УСАГБ "СЕЛЕНА" - гр. Пловдив - ТЕМА 24

• 97 446
  • 1 351
  •   1
Отговори
# 840
  • до най-прекрасния мъж
Показват го. Моето секцио беше през нощта и като ме качиха в стаята, попитах и ме насочиха къде да изчака ММ. Показали са му я през стъклото и са му позволили да я снима.

# 841
Здраввйте. Има ли раждали при д-р Борис Стоилов? Ако е и естествено раждане ще ми е най- от полза. Също мнение за епидуралното обезболяване ако може. Ще прочета темата, но ще ми отнеме време, тъй че предварително благодаря Simple Smile

# 842
  • Пловдив
Здраввйте. Има ли раждали при д-р Борис Стоилов? Ако е и естествено раждане ще ми е най- от полза. Също мнение за епидуралното обезболяване ако може. Ще прочета темата, но ще ми отнеме време, тъй че предварително благодаря Simple Smile

Здравей! Аз раждах при него, но секцио, все пак ще споделя своето мнение. Доволна съм от него като специалист и отношение, въпреки противоречивите коментари. Не се следях при него изцяло, имах друг следящ АГ, който не изражда, но въпреки това ми обърна нужното внимание. Подкрепя естественото раждане, няма да има убеждаване за секцио. А по отношение на феталната морфология, защото всъщност от там реших да раждам при него, е много добър, тук в Пловдив за мен е най-добрият вариант за фетална морфология.
Епидуралната упойка не е страшна,  а в Селена анестиолозите са добри. Не знам какво те интересува за нея, но преди раждането обикновено доктора ти казва да отидеш на конституция с анестезиолога, попълват се документи, обяснява се много добре.
Момичето в моята стая роди естествено и тъй като и моето раждане беше планувано да е естествено, имах възможност да видя как протича естественото раждане и обезболяването. Прави се на определени сантиметри разкритие (вече забравих на колко), персонала им грижата да извика анестезиолога, за съжаление до поставяне на упойката е болезнено, особено ако има и преди това поставена система окситоцин. Между другото лекарят, който израждаше момичето беше д-р Светлана Петрова, тук е много хвалена, ами честно казано тя се появи накрая на раждането, не видях това невероятно отношение и подкрепа за която чета тук, бих казала, че с нищо не ме впечатли. Това между другото, защото обикновено в темата се спряга нейното име често.

# 843
  • Пловдив

Здравей, и аз съм раждала при Борис Стоилов. Започнах да се следя при него от първата фетална морфология. Трябваше да родя нормално. Биха ми сутринта окситоцин и ме изчака 5-6 часа, но така и нямах разкритие и двамата взехме решение за секцио. На следващия ден след операцията дойде да ме види как съм. Хареса ми като специалист и ако имам още едно дете, ще го родя при него.
За епидуралната упойка не мога да дам мнение, защото аз бях със спинална.

# 844
Здравей, аз раждах при Борис Стоилов декември. Отначало ходех само на фетална морфология при него и в последствие да ми следи шийката, защото се оказа къса. Много съм доволна от отношението му и в кабинета и по време на раждането, въпреки че през бременността се следях при друго АГ, но тя не се занимава с раждане. Той знаеше това и винаги ме е питал и за нейното мнение. Родих естествено, дума не е ставало за секцио. Доктора обаче ми определи дата и направихме подготовка. Родих с окситоцин.
Общо-взето от слизането ми в родилна зала до излизането на бебето минаха 3 часа и малко.
Самото поставяне на упойката го усетих като щипване.

# 845
Здравейте! Можете ли да ми дадете мнение за д-р Д. Ставрев за проследяване на бременност, както и за болницата

# 846
Здравейте! Можете ли да ми дадете мнение за д-р Д. Ставрев за проследяване на бременност, както и за болницата

Бих казала че е най-добрия лекар!

Аз съм негова пациентка от 3 год. Миналия месец родих. Преди бременността също ходих профилактично при него а преди години имах прекъсване на бременност - от толкова посещения никога не съм имала негативно мнение.

През последните 9 месеца които бях при него всеки изминал преглед ми беше по успокоителен за раждането.
Страхотен човек и страхотен лекар много позитивен !
Бях много спокойна по време на операцията понеже той постоянно говореше с мен.  след като родих сутрин и вечер идва да види родилките как са. Грижовен е !
Само има едно нещо което не е много приятно пред неговия кабинет се чака с часове понеже има мн пациентки и се налага да слиза за раждане долу в родилното и винаги се чака но пък си струва чакането!

# 847
От скоро съм негова пациентка, бо мога да кажа само хубави неща. Страхотен специалист и страхотен човек. Един от малкото лекари, които не те третират като вещ или ходеща дебитна карта, а като човешко същество.

Имам една операция при него и N брой прегледи винаги спокоен, усмихнат. Страхотно отношение. Такова спокойствие ми вдъхва…Към този момент не бих го сменила за нищо на света.

# 848
Проследи ми и двете бременности. Доволна съм. НО! Има УЖАСНО много пациентки, ужасно много се чака.

# 849
Родих при него в понеделник за съжаление се наложи спешно секцио.
Уникален човек е д-р Ставрев.
За болницата някои от служителите са груби,другите си вършат работата съвестно.

# 850
Аз също родих в понеделник, планирано секцио.
Мога да кажа, че доктор Ставрев освен невероятен специалист е и невероятен Човек. Изкарах прекрасна бременност, въпреки високия риск и проблеми. Бях спокойна с него, а какво по-важно от това за една бременна жена, борила се години наред за това бебче.
Идваше да ме вижда всеки ден по 2 пъти в отделението.
Да, чака се много пред кабинета му, но пак бих чакала, защото си заслужава всяка минутка.
Относно персонала- всички бяха страхотни, преди това бях седмица в патология(не за първи път), отново всички бяха страхотни.
Да бъдат живи и здрави, превърнаха престоя и раждането ми в невероятно изживяване!

# 851
Благодаря много на всички за отзивите❤️

# 852
За тези,които се интересуват къде да раждат!Недейте да раждате в ,, Селена-Пловдив! Оставят те като куче 3 часа да чакаш лекар, защото няма и без наблюдение,без никакъв колан за следене на тоновете и като дойде лекар вкарват те в операционна и след операцията съобщават че бебето ти е починало!Боклуци мръсни!Всичко се връща в този живот!Бог си знае работата!!!

Последна редакция: сб, 26 авг 2023, 22:55 от potarpevshata

# 853
Мен не са ме оставили.

# 854
Всичко може да се случи.... Опишете подробно случката, защото така е неразбираемо за разчитане...

Аз седях 9 часа преди насрочено секцио с изтекли води, прецениха, че не съм спешна, бях под постоянно наблюдение, операцията се случи в часа, както беше предварително планувано.

По всяко време има дежурен екип на смяна, ако има уговорка с лекар, дори и пациента да не е в състояние да се обади,  дежурните държат връзка с него

Общи условия

Активация на акаунт