Лакове за нокти - 161

• 47 546
  • 742
  •   1
Отговори
# 210
Само смених цвета,но няма снимате.С филтър,от стая в стая,с и без лампа ,и тц .Взех една червена чаша и малко се доближава ,но който го има знае ,че е красота.Получих и O.P.I ,но моите в шишетата са 2 цвята.Все едно са термо лакове 🤔

# 211
Аз пак изпилих...до нещо като овал. Още се опитвам да разбера доколко ми харесва, но май ми харесва.🙂

Скрит текст:

Всички лакове са на 3 пласта. Можеха и на два, особено 21, но на три повече ми харесват. Римел е с доста течна и прозрачна консистенция, което всъщност ми харесва. 

# 212
lilipan, да някои цветове са така, но като ги разтъркаляш се хомогенизират. Налегнал ме е грип вече седмица и още съм със стария лак. Днес търсих из пловдивските dm показания печат, но не намерих. Ще поръчам нещо онлайн. Дано утре вече съм в кондиция за маникюр.

# 213
Днес бях в Мол Пловдив и имаше печати.

# 214
Стария Мол ли? До там не стигнах. Кажете поне с какъв диаметър са за ориентир.

Последна редакция: нд, 04 сеп 2022, 06:48 от mimoza7710

# 215
Днес търсих из пловдивските dm показания печат, но не намерих. Ще поръчам нещо онлайн. Дано утре вече съм в кондиция за маникюр.
Аз ги снимах във филиала до Новотела

# 216
  • София
Показвам само Аура 115. На морето бях без лак и затова само толкова.

Долче,хвърли едно око на Лидълския каталог за тази седмица. Ще има машинка за маникюр. Моля, сравни я с тези които имаш. По твоето обисание бях харесала която имаш от Кауфланд,но от тогава май не са имали.

# 217
Какъв е този печат, за който говорите?

# 218

Pastel Pure 614, TwentyOne 19 ☀️

# 219
  • Варна
A england Into the rose garden, който е цикламен с лек лилав шимър, но излиза нещо друго Simple Smile

# 220
Единственото нещо, за което се радвам че идва есента е това, че нося тъмни лакове и като цяло есенни цветове Joy

Aura 118 Evening blue - не личи на снимката, но е тъмно пепеляво синьо.

А това е предната седмица:

Точките са правени с познатия Перфект, златното са люспички от кутийка.

# 221
Натуся, изглежда същата като друг път лидълската ел. пила. Само че цената е вече 40 лв.🤨 Да, ел. пилата от Кауфланд не съм я виждала скоро. За последно я бяха пуснали около 8-ми март, може би през 2020 г...не съм сигурна. Все се оглеждам за нея, но не виждам нито в брошурата, нито в магазина.😐 Докато лидълската ел. пила я пускат за втори или трети път за последната година...Вероятно и лидълската ще ти върши същата работа, само двете приставки с дисковете на кауфландската пила са леко по-различни (има значение предимно за по-острите форми и изпиляване отсрани).🙂
Тина, страхотен лак и маникюр!🥰
Шейм, много ми е любим този фин брокат!🙂

# 222
  • Варна
Според мен новата лидълска пила е с различни дискове. При моята от Лидл дисковете са леко потънали под ръба на страничната пластмаса, все едно са в чаша, но не излизат над ръба. На единия диск рязах и пилих отстрани пластмасата, защото ми пречеше при оформянето отстрани. Приятелка си взе след мен от Лидл и вече нейната нямаше такъв ограничител.
И аз забелязах новата цена, инфлация, ковид, криза с контейнерите, така ще е...

# 223
Не са ми чак с голям ръб тези приставки на лидълската пила, но определено не са ми удобни за пилене отстрани и за оформяне. Аз ги ползвам за скъсяване, основно за това си я взех ел. пилата (имам много твърди нокти и чак се начупват при опит да ги отрежа, отделно че не е и никак лесна работа. Нормално отрязване е възможно само веднага след душ или след измиване на солидно количество чинии Grinning  )
Не съм убедена че би харесала на всеки, а те вече май не дават да се връщат покупки с повод и без повод при тях... Като купувах моята все още можеше, иначе сигурно нямаше да я взема.

# 224
Ами, тогава е хубаво да се види на място. Явно е въпрос на партида...за дисковете и ограничителя.🙂 На първа страница на темата има снимки на моите дискове от кауфландската пила, както и от тези на Тина, да знае човек какво точно да им гледа на дисковете.🙂
Натка, да, така е за връщането. Добре е, ако има отворена кутия, да се погледнат. Или на кутията, ако са снимани и се виждат добре дисковете. Едва ли чак толкова бързо ще се изчерпят пилите при цена 40 лв.

Общи условия

Активация на акаунт