УСАГБ "СЕЛЕНА" - гр. Пловдив - ТЕМА 24

• 97 619
  • 1 351
  •   2
Отговори
# 1 080
Няколко правил ли е изследвания след инвитро , нк клетки цитогенетичните като цена може ли да ме ориентирате ?

# 1 081
Здравейте! При раждане в селена имаме ли право да си изберем анестезиолог или е на случаен принцип който се падне или пък самия лекар си има екип?

# 1 082
  • Сливен
Здравейте! При раждане в селена имаме ли право да си изберем анестезиолог или е на случаен принцип който се падне или пък самия лекар си има екип?

Вчера бяхме там и питахме ориентировъчно,за цената на раждането.Казаха ми -за осигурени пациенти 2200лв,което включва : Лекар+избор на екип+ анестезиолог.Ако искам допълнително анестезиолог или кардиолог/тук вече не чух дoбре,че имаше доста хора/да ме види,ми казаха някаква сума,която също не чух. Grinning Отделно-след раждането, щели да  питат,дали искам ортопед да види бебето-75лв струвало. За самостоятелните стаи-180лв стая,250 студио.

Аз пък имам друго питане- да ми препоръчате хотел/квартира,в близост до болницата+паркинг.

# 1 083
  • до най-прекрасния мъж
Който анестезиолог се падне. По принцип няма избор. През нощта има дежурен.

# 1 084

Вчера бяхме там и питахме ориентировъчно,за цената на раждането.Казаха ми -за осигурени пациенти 2200лв,което включва : Лекар+избор на екип+ анестезиолог.Ако искам допълнително анестезиолог или кардиолог/тук вече не чух дoбре,че имаше доста хора/да ме види,ми казаха някаква сума,която също не чух. Grinning Отделно-след раждането, щели да  питат,дали искам ортопед да види бебето-75лв струвало. За самостоятелните стаи-180лв стая,250 студио.

Аз пък имам друго питане- да ми препоръчате хотел/квартира,в близост до болницата+паркинг.
в тази цена 2200 не влизат всякакви  прегледи за бебето и майката ? Задължително ли е да се мини преглед през ортопед?

# 1 085
  • На изток от Ада
Браво, Сикрет!
Аз пуснах хормони имам и прогестерон... И имунологични но ще помисля, че не правим опити,а те малко важат. Вероятно януари ще ходя в Селена

# 1 086
  • Сливен
Както съм написала за ортопеда - казаха ми, че ще ме питат, а не че е задължително. Simple Smile
Не разбирам въпроса ви за прегледа.....
Ако някой Ви разбира или по-скоро, ако някоя дама е раждала скоро там, нека ви отговори.
И както са писали по-назад - при прием за раждане, се плаща 23лв за Ковид тест също така, който е задължителен.

# 1 087
Не е задължително прегледа с ортопед , ще минат да кажат че ще проверят и слуха на бебчето то не се плаща допълнително.
Да при прием правят ковид тест който се заплаща и също взимат секрет ако са минали 2 седмица от последния път ( то не се плаща допълнително)
Попринцип тази цена е до 4 нощувки , при нас се налагаше заради бебчето да стоим 7 и бяха минали да ми кажат че след 4 та нощувка трябва да платя по 150лв. Но аз 4 ти ден вдигнах температура и след изследвания моя АГ не искаше да ме пуска и с бебчо и двамата на държаха 7 нощувки накрая платихме 2400 лв.
Като 75 лв за ортопед , 23 лв за ковид тест и другите за мои антибиотици.
Преди в системата на Селена излизаше и каса където веднага се показва колко се дължи и защо но мисля че в момента го няма.

# 1 088
Не е задължително прегледа с ортопед , ще минат да кажат че ще проверят и слуха на бебчето то не се плаща допълнително.
Да при прием правят ковид тест който се заплаща и също взимат секрет ако са минали 2 седмица от последния път ( то не се плаща допълнително)
Попринцип тази цена е до 4 нощувки , при нас се налагаше заради бебчето да стоим 7 и бяха минали да ми кажат че след 4 та нощувка трябва да платя по 150лв. Но аз 4 ти ден вдигнах температура и след изследвания моя АГ не искаше да ме пуска и с бебчо и двамата на държаха 7 нощувки накрая платихме 2400 лв.
Като 75 лв за ортопед , 23 лв за ковид тест и другите за мои антибиотици.
Преди в системата на Селена излизаше и каса където веднага се показва колко се дължи и защо но мисля че в момента го няма.
Да аз също забелязвам че вече не можеш да си видиш предварително колко им дължиш.Беше предимство преди да те изненадат на касата.

# 1 089
  • Сливен
Момичета-забравих да попитам, как стоят нещата със свижданията-става дума за свижданията, след раждане. Всеки ден, по-колко и т.н.

# 1 090
Няма проблем със свижданията на майката с роднини, приятели. Може на втория етаж пред отделението, може и горе в барчето. Там събота и неделя почти няма хора.
С бебето нещата стоят по по-различен начин. Показват го в деня на раждането на таткото (кака, батко, баба, дядо), и след това не препоръчват повече контакт с външни лица. Мисля, че е правилно и разумно. Всеки може да изчака три, четири дни.
На нас с бебетата се наложи да правят други изследвания. Питаха ме първо, предупредиха ме, че ще се фактурират накрая за моя сметка. На касата няма изненадани - когато стане ясно,че те изписват (предния ден), минава дама и обяснява колко и за какво дължите. 
Инфото ми е от периода 01.12 - 05.12.

# 1 091
  • Сливен
Но само веднъж на ден ли са свижданията?

# 1 092
сикрет, няма ограничения със свижданията на майката.
Ако майката има желание цял ден може да виси в кафето, или по етажите. Но през работните дни е пълно с хора по етажите - кой болен, кой кихащ. Аз бях предупредила роднините да не идват. Пращах снимки, говорих по телефона. Сега сме си вкъщи и също не бързам с гостите Simple Smile
Ако бебчето е при теб и ти се обадят, че ще имаш свиждане, звъниш в детска стая и идват да го вземат.

# 1 093
Някой посещавал ли е училище за родители в селена. Полезни ли са лекциите и какво представляват

# 1 094
  • до най-прекрасния мъж
Някой посещавал ли е училище за родители в селена. Полезни ли са лекциите и какво представляват
Гледах ги онлайн (родих по време на Ковид и нямаше присъствено), тематични са и за мен бяха полезни.

Общи условия

Активация на акаунт