УСАГБ "СЕЛЕНА" - гр. Пловдив - ТЕМА 24

• 97 478
  • 1 351
  •   2
Отговори
# 1 230
Благодаря ви момичета 😊❤️
Ами документа, който е попълвал, че при познава детето?
Малко ми е стара информацията,но когато раждах първото дете в Селена нямахме още брак и такъв документ за припознаване не са ни давали.

# 1 231
Няма документ за припознаване. На място е попълнил заявление/ декларация, която остава към акта за раждане на детето. След месец си взимате удостоверението за раждане на детето от съответния район със съответното име на бащата.

# 1 232
  • Сливен
Благодаря. Той взе акта за раждане вчера/от община Запад/, заедно с документите от Селена-епикризите и документа за бащинство/за който ми обяснихте тук/. Ама днес се сети, за това пропознаване и се зачуди, дали не е трябвало да му дадът, още някакъв документ.
Отново благодаря,както  изглежда всичко сме си взели. 😊

# 1 233
  • до най-прекрасния мъж
Не, напълно достатъчно е имената на бащата на детето да са записани в акта за раждане. Понеже, когато има брак, се счита, че баща на детето е съпругът на майката, то когато такъв не е на лице, е нужно бащата да попълни документ, че това дете е негово. На базата на този документ се записват имената на бащата в акта за раждане на детето.

# 1 234
Доктор Атанас Йончев следи по здравна каса. Ако искате прегледи извън тези по Здравна каса - се заплащат.
Да, разбирам. Затова и питам, ако някоя има информация да сподели при кой АГ колко се заплаща за преглед

# 1 235
  • Сливен
Отново благодаря Blue. Angel.
По въпроса за аборта - за съжаление, имах един неуспешен Инвитро опит - ембрионите спряха развитие,така се наложи абразио - направих го при доктор Матев. Самата процедура трае минути, после те вкарват в стая за около 1 - 2 часа. Като мине упойката и се почувстваш добре - нямаш гадене, виене и можеш да вървиш без проблеми,можеш спокойно да си тръгнеш.
Аз лично не съдя никого, а и не искам - всеки човек си има своята история и е преминал през какво ли не. Така че мога единствено да "пожелая"/ако мога така да се изразя/ - да не се притеснявате, относно дадената процедура и бързо възстановяване след това.

Последна редакция: сб, 06 яну 2024, 08:35 от сикрет

# 1 236
След операция какви са възможностите за пиене на кафе? Едва ли някой ще се помъкне с дренаж и катетър до кафенето, а посетители доколкото разбирам не пускат, тоест няма и кой да донесе.

# 1 237
При сутрешната операция, катетърът се маха на следващия ден (освен ако няма нещо непредвидено).  След операцията само вода, според мен не е препоръчително да се пие кафе, но лекарите ще кажат. Ако помолите някоя от санитарните, може и срещу много мрънкане да ви донесе. Аз на третия ден ходих до кафето и си вземах, каквото искам. Странното беше, че въобще не ми се пиеше кафе, а аз много обичам.
След операция какви са възможностите за пиене на кафе? Едва ли някой ще се помъкне с дренаж и катетър до кафенето, а посетители доколкото разбирам не пускат, тоест няма и кой да донесе.

# 1 238
Момичета винаги при секцио ли се слага дренаж? Чета, че някой лекари слагат други не. Предполагам, че всичко е индивидуално или начин на работа на доктора.

# 1 239
Момичета винаги при секцио ли се слага дренаж? Чета, че някой лекари слагат други не. Предполагам, че всичко е индивидуално или начин на работа на доктора.
Не е задължително, на мен не са ми слагали дренаж.

# 1 240
Не е задължително, на мен не са ми слагали дренаж.
А при кой лекар бяхте?

# 1 241
При д-р Минев само има дренаж, това си е негов метод в работата.
В Селена сестрите се грижат за смяната и махане.

# 1 242
Аз съм родила секцио преди 14 г. При Минев. Бях със саморазграждащи конци, жената до мен беше с телбод. Нямахме дренаж и двете. Сега може и да слагат.

# 1 243
При д-р Минев само има дренаж, това си е негов метод в работата.
В Селена сестрите се грижат за смяната и махане.
А вие при д-р Минев ли сте раждала? И ако да, бързо ли се възстановихте, доволна ли сте?

# 1 244
  • Сливен
Раждах при доктор Матев Декември - само катетър имах и както са написали. Сутринта ми беше секциото и на другата сутрин го махнаха, преди да ме раздвижат. А вечерта,след самото секцио - чаша с кисело мляко и 2 - 3 бисквити "Закуска" дават

Общи условия

Активация на акаунт