УСАГБ "СЕЛЕНА" - гр. Пловдив - ТЕМА 24

• 97 777
  • 1 351
  •   1
Отговори
# 1 005
Аз родих при д-р Матев преди няколко месеца и си следих цялата бременност при него. Добър специалист е, много спокоен също така. Ходила съм при него и за профилактични прегледи и цитонамазка и е много внимателен. Когато ми се е налагало да му звъня или да му пиша на вайбър винаги е отговарял. Аз родих секцио, но това се реши след преглед при офтамолог 2-3 месеца преди термина ми. След като родих дойде в деня на изписването да види как съм и да ми даде съвети как да третирам разреза вкъщи и т.н. Не е идвал всеки ден да ме проверява като някои други лекари, но и не смятам, че е нужно, тъй като така или иначе всеки ден идваха лекари на визитация. Стандартният ехографски преглед последно беше 65 лв, но явно са вдигнали цените.
Разбира се, че от всеки лекар има доволни и недоволни, но просто отидете и сами ще прецените дали го усещате като вашия човек. Simple Smile

# 1 006
Мен ме успокояваше това, че Ставрев идваше всеки ден по два пъти.

# 1 007
Кога родихте при него

# 1 008
  • На изток от Ада
А е Селена има ли хематолог? Всъщност дали обръщат внимание на тромбофията?

# 1 009
Кога родихте при него
21.08

# 1 010
  • до най-прекрасния мъж
А е Селена има ли хематолог? Всъщност дали обръщат внимание на тромбофията?
Обръщат. Аз бях на Клексан през цялата бременност. Следяха ме всеки месец с кръвни изследвания.

# 1 011
  • Пловдив
Здравейте, намесвам се в дискусията с д-р Матев, по същество не мога да кажа почти нищо, но помислете и от другата гледна точка - искате естествено раждане на всяка цена, но (недай си боже при вас да не се случи наистина) се установи, че има противопоказания, сериозни, не измислени. Пак ли ще настоявате за естествено раждане? Тези митове с лекарите, които искат "да те срежат на всяка цена" не са ли отживелица. Има няколко АГ, които май предпочитат секцио, за Матев знам че не е така. Отделно преди самата бременност според мен е трудно да се каже на 100% дали ще бъде естествено раждане.  Ако сте го харесали като специалист, запишете час при него, а може ако не си допаднате просто да се спрете на друг. Аз също исках като вас да родя естествено, но не се получи, никак не съжалявам, нито беше толкова болезнено възстановяването, нито дълго. Бих казала, че се чувствах отлично доста скоро. Но естествено при всеки е различно, и аз като вас бях слушала страшни истории за болките след секцио.

# 1 012
Здравейте. От скоро започнах да посещавам д-р Матев. До сега съм доволна от вниманието и пълните обяснения за каквото и да питам. Много е спокоен и внимателен. Правих си и цветна снимка при него.

# 1 013
  • На изток от Ада
Аз миналата година бях в Надежда МБАЛ София. Там приключих и сега чакаме за Матев.

# 1 014
Бяхте ли доволна от Надежда?

# 1 015
  • На изток от Ада
Не . Няма комуникация с док.

# 1 016
  • Пазарджик
А при кого бяхте в Надежда?

# 1 017
  • На изток от Ада
при Чапанова.
Не за инвитро. Но в крайна сметка ми искаха изследвания за 4600 и предимплатационна диагностика или донорство. Не сме правили тези изследвания.

# 1 018
Момичета тези които родихте при Борислав Иванов и съответно следихте бременността си при него ,споделете в коя седмица прави трета морфология и задължителна ли е?
при Чапанова.
Не за инвитро. Но в крайна сметка ми искаха изследвания за 4600 и предимплатационна диагностика или донорство. Не сме правили тези изследвания.

# 1 019
Момичета, при постъпване в Селена за планово секцио сутринта пускат ли ви някакви кръвни излседвания?

Общи условия

Активация на акаунт