УСАГБ "СЕЛЕНА" - гр. Пловдив - ТЕМА 24

• 97 499
  • 1 351
  •   1
Отговори
# 1 185
Миналата година правих лапароскопия в Селена и тъй като не сме от Пловдив, пътувахме по 150-60км в посока. Запазих час, даже беше сутринта, когато минават за пункция/трансфери. Прегледа беше няколко минути, всичко беше наред.
Просто сега се двуумя, как да постъпим, защото не ми се иска да мъчим бебето и да трябва да е с нас, а не искаме и да го оставяме на някои от родителите ни. Все пак това са 2-2:30 в посока, отделно докато намерим тази община Запад и колко ще се бавим там.За това си мисля, дали не мога да се прегледам в нашият град и от тук следва въпроса ми-има ли някоя дама, която е била в подобна ситуация.
Прегледа след раждането е чисто формален. По принцип е при дежурния лекар, освен ако не сте се разбрали с израждащия. Аз лично не бих пътувала специално за този преглед. Най-добре е ако можете да го съчетаете и с безплатния преглед за бебето при педиатъра. А р-н Западен е съвсем близо до Селената.

# 1 186
  • Сливен
Честита Нова година. На този телефонен номер ли запазвате час, за доктор Арнаудов?

# 1 187
Аз запазвам на 15то число през сайта, но още сутрин рано, защото се изчерпват бързо.

# 1 188
  • до най-прекрасния мъж
На всяко 15-то число му излиза графикът за следващия месец, без значение дали дните са събота/неделя или работни. Запълва се доста бързо в рамките на деня, да не кажа и до обяд. Следете сега на 15.01 да запишете час за февруари.
Ако е нещо спешно, предполагам ако звъннете по телефона, ще Ви приеме без час.

# 1 189
  • Пловдив
Здравейте! В края на месеца, живот и здраве, ми предстои започване на инвитро процедура. Понеже в момента съм в отпуск след майчинство, ме интересува за пункцията колко болничен дават.

# 1 190
Здравейте! В края на месеца, живот и здраве, ми предстои започване на инвитро процедура. Понеже в момента съм в отпуск след майчинство, ме интересува за пункцията колко болничен дават.
За много години!  При кой доктор сте в процедура? Доволна ли сте? Успех! 🍀

# 1 191
Здравейте!
Може ли да ми кажете дали знаете ли кои лекари от Селена са ,,за,, нормалното раждане? Simple Smile
И мен доста ме вълнува това. Чувала съм от различни хора, че всякакви неща измислят (не само в Селена), за да минеш секцио в крайна сметка, а на мен много ми се иска да родя нормално (не на всяка цена, разбира се).

# 1 192
Момичета да ви питам - след раждането, нали се полага безплатен преглед, в рамките на 1 месец. При лекарят който раждахте ли ходихте или при който е на смяна/дежурен? 🤔
И още нещо - казаха за Акта за раждане, след нова година, в община Запад.Тъй като ще пътуваме/не сме от Пловдив/, мислите ли, че акта ще е готов предстоящатя седмица 2-5.01? Раждането ми беше на 19.12.и се чудя, дали за това кратко време, изпълнено с празници, са успели с изготвянето му. Благодаря.
аз родих на 29.12. и вчера акта ми беше готов община Запад

# 1 193
  • Сливен
Благодаря

# 1 194
  • Пловдив
За много години!  При кой доктор сте в процедура? Доволна ли сте? Успех! 🍀

Благодаря много! При д-р Ставрев съм и съм повече от доволна. Имаме си вече едно момченце 💙 Вторият опит беше неуспешен и сега ще пробваме трети път. Вярвам, че ще си гушкам още едно детенце 😊🙏🏻!

Здравейте!
Може ли да ми кажете дали знаете ли кои лекари от Селена са ,,за,, нормалното раждане? Simple Smile
И мен доста ме вълнува това. Чувала съм от различни хора, че всякакви неща измислят (не само в Селена), за да минеш секцио в крайна сметка, а на мен много ми се иска да родя нормално (не на всяка цена, разбира се).

Аз родих при д-р Ставрев и още от началото на бременността той ме насърчаваше за нормално раждане. Никога не е ставало дума за секцио. Бебчето се роди 3870гр и на последния преглед док го измери почти толкова. Не ми е казвал, че е голямо и се налага да ме реже. Чувам, че това е един от основните доводи за секцио. Раждането мина по масло и мед 💙

# 1 195
  • Сливен
Момичето което беше с мен в стаята, беше при Ставрев.Самата тя  ми сподели, че до последно е мислила за секцио, но в крайна сметка, когато говорила/обсъждала със Ставрев и другата лекарка, която работи с него, че при нормално ще се възстанови много по-бързо и че за момента няма индикация за секцио, се е решила на нормално. И буквално за 5-10 минути е родила, след това я доведоха в стаята при мен и вечерта си стана, ходи,все едно не е раждала. Тя самата не можеше да повярва, колко добре се чувства. Така че - Ставрев по-скоро е привърженик на нормалното раждане.

# 1 196
Здравейте момичета! Утре ми предстои изследване за Nk клетки в Селена. Някой има ли информация до колко време излиза изследването? Дали е в същия ден и ако се налага веднага ли се правят вливки?

# 1 197
  • На изток от Ада
Здравейте момичета! Утре ми предстои изследване за Nk клетки в Селена. Някой има ли информация до колко време излиза изследването? Дали е в същия ден и ако се налага веднага ли се правят вливки?
само НК клетки ли?
Аз трябва и имунологичен пакет да правя

# 1 198
Ами поне преди няколко месеца така говорихме с Д-р Ставрев. Утре първо съм при него, та да видим, може и други изследвания да поиска 🙄
само НК клетки ли?
Аз трябва и имунологичен пакет да правя

# 1 199
  • На изток от Ада
Пиши пак, аз ще ги пусна в Ст Загора че тук има клон на Селена.

Общи условия

Активация на акаунт