УСАГБ "СЕЛЕНА" - гр. Пловдив - ТЕМА 24

• 99 475
  • 1 351
  •   2
Отговори
# 1 020
На мен при спешно ми пускаха.

# 1 021
Момичета, при постъпване в Селена за планово секцио сутринта пускат ли ви някакви кръвни излседвания?

Дали ще е планово или не пускат много неща, за това и ви викат гладна и жадна.

# 1 022
  • до най-прекрасния мъж
Аз бях спешно и ми пуснаха, но по принцип ми казаха, че кръвните ще ми ги пуснат на деня и трябва да съм гладна и жадна. Аз нямах нищо пуснато, защото бебето изпревари с цяла седмица датата на секциото. Всичко си ми взеха на място при приема, при това не бях нито гладна, нито жадна. Анестезиологът ме предупреди, че може да имам гадене от упойката, но нищо страшно не съм усетила. Оперираха ме около 4-5 часа след като бях вечеряла. За щастие ми се падна д-р Кренчев на смяна и всичко мина гладко.

# 1 023
Здравейте момичета. Доста рових по темите, но не можах да намеря та ще питам сега. Следващата стъпка която обмисляме с мъжа ми е инсеминация. Искам да питам някоя мацка, която е минала по този път, как протича всичко? На гладно сутрин ли отивате, правят ли ви изследвания- кръв, урина? Колко време след процедурата ви задържат ?

# 1 024
  • Пловдив
Здравейте, може ли някой да каже Селена работят ли със Здравна каса.
Става въпрос за операция на миома. Независимо по кой начин(на мен ми се ще да е лапароскопски)

# 1 025
Моята лапароскопия беше по здравна каса (предполагам тъй като ме питаха дали съм осигурена) но сумата, която трябваше да платя пак си беше доста висока. Но мисля че е по-ниска от ценоразписа в сайта- той май е за непсигурени

# 1 026
Работят. Вземат направление и цените им са с включеното направление. Лапароскопската се доплаща дори в държавните болници. Около 1500лв е в Селена./ с направление/.

# 1 027
Ако имате допълнително застраховане към работодател също ще ви се покрие част от лапароскопията. А може и цялата сума, зависи каква е застраховката все пак.

# 1 028
  • Пазарджик
Здравейте, може ли някой да каже Селена работят ли със Здравна каса.
Става въпрос за операция на миома. Независимо по кой начин(на мен ми се ще да е лапароскопски)
Дори с направление се заплаща определена сума спрямо ценоразписа на клиниката.

# 1 029
Ако имате допълнително застраховане към работодател също ще ви се покрие част от лапароскопията. А може и цялата сума, зависи каква е застраховката все пак.
Лошото е че на фактурата пишат едно и също а това е допълнителен екип : 3бр.по 50 лв и 5 бр.по 50 лв Не описват точно какво да правили .Моя застраховател ми отхвърли това искане,затова трябва да ги помолите да опишат всичко подробно

# 1 030
  • Пловдив
Благодаря ви сърдечно.
Не работя, но си плащам здравните осигуровки. И да... навсякъде се доплаща.  От отговорите съдя, че ще е като по другите частни болници, но се надявам заради специалистите в Селена да съм на прав път.

# 1 031
Лошото е че на фактурата пишат едно и също а това е допълнителен екип : 3бр.по 50 лв и 5 бр.по 50 лв Не описват точно какво да правили .Моя застраховател ми отхвърли това искане,затова трябва да ги помолите да опишат всичко подробно
Но нали от епикризата става ясно какво са правили, след като прилагате и нея? Как е възможно да отхвърлят искането?

# 1 032
Но нали от епикризата става ясно какво са правили, след като прилагате и нея? Как е възможно да отхвърлят искането?
Искат подробно описана фактура.За да видят кое колко струва и по този начин да възстановят парите.

# 1 033
  • На изток от Ада
Ходих при Матев... Със смесени чувства съм.
Ще пусна имунологични изследвания и хормони.
Не ми каза за ендометрита как да се разбере има ли го още? Имах хроничен ендометрит от биопсия в Надежда София. В Надежда не лекуваха с противозачатъчни средства и Аб пих после за него,...
Имам няколко аборта и уж това беше проблема -ендометрита. Питах дали да бе правя биопсия,не било ок ...
Имам кафяво течение в началото на МЦ и в края,ще види. Хормоните...
Имунологични изследвания профилактично ще пусна...
Няма и връзка с него. Та като пусна хормони, ще запиша час...

Последна редакция: вт, 14 ное 2023, 20:42 от nasito8988

# 1 034
Преди раждане искат ли документ за алергии към упойки

Общи условия

Активация на акаунт