Сполучливи имитации на маркови парфюми - 45

• 56 503
  • 735
  •   1
Отговори
# 600
Бих казала, че много любимци в темата са доста "по-отровни"...

# 601
  • София
За мен Ерба Пура е... отрова. Непоносима отрова. Но не отричам, че е много, много различен и запомнящ се.
Моята е на Заг и много често посягах към нея за през нощта(винаги си пръскам нещо), но напоследък я усещам мнооого често, когато пазарувам.Наистина е много силна...и започнах да я избягвам. Това лято най-често срещах именно Ерба Пура и Бакарата.

# 602
Ами на мен ми става лошо от него заради тази комбинация от нещо плодово и явно мускуса. Мога да изтърпя кожи, пушеци, бинтове, но този ми е наравно с алдехидите като непоносимост и ми призлява. Дано не обиждам някого.

# 603
Това, което пробвах на Мартинез беше много, много хубаво. Ама 104лв...
Надавам се да е добра имитация на Ерба Пура и да се доближава до другите имитации на Заг и МЛ, че само тях мога да си позволя. 🤣

# 604
Онзи ден пробвах новия на Мартинез.За мен е далеч от Ерба пура,има някакъв намек но, тц.
Разочарованието ми беше не от аромата,а от трайността.Очаквах за 104лв повече. При мен,на кожа след 3-4 часа нямаше никой.Остана една много неприятна лека нотка,нещо като от "оригиналните парфюми" по турските пазари.

# 605
  • Бургас
В Ерба Пура, както и в Кирке, освен плодове има и много мускус, който на някои кожи избива като потна нотка. Ама буквално си мирише на пот. Аз се опарих така - от капачката вълшебен аромат, а като пръснеш на кожа става друго. Пробвайте ги задължително на кожа.
Кирке при мен така избива на пот.
Ужас.

# 606
На Червената ябълка на Нина Ричи има ли добър аналог?

# 607
  • Бургас
На Червената ябълка на Нина Ричи има ли добър аналог?
На Заг беше ок,стига да не са го развалили.
Много го обичах преди и доста флакончета изразходих.
Тъкмо в другата тема обяснявах,че ми ухае на Коледа.
На Рефан не ми харесваше преди версията,скоро си признавам,че не съм ги пробвала.

# 608
При мен новата Инсомния трае много пъти по четири часа.

# 609
  • Варна
Ерба Пура съм пробвала:
- като масло и парфюм от Гиза - маслото лятото миришеше доста остро, на една риза стоеше и след изпиране, парфюмът е по-мек.
- на МЛ ми е някак по-сладък и при мен избива въпросната потна нотка.
За Ерба Пура изчакам по-студено време и мисля да комбинирам масло на кожа и парфюм по дрехи. За по-студено си пазя и Лост Чери и Angels Share.

Миналата седмица бях до Одрин и най-накрая посетих Muscent, че отдавна им се точа,  взех си:
- Beach walk - много ми хареса и от седмица посягам само към него
- Good girl gone bad и La Tulipe - още не съм ги пробвала. За Лалето имаха само малки разфасовки, дано не го спират, че ми е един от любимите.

# 610
Здравейте, може ли линк към обявата на Иво в ОЛХ? Искам да поръчам няколко мостри.

# 611
Здравейте, може ли линк към обявата на Иво в ОЛХ? Искам да поръчам няколко мостри.
Заповядай!
https://m.olx.bg/d/ad/nalivni-parfyumi-zag-zodiak-bezplatna-dost … D655-ID5VogE.html

# 612
Кой аналог на Lira Xerjoff е добър? Много ми допадна като ароматна пирамида във Фрагрантика, бих искала да си поръчам!

# 613
Имате ли проблеми с пулверизатора при парфюмите на Martin Lion?
При мен течността излиза направо на струя и е много неприятно. Не е като мъгла.
(малко объркано го обясних, но се надявам, че се разбира)
Така ли е при всичките им парфюми, или аз съм попаднала на дефекта бутилка.

# 614
Аз също имам бутилка на Мартин Лайън с дефектен пулверизатор...

Общи условия

Активация на акаунт