УСАГБ "СЕЛЕНА" - гр. Пловдив - ТЕМА 24

• 97 575
  • 1 351
  •   1
Отговори
# 915
Здравейте. Искам да попитам скоро раждалите мами освен цената на раждането от 2200лв. какво друго се доплаща накрая? И каква е цената на инжекцията Анти Д Гама глобулин, тъй като ще се наложи да ми поставят такава.

# 916

3.Четох много лоши отзиви за детска стая - за скоро раждалите там -> дали все още хората са на това мнение?
Аз за детска стая нищо лошо не мога да кажа. Бях с малко по-тежка операция и ми беше трудно всичко свързано с повече движение, защото често ми наливаха системи, наложи се и кръвопреливане. За бебето ми се грижеха основно в детска стая, но понеже исках да си го виждам, ми го водеха при всяко обаждане и съответно го взимаха, когато пожелая. Част от персонала не са българки и с някои малко по-трудно се разбирах, но бяха много мили.

# 917
Родих миналата седмица цената е 2200 лв +ковид тест 23 лв ако искаш преглед от ортопед за бебето още 70 лв,относно детска стая немога да кажа нищо лошо когато и да съм се обадила да ми донесат нещо (допълнително  мляко,памперси)или да попитам нещо свързано с бебето са били много отзивчиви ако искаш ще ти покажат как се къпе бебето или как се третира пъпчето отделно си едва консултант по кърмене и показва как става
Общо взето бих казала че всичко е на ниво и си заслужава парите

# 918
Здравейте,
За родилите нормално, може ли да разкажете как протече вашето раждане? Оставиха ли ви да тръгне само или по-скоро дирижираха нещата, пукаха мехур и проверяваха често за разкритие? Бебето веднага ли ви го дават или часове по-късно? Захранват ли го с АМ или първия ден може да бъде на коластра, ако има такава? Практикува ли се отложено клампиране на пъпната връв в болницата или понеже имат банка за съхранение на стволови клетки, по-скоро не го практикуват? Благодаря предварително, обмислям раждане там, но нямам достатъчно отзиви при естествено раждане.

# 919
  • Асеновград
Здравейте,
За родилите нормално, може ли да разкажете как протече вашето раждане? Оставиха ли ви да тръгне само или по-скоро дирижираха нещата, пукаха мехур и проверяваха често за разкритие? Бебето веднага ли ви го дават или часове по-късно? Захранват ли го с АМ или първия ден може да бъде на коластра, ако има такава? Практикува ли се отложено клампиране на пъпната връв в болницата или понеже имат банка за съхранение на стволови клетки, по-скоро не го практикуват? Благодаря предварително, обмислям раждане там, но нямам достатъчно отзиви при естествено раждане.

Аз раждах секцио и не мога да съм сигурна, но мисля че не практикуват отложено клампиране при естествено раждане, а за захранването съм на 100% сигурна че дават АМ на всички бебета без значение как са родени, веднага го взимат при секцио, а при естествено раждане постоява малко на гърдите на майката но после пак го взимат и ги водят на топло защото е голяма температурната разлика и им трябва адаптационен период. Някоя естествено раждала майка да каже кога са и добесли бебенцето, но знам че със сигурност не остава при вас отначалото и първите часове, и предвид това ги хранят всички с АМ.

# 920
Относно отложеното клампиране -говорете директно с АГ ,който ще ви изражда .  Аз бях секцио ,но изрично се бяхме разбрали преди датата,че имам желание да се приложи стига да няма усложнения от операцията и да са наложително спешни мероприятия . В крайна сметка всичко беше наред и бях с отложено клампиране .
АМ дават на всички бебета . Ваш е избора дали ще го давате . Първият и вторият ден в болницата моя беше изцяло на АМ,а аз стимулирах с помпа и поставях често детето на гърда . На третия ден вече имах коластра и не съм  АМ,когато е бил при мене . Вече те като го взимаха в 5 през нощта и 4 следобед предполагам са му давали преди да ми го върнат обратно.

