Препоръчайте ми хотел в Банско тема 3

• 55 661
  • 394
  •   1
Отговори
# 390
В Регнум басеините са по-добри особено този в село Баня /ако е включен в цената/.Но храната и стаите са по-зле.
В Иван Рилски обратното стаите и храната са много добри,но басеините са за малки деца основно.
Няма такова нещо. Как ще са за деца?!  Басейните в Ив. Рилски са акватонични, т.е. с много дюзи и дори не се препоръчват за деца, с изключение може би на външния, а пък Спа зоната е забранена за деца под 16 г. Да, не са големи и не са за плуване, ако това се има предвид.

# 391
А някой бил ли е във Вила Виктория в Баня? Как намирате басейна като чистота? Очаква ли се да има много хора по това време (края на август)?

# 392
  • София
Здравейте,
намерих добра оферта за Pirin Golf & Country Club и All Inclusive в ресторант Euro Kitchen.
Въпроса ми към тези,които са били там е:
спазва ли се  dreskod за дълги панталони при мъжете за вечеря,защото сега лятото трудно ще накарам мъжа ми да обуе.
Приблем ли ще са прилични дънкови къси панталоти и тениска с яка тип Polo?

# 393
Може ли мнение за апарат хотел Роял в Банско?

# 394
  • София
Здравейте,
ще помоля за мнение хора, които са посещавали през лятото SPA Resort St Ivan Rilski в Банско. Планирам другата седмица да отидем за няколко дни с двете ни 6-годишни внучки . Възможността за All Inclusive, доста добрите  отзиви и разбира се цената, наклониха везните към този хотел .
Ако имате други подобни или по-добри предложения в радиус до  200 км. макс от София, ще се радвам да споделите! Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт