, и той аналог на Бакарат, тия дни ще отскоча до Зара да го видя ако го има наличен. Любопитно ми е дали аромата е като на МЛ.

# 513
Не е вярно че доставката до офис на куриер при Мейкъп е безплатна. Безплатна е само над определена сума, което не е същото като да е безплатна по принцип.
Безплатна за всичко е с техен куриер, без значение от сумата и важи само за големите градове. До офис на куриер е безплатна при поръчка над 39 лева.
Моля не заблуждавайте хората с полувярна информация.

# 514
  • У Диспансера ...♥♥♥
Преди една седмица беше безплатна.
Периодично пускат и безплатни доставки със Спиди. Явно съм хванала момента.

# 515
  • Deutschland
Аналог на My way ( La Rive) го няма в ДМ в Германия, но пък в Австрия е наличен.
Ще го търся в други магазини тук

# 516
На мен пък не ми дава безплатна доставка с техен куриер, само такава, ако сумата е над 39лв.Скоро поръчвах.

# 517
Rocket, топъл, но не прекалено сладък парфюм бих предложила La nuit tresor a la folie на Martin Lion.

# 518
Момичета, кои парфюми ви помагат да приемете по-лесно смяната на сезона? С кои парфюми свързвате есента? Обожавам я, но винаги се натъжавам при захлаждането и намаляващата светлина.

# 519
  • Deutschland
Нещо с ванилия обичам в есенното време, особено ако е мъгливо. В момента обаче разполагам само с Адикт, друг с ванилия нямам.

Последна редакция: ср, 21 сеп 2022, 11:41 от Фрау С

# 520
Момичета, кои парфюми ви помагат да приемете по-лесно смяната на сезона? С кои парфюми свързвате есента? Обожавам я, но винаги се натъжавам при захлаждането и намаляващата светлина.
Аз я свързвам с Венеция на Лаура Биаджиоти. Сега това ще нося.
И леко ванилени аромати като цяло, ориенталски-Черната рокля на Ейвън.
Аз се радвам на Есента и Зимата и не ми е трудно да приема прехода.
Но общо взето по-сладнкикави аромати, въпреки, че като цяло аз не деля парфюмите по сезони.
Нося си каквото ми е кеф.
В момента, Wish, Венеция, Малката Черна рокля.
Тези ми се носят.
Нещо по-меко, уютно, празнично, мистично, знам ли,да има ванилийка задължително.

Последна редакция: ср, 21 сеп 2022, 12:16 от Caroline_Bingley

# 521
Нося много Intense Cafe Montale, много ми е уютен и гушлив. Пръскам си и шаловете с него и си го усещам по цял ден, малко кафе, много роза - разкош 🥰 Доколкото знам аналога на Мартинез е много сполучлив.
Lost Cherry TF също ми е любим през есента. Libre YLS пък ми носи много жизнерадостно настроение и мога да го нося само на хлад, лятото ми идва тежък.

# 522
Lost cherry какъв аромат е?
Може ли малко да ми го опишеш.
Колебая се да го поръчам.
Обичам череша с ванилия.
Нещо такова ли е?

Иначе има един 5 Avenue Royale.
Разкошна малина и велур.
Страхотен е и е бюджетен. Но от известно време изчезна. Никъде не го откривам.
 Ей това е аромат, описващ есента за мен.
Който да си пръснеш на шала.
Малко е унисекс.
Много е хубав и необичаен.

# 523
Lost cherry мирише на пияни вишни. Сладичък, леко опушен, някак празнично-коледен аромат. За мен е много хубав. На студ се развива много добре, постепенно изчезват вишните и алкохола и остава само ванилово-сладката подложка. Имитациите на Заг и Гиза са по-трайни от оригинала, проверено.

5th Avenue Royale беше много хубав, наистина.  И той беше плодове с ликьор, доколкото помня. Жалко, ако е спрян.

# 524
  • Бургас
Есента свързвам с Алюр едп, Коко Мадмоазел едп, Габриел едп на Шанел.Също и Елиън, ЛВЕБ ЕДП ,Линстант на Герлен.Мон ми е целогодишен.

Общи условия

Активация на акаунт