# 921
Здравейте,
Аз родих на 19.09 там, много съм доволна от всичко, особено от д-р Борис Стоилов, благодарение на него родих за 2 часа. Да, спукаха ми мехура и ми пуснаха система, но изобщо не съжалявам, иначе сигурно до сутринта щях да се мъча. За клампирането не знам, ние съхранихме стволови клетки и бързаха да свършат тази работа. Бебето след като го облякоха ми го дадоха да го гушна малко и ме снимаха с него, дори не ме бяха зашили още. Вечерта го взеха в детска стая, за да си почина, дали са му АМ. Предполагам ако някой пожелае бебето може да си остане, но аз родих 22:13 и го взеха, донесоха го на сутринта като ме попитаха искам ли. Постоянно някой минаваше, наглеждаха ме как съм, носеха ледени превръзки с риванол, понеже имах оток, ако нещо боли носят свещички, системи, минават да обесняват за къпане, кърмене, кардиолог мина... Абе, доволна съм много. Преди 5г родих дъщеря ми в хирургиите - оставиха ме сама като куче и в предродилна, и в стаята после. Светлинни години разлика. Направо след Селена и Доктора да ти се прииска 10 деца да родиш. 🤣

# 922
Във Вип стая (самостоятелна) може да присъства придружител през деня, не може да спи там. За храната не съм сигурна. Прави се pcr тест за ковид на място и се заплаща.
В студио може да спи там придружителят.
За детска стая- като цяло съм доволна, но това, че имаше персонал, който не говореше български, си беше изнервящо. Отзивчиви са, освен ако не е много натоварено (което не е мой проблем, платих си си не малко за престоя там). Едната вечер ми отказаха да дойдат да я вземат и се помолих на акушерките да я занесат долу (още не можех да ставам много).

Здравейте!

Пиша с няколко въпроса:
1.Разрешават ли в Селена да имаш придружител по време на престоя и каква е цената? В каква стая те настаняват с придружителя? Нужно ли е той да има някакви изследвания и полага ли му се кетъринг?
Аз прочетох ценоразписа в сайта - https://prnt.sc/aqqv1i1sX4SD - но не ми става ясно дали примерно в двойна стая мога да взема някой за 150лв общо или пък за него трябва да платя +200лв и общо на ден да ми излезе 350лв двойна стая с мой придружител?

2.Ако си взел самостоятелна стая, може ли примерно мъжът ти да дойде на свиждане при теб в стаята или трябва да отидеш ти да го видиш на мястото за свиждания?

3.Четох много лоши отзиви за детска стая - за скоро раждалите там -> дали все още хората са на това мнение?

Благодаря предварително за отговорите.
Поздрави!

# 923
Здравейте. Искам да попитам скоро раждалите мами освен цената на раждането от 2200лв. какво друго се доплаща накрая? И каква е цената на инжекцията Анти Д Гама глобулин, тъй като ще се наложи да ми поставят такава.
Инжекцията струваше 200 лв (декември 2022). Може да се наложи доплащане, ако искате ортопедичен преглед за бебето. Плаща се и ковид теста.

# 924
Във Вип стая (самостоятелна) може да присъства придружител през деня, не може да спи там. За храната не съм сигурна. Прави се pcr тест за ковид на място и се заплаща.
В студио може да спи там придружителят.
За детска стая- като цяло съм доволна, но това, че имаше персонал, който не говореше български, си беше изнервящо. Отзивчиви са, освен ако не е много натоварено (което не е мой проблем, платих си си не малко за престоя там). Едната вечер ми отказаха да дойдат да я вземат и се помолих на акушерките да я занесат долу (още не можех да ставам много).

ВИП стая е 180лв, за придружител отделно ли плащам по 200лв на ден? Съответно и студиото - то е 250лв на ден, отделно ли плащам 200 за придружител?
ПС: Звънях на болницата - прехвърлят ме към родилно и от там никой не вдига.

# 925
Здравейте! Предстои ми серклаж в Селена. Имате ли някакви отзиви? Препоръки? Как преминава престоя там? Какво ще ми е необходимо?
Благодаря!

# 926
  • Пловдив
Някой може ли да ми каже актуална цена на изследване на НК клетки и за колко време излиза резултатът?

# 927
Здравейте! Наскоро разбрах, че съм бременна. И знам, че е рано да мисля къде да раждам, но въпреки това. Обмислям за сега да е в Пловдив, тъй като ми е на 20 мин и има по-добри специалисти, а именно в Селена. Само не разбирам техния ценоразпис. Първо има избор на екип 900лв, после нормално раждане не по кп-3500лв. Има ли наскоро жена раждала там, да ми каже как стоят нещата. Много Ви благодаря

# 928
  • до най-прекрасния мъж
Ако сте здравно осигурена, плащате цена от 2200 лв за раждане (нормално и секцио), в което се включва всичко по престоя и самото раждане+Ковид тест. Ако има евентуален проблем, тогава се доплаща. Носите си само лични вещи - чехли, кърпи, тоалетни принадлежности, бельо. Всичко друго за бебето и Вас е включено в цената - памперси, дрешки, мокри кърпи, превръзки, нощници. Носите единствено дрешки за изписване за Вас и бебето.

# 929
2200 лв струва раждането ( ако ви се правят други изследвания , за бебето прегледи , инжекции и т.н. се плащат допълнително)

Общи условия

Активация на акаунт