УСАГБ "СЕЛЕНА" - гр. Пловдив - ТЕМА 24

• 97 649
  • 1 351
  •   1
Отговори
# 900
Въпрос за вече раждали те,може ли актуален списък за постъпване при раждане?

# 901
Въпрос за вече раждали те,може ли актуален списък за постъпване при раждане?

Аз лично носих:
лична карта направление, амбулаторен лист от последния АГ преглед всички изследвания от посочените  ако ги нямате , ще ви ги направят в болницата.
Чехли
Помпа за кърма
Хавлия
Тоалетни принадлежности(рол-он, сапун, паста и четка за зъби, душ гел)
Зарядно
Вода и нещо за хапване
Книга
Това е което аз бях взела -29.08

# 902
  • Пловдив
Документацията я занесох седмица - две по-рано
В моя багаж имах:
- Две нощници (нося размери S, XS), а по-време на раждането бях с нощница от болницата
- Тоалетни принадлежности
- Помпа за кърма
- Дрешки за изписване и пеленка за бебето
- Зарядно за телефон
- Мокри кърпи и дамски превръзки
- Допълнително бельо
- Хавлия

Раждах секцио.
20/07/2022

(Припокриват се с Бубето 🙂 )

# 903
Документацията я занесох седмица - две по-рано
В моя багаж имах:
- Две нощници (нося размери S, XS), а по-време на раждането бях с нощница от болницата
- Тоалетни принадлежности
- Помпа за кърма
- Дрешки за изписване и пеленка за бебето
- Зарядно за телефон
- Мокри кърпи и дамски превръзки
- Допълнително бельо
- Хавлия

Раждах секцио.
20/07/2022

(Припокриват се с Бубето 🙂 )

Да бельото забравих да опиша…
Нощница не съм взимала. В болницата дават, ползвах техните. Всеки ден си исках от санитарките нова нощница и превръзки, веднага ти дават… но може и лични да си носиш.

Дрешките таткото ги донесе в деня на изписването . Ние бяхме с бактерия и започнахме с антибиотик и постоя 7дни в неонатологията.

# 904
Аз съм приготвила за мен
Хавлия, нощница, сутиен за кърмене, чорапи, връхна дреха, чехли, козметика, зарядно, бельо, подплънки за кърмене, превръзки, крем за зърна,гребен. За бебето взех 2-3 чифта дрешки, 2 шишета и 1 залъгалка. Комплект за изписване ще ми донесат в деня и ако се наложи помпа за кърма.

# 905
Аз добавям към горните списъци и АМ за всеки случай.
При мен се наложи да ми носят помпа ,а сме на 120 км от Пловдив.

# 906
  • до най-прекрасния мъж
АМ и шишета са напълно излишни. Ако бебето не успее да засуче, можете да звъннете в детска стая по всяко време и ще Ви донесат прясно приготвено АМ в чиста и стерилизирана бутилка. При мен сред 4-часов нощен маратон, в който дъщеря ми не спря да реве, защото явно беше гладна, а кърмата ми малко, звъннах в 2 ч през нощта и ми донесоха веднага АМ. После се разбрахме, ако имам нужда, да им звъня отново.  В стаите няма условия за приготвяне на АМ и стерилизиране на шишетата.

# 907
Визирах за хората,които не са от Пловдив за АМ.
При мен бебето има къса юзда и зърната са ми плоски и за кърмене не ставаше.
Коластрата ми тръгна нормално вече ден преди да ни изпишат и събрах в наши шишета за по пътя,като те ми ги стерилизираха,заедно с помпата.

# 908
От болницата осигуряват всичко необходимо за бебето до момента на изписването.

# 909
  • Пловдив
Здравейте! Можете ли да ми кажете каква е цената на паркинга?

# 910
Здравейте! Можете ли да ми кажете каква е цената на паркинга?
2лв на час

# 911
Здравейте,знаете ли дали д-р Ненев,работи със Здравна каса в кабинета си във Асеновград?

# 912
  • Пловдив
И аз с въпрос за доктор Ненев.

Досега на два пъти съм запазвала час за него онлайн през сайта им - вторият път беше в края на месец май. Сега обаче не го виждам като опция в менюто. Знае ли някой защо е така? Много удобно е, а сега явно ще трябва да звъня по телефона.

# 913
И аз не разбрах, защо го изкараха от системата за записване. Даже се бях притеснила, че е напуснал 😅

# 914
Здравейте!

Пиша с няколко въпроса:
1.Разрешават ли в Селена да имаш придружител по време на престоя и каква е цената? В каква стая те настаняват с придружителя? Нужно ли е той да има някакви изследвания и полага ли му се кетъринг?
Аз прочетох ценоразписа в сайта - https://prnt.sc/aqqv1i1sX4SD - но не ми става ясно дали примерно в двойна стая мога да взема някой за 150лв общо или пък за него трябва да платя +200лв и общо на ден да ми излезе 350лв двойна стая с мой придружител?

2.Ако си взел самостоятелна стая, може ли примерно мъжът ти да дойде на свиждане при теб в стаята или трябва да отидеш ти да го видиш на мястото за свиждания?

3.Четох много лоши отзиви за детска стая - за скоро раждалите там -> дали все още хората са на това мнение?

Благодаря предварително за отговорите.
Поздрави!

Последна редакция: ср, 04 окт 2023, 16:41 от Car24

Общи условия

Активация на акаунт