УСАГБ "СЕЛЕНА" - гр. Пловдив - ТЕМА 24

• 97 418
  • 1 351
  •   1
Отговори
# 780
На място при майката минава служител, записва имената на бебето и родителите и казва кога бащата да отиде да разпише документите долу на родилна регистратура. После документите се разписват и от майката, че е съгласна с припознаването

Много благодаря, много полезно ми беше. Хубавото е, че няма да ходи да търси нотариус. Не сме от Пловдив.

# 781
Аз доколкото си спомням веднага след раждането, след като бащата вижда бебето, го викат на регистратура да попълни документи за припознаване. После вече мина една жена и през мен да потвърдя. Но със сигурност нотариус не Ви трябва. Simple Smile

# 782
Здравейте , цена за Nk клетки и тромбофилия някой може ли да сподели .

# 783
  • до най-прекрасния мъж
Аз доколкото си спомням веднага след раждането, след като бащата вижда бебето, го викат на регистратура да попълни документи за припознаване. После вече мина една жена и през мен да потвърдя. Но със сигурност нотариус не Ви трябва. Simple Smile
Аз родих през нощта, може би затова при мен мина момичето на сутринта и после ММ отиде по някое време да подпише. Но в болницата са много отзивчиви и ще обяснят точно какво и къде трябва да се направи.

# 784
Предстои ми раждане и за бъдещите мами споделям , че онзи ден разбрах ,че има промяна в цената за раждането . Вече е 2200 лв . Казаха ми да си нося лична козметика , зарядно и джапанки . Аз смятам да си взема за мое удобство всичко , което ще ми бъде нужно .

В тази сума всичко ли обхваща,като изследвания и останалите неща или за стаята се плаща отделно?

# 785
  • до най-прекрасния мъж
Всичко обхваща. Аз доплатих само за кардиолог, защото имах проблеми с кръвното след раждането и ми препоръчаха преглед. Доплаща се и прегледа на бебчето от ортопед, като той е по желание. Аз си я заведох на друго място, като направи 2 месеца.
За стаята се доплаща, ако искате ВИП стая, апартамент или студио, мисля че беше. Също за присъствието на таткото по време на раждането. Нормалната стая с две легла си е включена в цената.

# 786
Момичета, има ли раждали секцио при доктор Лазороски и какво мнение бихте споделили ?

# 787
Здравейте! Имам въпрос към вече раждалите в "Селена"- към всяка стая ли има баня и тоалетна. Чух, че има болници, в които банята е обща за целия етаж.

# 788
  • до най-прекрасния мъж
Да, като хотелска стая е. Коридорче, баня и тоалетна, срещу тях гардероб и навътре си е вече стаята с две легла. Няма стаи с обща баня и тоалетна.

# 789
Да, като хотелска стая е. Коридорче, баня и тоалетна, срещу тях гардероб и навътре си е вече стаята с две легла. Няма стаи с обща баня и тоалетна.

Много Ви благодаря!

# 790
Знаете ли в какъв тип стая може да идва съпругът ми на “свиждане”?

# 791
Преди няколко месеца свиждания нямаше, предполагам още е така. Можехме да се видим в кафето или едната вечер слизах до долу до регистратурата като нямаше хора, за да ми даде някакъв багаж.

# 792
Хм, а вие в каква стая бяхте? Мисля, че има семейна такава и може тогава да идва, но може и да греша.

# 793
  • до най-прекрасния мъж
По принцип във Вип стаите може, но покрай Ковид прекратиха тази възможност. Попитайте на регистратура дали е позволено отново.

# 794
Момичета, има ли раждали секцио при доктор Лазороски и какво мнение бихте споделили ?
Здравейте!
Имам бегли впечатления от него, и макар че няма да Ви бъда изцяло полезна, реших да споделя - за последните 3 месеца ми се наложи престой в Селена на два пъти, и двата пъти той беше и от преглеждащите лекари при прием, и от минаващите на визитация. Първият път всъщност той ме прие, ситуацията ми беше рядко срещана и много рискована. Усмихнат и спокоен човек е, не е от онези, които изпадат в твърде просторни обяснения, освен ако не го попитат. Лично на мен ми направи хубаво впечатление, и ми вдъхваше спокойствие.
С единични изключения, всъщност, това бих казала за всички акушер-гинеколози там.
Който и да изберете, изборът Ви ще е правилен.
Успех Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт