Лакове за нокти - 161

• 47 541
  • 742
  •   1
Отговори
# 180
Аз на пръстите на краката съм или с френски, или с телесен лак. Мноооого рядко червен, но той изкарва няколко дни и го махам. Не обичам маникюрът и педикюрът минда се бият.
Като се замисля... това лято май само френски педикюр съм имала. 😀

# 181
  • В полите на Пирин планина
А това е Avon Mineral crush Ruby, но с топ отгоре. Иначе е по-матов и е пясъчен.

Последна редакция: пн, 29 авг 2022, 13:53 от Не се сърди, човече

# 182
Здравейте идвам с едно питане което не е много по темата -поръчах от Китай разни стикери и лак за нокти които се бавят доста време, ни вест ни кост както се казва .Въпросът ми е знае ли някой къде може да прочета повече относно пратките от Алиекспрес- къде,как,кога минават и по колко време се бавят?Благодаря на отзовалите се.

# 183
  • София
Ако си ги поръчала от али, в профила си следиш къде ти е поръчката.
Иначе, от 2 седмици до 3 месеца им трябва.

# 184
  • Пеликания
Това е темата за AliExpress
https://m.bg-mamma.com/?topic=1415184

# 185
  • Поморие
Възможно е малко да съм прекалила с пайетите Grin

# 186
На мен много ми харесва с тези пайетки 👌 Супер е!  👍

# 187
Нещо ново за мен, което видях в Дм

Момичета от Пловдив, ако търсите Пиер Карден, днес видях, че в Лекси Марица имат заредени

# 188
Скъсих и оформих ноктите до незнайна форма.😄 Лаковете са TwentyOne 03 и 54.🥰

Скрит текст:
Много приятни, бих казала есенни, цветове.🙂 03 е много интересен цвят, но не мога да го хвана на снимка напълно. Похвалвам консистенцията и на двата лака, нямах никакви проблеми с нанасянето и с овала и съхнат доста бързо.  
Доволна съм и от капките за съхнене на Trend it up, харесаха ми.
Миналата седмица забелязах в Лили какво точно пише на топ лака им Top shine- отпред на кутията пише "мигновено съхнене", обаче отстрани със ситен шрифт си пише, че трябва да се нанася върху напълно изсъхнал лак. Така че мигновеното съхнене се отнася само за топ лака и не изсушава долните пластове.😉🙂
От два дни не усещам никакви миризми...странно е да се лакирам и да не ми мирише на нищо!😅

Последна редакция: вт, 30 авг 2022, 16:48 от dolce miele

# 189
Правя си педикюр през цялото време на годината. За много хора това е странно, но така съм свикнала от години и продължавам да го правя.
През последните 2 години винаги маникюрът и педикюрът ми са еднакви.

# 190
  • В полите на Пирин планина
Няма как маникюр и педикюр да са ми еднакви, защото сменям лака на ръцете знaчително по-често. Като тръгна със затворени обувки и на краката слагам само заздравител, а понякога и нищо. Зимата ми е студено да се разхождам боса, докато изсъхне лакът на краката и затова прескачам педикюра. Simple Smile

# 191
И аз през зимата не правя педикюр, защото от затворените обувки лакът на палците ми винаги се бели. А и мисля, че е хубаво ноктите да си почиват от време на време.

# 192
# 193
Essence 83 trust in me + BEL 76

# 194
Момичета, има ново намаление Satisfied скоро сигурно ще събера 100 броя в шкафа

Избрах си този https://prohairshop.bg/product/lak-za-nokti-opi-set-in-stone-15ml
Стори ми се идеален за есента Relaxed

Общи условия

Активация на акаунт