Раждане в Ниа Мед , др Мария Ангелова ,условия ,пари,грижи

• 4 048
  • 49
  •   1
Отговори
# 15
Катетър не слагат. Използват подлога,  когато ти се пишка.

# 16
Благодаря Ви ,за отговора !❤

# 17
В Ниамед слагат катетър след упойката и го махат преди да излезете от упойка ( това за секцио с пълна упойка). Ако не попитате дори няма да знаете, че сте имали.

# 18
Само да питам дори секцио да си пак не слагат катетър нали?

# 19
Аз имам 2 пъти секцио в Ниамед. Първият път бях със спинална упойка и нямах катетър. Вторият- с пълна и имах. Явно лекарите преценят на място.

# 20
Аз бях секцио със спинална упойка и нямах катетър. Но както казват другите момичета , може би преценят на място.

# 21
Здравейте някоя мама скоро да е раждала в Ниамед Стара Загора ? Имам въпроси ще ми бъде много полезна информацията! Благодаря на отзовалите се (ще бъда с пълна упойка).
А въпосите са следните :
1.кога ви дават да си видите бебенцето
2.кога ви дават информация за бебето
3.кога ви раздвижват
4.кога ви дават да хапвате т.е ви захранват
5. Видях ,че свижданията са :
Свиждания с пациенти на болницата са разрешени всеки ден от 10.00 до 14.00 ч, и от 16.00 до 19.00 ч. Пациентите могат да бъдат посещавани по стаите, или в Кафе Сторк към болницата.-незнам тази информация дали е актуална все пак с тия ковиди дето минаха ...
6.кога мога да се изкъпя
7.катетър слагат ли
Извинявам се ,за хилядите въпроси 😁,но нямам кого да питам ,нянам приятелки които да са раждали в ниамед .Страшно притеснена съм  😔.
Отнова Благодаря на отзовалите се! ❤

Последна редакция: чт, 22 дек 2022, 12:01 от Виктория Колева 621153

# 22
Катетър не слагат. Използват подлога,  когато ти се пишка.
Здравейте утре ще раждам в ниамед секцио налага се да е с пълна упойка ,кога ви дадоха бебенцето да си го видите ,кога ви дадоха информация за него ,кога ви захраниха ,какви грижи полагаха за вас и кога може да влезете да се изкъпите извинявам се ,че толкова много въпроси задавам но се притеснявам и нямам приятелка раждала в ниамед ..нормално .Свижданията също кога са ? Благодаря предварително за отговорите 😊🤗🤗
П.с иначе Христов ще ми прави секциото

Надявам се всичко да мине добре. Ще се радвам  , ако имате възможност след това да споделите как е минало всичко и какво ви е мнението за Христов

# 23
Здравейте утре ще раждам в ниамед секцио налага се да е с пълна упойка ,кога ви дадоха бебенцето да си го видите ,кога ви дадоха информация за него ,кога ви захраниха ,какви грижи полагаха за вас и кога може да влезете да се изкъпите извинявам се ,че толкова много въпроси задавам но се притеснявам и нямам приятелка раждала в ниамед ..нормално .Свижданията също кога са ? Благодаря предварително за отговорите 😊🤗🤗
Това са все неща, които е трябвало да попитате до сега! Щяха да Ви обяснят всичко!
Аз раждах там преди 3г, тоест преди Ковид. Сега не знам, дали изобщо са позволени свиждания. Питайте!
Раждах с пълна упойка. Събудих се изключително лесно и нямах никакви странични ефекти. 24 часа след операцията сте в реанимация. Пуснаха мъжа ми веднага и донесоха бебка. Може би около 30 мин постоя при мен. След това бебето го вземат. След 24 часа Ви раздвижват и местят в стая. Носят Ви детето и го оставят при Вас вече. Свижданията тогава бяха следобед по 2часа мисля. Аз бях в самостоятелна стая и мъжа ми стоеше и по-дълго време. Можеше да се слезе и долу в кафето, а бебето го давате на сестрите. Първите 2 вечери бебето спеше при тях.
Следващите 2 вечери беше при мен. По всяко време можеш да звъннеш, за да го вземат и да слезеш долу (тогава така беше). Около 16:00ч бебетата ги къпеха.
Сутрин минаваха визитация всички лекари заедно. Бебетата се вземаха всяка сутрин за преглед от неонатолог. За всичко се обръщаш към персонала-те ги преобличат, къпят, носят АМ, сменят им памперсите, абсолютно всичко. Аз си се къпех от втория ден. Много бях доволна от всички и всичко. Цяла бременност ми я следи д-р Христов + по каса бях при д-р Христова.

# 24
Това са все неща, които е трябвало да попитате до сега! Щяха да Ви обяснят всичко!
Аз раждах там преди 3г, тоест преди Ковид. Сега не знам, дали изобщо са позволени свиждания. Питайте!
Раждах с пълна упойка. Събудих се изключително лесно и нямах никакви странични ефекти. 24 часа след операцията сте в реанимация. Пуснаха мъжа ми веднага и донесоха бебка. Може би около 30 мин постоя при мен. След това бебето го вземат. След 24 часа Ви раздвижват и местят в стая. Носят Ви детето и го оставят при Вас вече. Свижданията тогава бяха следобед по 2часа мисля. Аз бях в самостоятелна стая и мъжа ми стоеше и по-дълго време. Можеше да се слезе и долу в кафето, а бебето го давате на сестрите. Първите 2 вечери бебето спеше при тях.
Следващите 2 вечери беше при мен. По всяко време можеш да звъннеш, за да го вземат и да слезеш долу (тогава така беше). Около 16:00ч бебетата ги къпеха.
Сутрин минаваха визитация всички лекари заедно. Бебетата се вземаха всяка сутрин за преглед от неонатолог. За всичко се обръщаш към персонала-те ги преобличат, къпят, носят АМ, сменят им памперсите, абсолютно всичко. Аз си се къпех от втория ден. Много бях доволна от всички и всичко. Цяла бременност ми я следи д-р Христов + по каса бях при д-р Христова.
Колко време беше престоя в болницата?

# 25
5 нощувки.

# 26
5нощувки и на 6тия ден те изписват

# 27
4 нощувки, 5 дни.
Родих петък , вторник ме изписаха.

# 28
Да, в понеделник родих и ме изписаха в събота.

# 29
4 нощувки, 5 дни.
Родих петък , вторник ме изписаха.
Скоро ли раждахте там едни казват 5 нощувки ,други 4 обърквам се 😅

Общи условия

Активация на акаунт