Раждане в Ниа Мед , др Мария Ангелова ,условия ,пари,грижи

• 4 027
  • 49
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте! Дали има някоя мама родила нормално в Ниамед? Бих била благодарна за повече подробности и информация. Също може ли ако изобщо не съм се следяла в тази болница през бременността примерно през нощта да цъфна да раждам? Трябва ли предварително да имам някаква уговорка ако не искам избор на екип итн? Единственото на което държа е таткото да присъства

# 46
Здравейте! И аз се интересувам от нормалното раждане в Ниамед. Ако сте минала вече по този път, може ли да споделите позволиха ли присъствие на таткото и даваха ли му да вижда бебето. На свиждане само навън ли можеше да се излиза или пускат в стаята (ако не си в самостоятелна). Как беше отношението на акушерките?

# 47
Още не съм, в 24 седмица съм. Има доста време, но май няма да раждам там, понеже се следя при гинеколог който изражда в Тракия и на там клоня. Единственото заради което се замислях за Ниа Мед е че таткото може да присъства. Иначе ходих лично до Ниа Мед да питам и да, срещу 100лв пускат таткото, дадоха ми и списък с необходимите документи и вещи за постъпване

# 48
И аз се следя при доктора езряждящ в Тракия, но там не слагат упойка при нормално раждане и започнах дя се чудя може ли се се роди в ниамед без уговорка?

# 49
Бъдещи мами, дано съм полезна с моя опит. На 10-ти април родих в НиаМед. Трябваше да съм нормално, но се наложи спешно секцио. На рутинния преглед при следящата ме АГ се установи, че падат тоновете и ме прати направо в болницата. Там реагираха изключително бързо и адекватно, няма 2 часа от прегледа ми, бебето беше изкарано. Страхотни специалисти са, хем беше вечерта и свикаха екипа за нула време, успокояваха ме постоянно и се държаха много добре. Изроди ме д-Христов. Бях със спинална упойка, поставянето НЕ е болезнено, първо ми биха някакво локално обезболяващо. Предполагам и епидуралната е така.
Много добре се грижеха и за мен и за бебето. Много, много съм им благодарна, всичко ми обясниха за кърменето и грижата за бебето и вкъщи как да продължа. Присъствие на таткото може и при нормално и при секцио.
Секциото се доплаща 1200лв.,нормално е по-малко, но не знам точно колко. Около 700-800лв.
Аз не съм се следила в болницата, само отидох на преглед 2 пъти при д-р Христов, когато влязох в 9-ти месец. Той директно ми каза, когато раждането започне отивам в болницата и от там му звънят. Също отидох на консултация с анестезиолог там пак в началото на 9-ти месец. Заплаща се около 50лв, не помня точно, но е хубаво да го направите ако искате да раждате там.
Успех, мами! Пожелавам ви бързо и безпроблемно раждане и здрави бепчета! Ако имате други въпроси с радост ще отговоря, преди да родя аз, много търсих информация и нямаше.

Последна редакция: ср, 25 юни 2025, 14:01 от Irko7

Общи условия

Активация на акаунт