Добре дошли в Люлин! Тема 33

• 43 587
  • 654
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Дали все още има машина за стотинки в Кауфланд в шести микрорайон ?
Няма, отдавна я махнаха.

# 631
Еeee, забравих и го изпуснах. Как беше? Лудница ли е от хора?
Имаше хора.
Имаш време да го гледаш.
Моята дъщеря не го е гледала. Беше ѝ студено вечерта и се прибрахме. Навила гаджето си ходят на кино да го гледат, но не мисля че има прожекции. Ще ѝ кажа да го гледат в Люлин.

# 632
Да ми препоръчате лаборатория? Трябва да се пусна кръвни изследвания.
Обикновено ходя в ДКЦ-то (26та), но ендокриноложката каза да ги пусна на друго място.
Срещу поликлиниката има Цибалаб, но там ходя със страх. Едната лаборантка ми причини огромен оток и синка... Само като си спомня започва да ме боли.

На метростанция Люлин имаше Синево,  но сега не намирам информация.

# 633
Здравейте, бихте ли ми препоръчали място в Люлин за пробиване на детски уши.

В Силвър центъра пробихме ушите на моето дете. На първия етаж в офисната част, където правят снимки на зъби. Като не помня името на салона, в дясната част беше. Струваше около 30 лв с обеците. Пробиха ги с пистолет, бързо и без оплаквания.

В Медива пробиват уши медицински сестри. аз не бих се доверила на козметичка в салон за подобно нещо - има много случаи с последващи проблеми.

# 634
Обикновено ходя в ДКЦ-то (26та), но ендокриноложката каза да ги пусна на друго място.
Срещу поликлиниката има Цибалаб, но там ходя със страх. Едната лаборантка ми причини огромен оток и синка... Само като си спомня започва да ме боли.

Бодимед пак е на метростанция Люлин.
Има и няколко Рамус.

# 635

Синево има до 12ДКЦ. Отсреща има и Рамус. Има нова лаборатория и в бл 982

# 636
  • София

Бодимед

# 637
  • София
За хормони Бодимед. И после си ходите пак там.

# 638
За хормони Бодимед. И после си ходите пак там.
Хормони трябва да пусна.
Ориентирах се къде е Бодимед и утре сутринта ще отида.

Благодаря ви.

# 639
Здравейте, бихте ли ми препоръчали място в Люлин за пробиване на детски уши.

В Силвър центъра пробихме ушите на моето дете. На първия етаж в офисната част, където правят снимки на зъби. Като не помня името на салона, в дясната част беше. Струваше около 30 лв с обеците. Пробиха ги с пистолет, бързо и без оплаквания.

В Медива пробиват уши медицински сестри. аз не бих се доверила на козметичка в салон за подобно нещо - има много случаи с последващи проблеми.

С оглед на последното, искам да отбележа, че на 16 г. си пробих сама втора дупка на ухото като използвах опърлена със запалка губерка. В момента съм на 45 и още си я ползвам...  Rolling Eyes Пробиването в козметичните салони също се прави с пистолет като се изпозлват специални обеци, изключително бързо е и ми се струва абсолютно безопасно. Все пак предварително може да се попита дали дезинфекцира ухото, но със сигурност го правят.

# 640
Здравейте,моля да препоръчате учители които предлагат частни уроци по английски и математика за дете в 6-ти клас .
За предпочитане в района на 8-ма част или около нея.

# 641
Здравейте, трябва ни много добър и внимателен детски зъболекар, трябва ни бърза консултация. Моля, ако някой може да препоръча ще съм ви много благодарна. Благодаря предварително.

# 642
  • София
Препоръчвам др. Михайлова от Еодент.

# 643
За доктор Мариян Нейчев съм чувала положителни отзиви, но не мога да потвърдя от личен опит.

https://ismile.bg/ekip/

Но поне се отзовава бързо, ако е по-спешност.

В Еодент дават час за след две седмици, дори детето да е с болка.

# 644
  • София
При неотложен проблем звъня на личния телефон на Михайлова и винаги ни е вмествала в графика и.

Общи условия

Активация на акаунт