Астрология - 22 тема (преди да попитате - прегледайте 1 пост)

• 30 910
  • 746
  •   1
Отговори
# 570
Яна,твоята карта е толкова идентична с моята! И мен толкова ме е страх от Плутон квадрат Луна, не съм гледала кога ми предстои,но и аз тайно се надявам да даде забременяване при мен.

# 571
Със сигурност големи промени Simple Smile

# 572
  • София
Точна квадратура транзитен Плутон(7Д,У6)-натално Слънце(11Д,У3) преди 6г. От опита ми,бавно преобразяване,отне години,просто защото събитията налагаха да се променям. Както са казали каквото и да е,то ще е бавно и ще отнеме години. И да го чакате сега,няма да е сега.

Последна редакция: нд, 15 яну 2023, 21:22 от trikitil

# 573
  • в 1001-та нощ
При мен транзитът на Плутон върху Слънцето в 10 дом (У6) донесе проф. бърнаут и генерална промяна в отношението ми към работата. За добро беше и след това всичко се нареди по мед и масло, но си имаше мъчение до бърнаута.

# 574
И на мен ми хрумват промени, свързани с професионалните изяви, Слънцето ми се намира в 3 дом, но е управител на 10 дом... Иначе времето наистина ще покаже, но много фиксирана енергия има в мен и все се опитвам да предвиждам... Simple Smile

# 575
Мен транзитите на Плутончо ме плашат,когато опозираше моето Слънце в тинейджърските ми години правих поне 5-6 опита за самоубийство,но сега като се върна назад ме излекува от драматични чувства и ме научи да поставям себе си пред партньорите си,сега ми даде син скорпи при квадрат с Луната,чудя се какво ще ми даде при опозиция на Венерката и квадратчето на Юпитер?Венерата ми прави съвпад с асцедента и управлява 4 и 11 дом,направо се плаша...

# 576
  • София
При мен Плутон съвсем скоро ще застане точно върху асцедента. Някой може ли да сподели това какво означава, какво да очаквам, на някой случвало ли му се е? С моите минимални познания се сещам единствено за промяна във външен вид или вътрешното аз?

# 577
Промяна в цялостната посока в живота. При мен се е случило горе долу по времето, когато цялото семейство сме се преместили в друга държава, всичко се промени. Била съм на 6 по груби сметки наизуст.

# 578
  • При децата ми
Много благодаря на всички за отговорите! Flowers Hibiscus Heartpulse
Христо, ще прочета задълбочено целия линк!
Сотис, имаш много точен, аналитичен ум, успяваш да доловиш водещите мотиви на хората, да разкриеш неистината, независимо къде е скрита.
Hrispa76, по коя карта, посочената от Stefek78 ли?

yana1994, не се настройвай от транзита. Защо пишеш " ще страдам"?
Аз имам от повече от година опозиция на Нептун към Слънцето си, и моето Слънце е У на Асцендента и 2 дом (по западната астрология.)
Както нееднократно се пише тук, транзитите на бавните планети се анализират съвместно с много други показатели  и  методи. И те са на последно място сред прогностичните техники.

Да, Катерица, по тази карта.

# 579
Hrispa76, по зададения въпрос " дали има указания, че човек ще остане сам", според ведическата карта- има указания за усещане за самота - понякога много тягостно, но пък има и за много служебна ангажираност и обществена активност.
Не би следвало да липсват условия за партньорства- но са придружени с трудности, изпитания и раздели.

# 580
  • SF
Има карти,  говорещи за по-интровертна личност, но дали тя ще се чувства комфортно в самотата си или ще страда, вече трябва да са налични и други аспекти - на вечната жертва, недооцененият, работохоликът, аскетът... Причини човек да остане сам има колкото щеш. Наличието на поне един от факторите, може да характеризира индивида като "оставащ сам". По-скоро трябва да се разглеждат конкретни периоди, в които се преминава през усещането за самотност и изолация - местене в чужбина, смяна на работа, развод, загуба на близък, по-дълго пребиваване в болнична обстановка, институция.
Дори и да настъпят такива събития в живота на хората, не винаги резултатът е усещане за самота и изоставеност. Някои хора се чувстват затворени и наказани в затвора, зарязани от семейства, други намират там приятели и един по-различен и по-смислен живот - четат книги, завършват образование, научават занаят, работят (да не го описвам като голяма атракция все пак).
Има хора, които след развод са с чувство за вечна самота и изоставеност, а други буквално разцъфтяват.
Много търпят нездравословни отношения с партньор, само и само от страха да не останат сами, ако предприемат стъпка.

Докато не се оженят пак и не потънат в досадно битово ежедневие, с усещане за самота, скука и недооцененост.

# 581
  • София
Благодаря за отговора, Spring Blossom 🌸

# 582
  • SF
Ами само по транзит: когато Плутон е пресичал асцендента, е починала баба ми (първи сблъсък с такова събитие).

# 583
Даа, всъщност и моята едната баба горе долу по същото време почина, при Плутон на асцендента... а пък баща ми почина при Нептун на куспидата на 4 дом... сигурно всяка планета представлява различен член от рода, според индивидуалната карта...

# 584
  • SF
О, да! Различни са сигнификаторите на родители, братя, сестри... То не е толкова лесно да хванеш една карта и да кажеш какво ще става: я виж, виж и кажи, кажи.

Общи условия

Активация на акаунт