Лакове за нокти - 161

• 47 566
  • 742
  •   1
Отговори
# 285
  • Измир
С Ивчето сме на една вълна. То при нас си е чисто лято 😄.
Пастел 349 на един пласт, защото в четвъртък вечер ще го сменям,  че в петък съм на работа.Цветята си ги направих с точкатора.

# 286
  • София
Аз ще си блескам Grinning
Никол Heart

# 287
Любимият ми маникюр. Мога цял живот да съм с такъв, но ми отнема страшно много време, защото ми е труден за направа. Използвам шаблон.

# 288
Готова за първия учебен ден 😃

Уникално синьо 💙💙💙

# 289
Момичета прекрасни сте!!!❤❤❤

# 290
Здравейте! Някоя от вас да е изпробвала dipping техниката? Уж трябвало да издържа колкото гел. Извинявам се, ако някой вече е коментирал това и не съм видяла.

# 291
  • Sofia, Bulgaria
Здравей. Аз отдавна не съм споделяла направен маникюр, но да кажа за дипинга Simple Smile Взех си преди около година комплект на Cuccio. По принцип ноктите ми не задържат лак много дълго, но дипинга се задържа 2 седмици. Имаше леко отлепено в основата на нокътя но беше далеч от това да падне целия продукт. Махането за мен е времеемко. Нямам електронна пила и кисна с памучета с ацетон увити с алуминиево фолио. Известно време го ползвах и само като подсилване на нокътната плочка и лакирах с обикновен лак. При мен след около 2 месеца забелязах, че ноктите ми станаха много меки. Не знам дали заради самите продикти или заради кисненето с ацетон. Отне ми няколко месеца, за да станат както са си нормално. Като равносметка за себе си бих го ползвала когато пътувам за по вече от 3-4 дни, за да не се занимавам с лакиране.

# 292
За първия учебен ден избрах маникюр бейби бумър с Перфект 03 и TwentyOne:

Скрит текст:

Лаковете си паснаха идеално:

Перфект 03 е много нежен и на един, и на два пласта, със сребрист шимър. На един пласт е полупрозрачен, много подходящ за френски маникюр. TwentyOne 59 е мръснобяло.
Балончетата изобщо не се забелязват на живо, чак на снимките ги видях.🙂 
Имам много да чета назад и да лайквам маникюри...🙂

# 293
Много нежно се е получило, Долче 😍

# 294
Amandine, благодаря!😊 Исках нещо изчистено. Майка ми обаче каза, че изглежда все едно не съм се лакирала😆

# 295
Amandine, благодаря!😊 Исках нещо изчистено. Майка ми обаче каза, че изглежда все едно не съм се лакирала😆
Нежно изглежда наистина, ама и според мен тези цветове се губят като са толкова близки до телесно. Поне на мен са ми по-впечатляващи в шишето отколкото на ръцете... но пък за педикюр са ми любими, той нали издържа по много и за там такива са ми екстра че са универсални.

# 296
Лакирах се и аз - Snb Десислава и OPI Brains and bronze, снимките са на лампа и не са съвсем реални.
Snb e  на 3 пласта, OPI на 2. Като цяло след първоначалното добро  впечатление,  snb отлежават, защото рядко имам време да слагам 3 слоя, все по-често се лакирам след полунощ, когато всички спят...

# 297
Този тип маникюр (baby boomer) по принцип си е нежен и дискретен. Такъв го и исках, да отива на всичко.🙂 А и снимките са правени все пак на вечерна светлина, но едва ли ще снимам пак. Точно като в шишето си е розовото на живо иначе.
Amandine, защо слагаш 3 слоя от СНБ?🙂 Досега не ми се е налагало да слагам повече от два пласта, а някои стават и на един...

# 298
Цитат
Amandine, защо слагаш 3 слоя от СНБ?🙂 Досега не ми се е налагало да слагам повече от два пласта, а някои стават и на един...

Прозира. Този и още два цвята имам.  Всеки път след втория пласт си казвам, че трябва още един.

Ще ги пробвам и на два как са, с топ, но следващия път.

Всъщност, имам и няколко опи, на които трябва трети пласт, явно е до лак. Или, понеже все са купувани на промоция, са станали така, ако са били по-стари.

Последна редакция: сб, 17 сеп 2022, 05:41 от Amandine

# 299
  • Варна
Зависи от финиша на лака, този жълтият и в шишето се вижда, че е по към крели (нещо средно между крем и джели). Може да го пробваш с бяла основа, но бялото трябва да е нанесено перфектно равномерно, иначе ще прозират линии под жълтия. Аз имам малко лакове на СНБ, но повечето са ок на 2 слоя. Петя, Лора са плътни кремове, а примерно Искрен е крели с брокат. Но и крелитата и джелитата си имат красота, на 3 слоя стоят дълбоки, стъклени, отделно ако се сложат стикери/брокат между слоевете става ефектен сандвич.
И, честно, за първи път чувам за маникюр бейбибумър, даже проверих защо така се казва Grinning и аз съм си правила, без да знам, че е толкова популярен и си има име. Та научих нещо ново. Simple Smile Много нежно стои, Долче.

Общи условия

Активация на акаунт