УСАГБ "СЕЛЕНА" - гр. Пловдив - ТЕМА 24

• 97 361
  • 1 351
  •   1
Отговори
# 1 320
Раждах естествено през септември и освен 2200 платих 70лв преглед от ортопед за бебето и 15 май беше за ковид тест. Пожелах епидурална, не съм плащала допълнително за нея. Бвх в обикновена стая с 2 легла, но те са много хубави и чисти, а сама не исках да съм.

# 1 321
Спешно секцио през август 2023 - 2200 лв е цената и 23 лв за ковид тест,ако няма друго - като например вип стая , преглед от ортопед на бебето и т.н.

# 1 322
2200 лв е актуалната цена за нормално и секцио, така ли? Simple Smile

Вече е 2300.

# 1 323
Знаете ли дали в момента са отменени женските консултации поради грипната епидемия, тъй като ще пътувам от друг град и се притеснявам да не ме върнат?

# 1 324
Marti123, попитайте на регистратура.

# 1 325
  • Пловдив

Вече е 2300.

Още година - две и както е тръгнало, ще скочи на 3000 лв..

# 1 326

Вече е 2300.

Още година - две и както е тръгнало, ще скочи на 3000 лв..
Може и към края на годината 😀

# 1 327
Знаете ли дали в момента са отменени женските консултации поради грипната епидемия, тъй като ще пътувам от друг град и се притеснявам да не ме върнат?

Аз днес се обадих да попитам, тъй като на 28 съм на ФМ и казаха, че за сега няма промяна! Ако имало щели да се свържат с пациентите да им съобщят до сряда, четвъртък!

# 1 328
  • Пловдив
Аз родих на 17.01 и със съпруга ми платихме 2200 лв за секцио при Д. Ставрев (по спешност) + 23 лв за ковид тест и 70 лв за преглед при ортопед на бебето. Изписаха ни с бебето на 20.01 по обяд.
По повод първия преглед след изписването - не съм чакала повече от няколко минути пред кабинета. Обадих се, че съм отпред и веднага ме приеха за сваляне на конци и преглед.

# 1 329
Аз родих на 17.01 и със съпруга ми платихме 2200 лв за секцио при Д. Ставрев (по спешност) + 23 лв за ковид тест и 70 лв за преглед при ортопед на бебето. Изписаха ни с бебето на 20.01 по обяд.
По повод първия преглед след изписването - не съм чакала повече от няколко минути пред кабинета. Обадих се, че съм отпред и веднага ме приеха за сваляне на конци и преглед.
Бихте ли споделили за организацията относно бебетата. При вас ли е постоянно новороденото или може да го оставите в детска стая, ако не се чувствате добре?

# 1 330
Естествено,че ако не се чувствате добре може да оставите бебето.

# 1 331
Естествено,че ако не се чувствате добре може да оставите бебето.

Въпросът ми е съвсем резонен, тъй като това не е практика във всяка болница. Така че няма как да е "естествено". През Януяри тази година ли родихте? Тъй като звънях на регистратура и ми казаха, че секцио вече струва 2300 лв.

# 1 332
Ами не, през август 2023.
Звъннете и попитайте  в детска стая относно оставянето на бебето.
Допълвам : жената от моята стая оставяше бебето си за да ходи на кафе с роднините,така че - хора всякакви.

Последна редакция: пт, 26 яну 2024, 14:13 от малката лисичка

# 1 333
Не е практика в болници тип Окръжна и Хирургиите, там персоналът е още по-малко и не се чувстват никак длъжни да се грижат за бебетата, за да може майките да си почиват. Една приятелка ми разказва как, след два дни раждане, решила, че като родила ще си почине за час-два, да дремне малко, и тъкмо се унасяла, донесли ѝ бебето весело-весело с думите "айде, мамо, ставай"...

# 1 334
Не е практика в болници тип Окръжна и Хирургиите, там персоналът е още по-малко и не се чувстват никак длъжни да се грижат за бебетата, за да може майките да си почиват. Една приятелка ми разказва как, след два дни раждане, решила, че като родила ще си почине за час-два, да дремне малко, и тъкмо се унасяла, донесли ѝ бебето весело-весело с думите "айде, мамо, ставай"...
Въпросът не е да си почине майката, а да се помогне, когато  не се чувства Добре след секцио. Има разлика между това да не се чувстваш физически способен да се грижиш за новороденото и просто да си починеш. Никой не отива в болница на почивка.

Общи условия

Активация на акаунт