Ясновидки/ врачки - Тема 43

• 152 967
  • 827
  •   1
Отговори
# 210
На мен Моника не позна...за съжаление, а много се надявах! Питах конкретен въпрос, трябваше да стане до 2 месеца, после каза да почакам още,,, и така вече 6 месеца... и нищо.

# 211
На мен Моника не позна...за съжаление, а много се надявах! Питах конкретен въпрос, трябваше да стане до 2 месеца, после каза да почакам още,,, и така вече 6 месеца... и нищо.

Аналогично! Нищо, свършено нищо!
Допитах се до нея в три или четири случая с кратки, конкретни въпроси. Прогнозите й биваха опровергавани между два часа до седмица след разговора ни.
А може би трябва да приемам за отговор противоположното на онова, което казва?  Sweat Smile

# 212
Да ви разкажа две случки от последните няколко дни ...
Първата ходих при тази Харие, накара ме да си подпра главата на неиното коляно , през това време тя повтаряше едни и същи думи... Уви, нищо общи приказки, чувствах се на разпит все едно бях заподозряна и след 10-та Мин. ми каза айде с здраве и ме пришпори да си тръгна, дори не успях да я попитам нещо ...
Втората ми случка... При една жена в Трилистник гледа на карти и там не беше кои знае какво общи неща... Обиколих Горни и Долно Воден, но не открих никого.
И сега се зачудих дали да отида в Ръжево Конаре при този Адем Ходжа?
П.п
Нещо интересно покрай вас?  🤔🧐
При Адем от Ръжево Конаре е губи време. На всички иска светена вода, бонбони и дреха, без значение какъв е казуса и за какво си отишъл. Корана до иконите си държи. Тотал щета! Гарантирам, че е пълна загуба на време!

Свързах се с мои познати от Ръжево Конаре и ми казаха същото като вас, хората от селото не ходили при него и говорил общи приказки ... Уви  така и не открихме един читав човек, които настина да помага ...

# 213
Здравейте! Още едно нещо от Елена с кафето от София се сбъдна. Очаквам последното което е най-важното за мен. Същото се препокри и с казаното от Ина нумерложка. Тези от вас който са ходили- при вас станаха ли нещата?

# 214
Здравейте! Още едно нещо от Елена с кафето от София се сбъдна. Очаквам последното което е най-важното за мен. Същото се препокри и с казаното от Ина нумерложка. Тези от вас който са ходили- при вас станаха ли нещата?

Може ли контакти на Елена и Ина моля🙏

# 215
Чух, че имало някакъв ходжа в Пловдив кв. Столипиново да сте чували нещо ? 🤔

# 216
Съжалявам, че вече има подобни теми. Но спешно търся жена, която да лее на куршум или каквото там правят против уплаха, страх, паники. ОТ ПЛОВДИВ. И то проверена, добра жена. Изчетох някаква тема, има споменати 2,3 в Пловдив. Тази Себахат ми казаха, че вече е на възраст и не се справя много добре. Има споменаване на някаква Добринка, но не намирам нейни координати. Нова съм в града.
Имам спешна нужда. Страх ме е да живея, страх ме е да умра. Всекидневно съм в някакви паники, параноии. Дори не знам от какво провокирани чак толкова. Появиха ми се сериозни неврологични и сърдечни проблеми. Ужасен стрес, пулсът ми стига до 170 от паника, искам да опитам всичко и да посетя жена, която да ми лее, да се успокоя малко.  МНого благодаря на тези, които ще се отзоват.
В Пловдив Тони,лее куршум,бае ,гледа на карти .Ходила съм при нея много отдавна.тел.0879132621 ПЛОВДИВ,Четвъртък пазара ,площад Съединение .По телефона ще насочи за точния адрес.

Днес бях при Тони да ми лее, но пък ми стана странно, че накрая не ми даде оловото, за да спя на него. По принцип знам, че такава е практиката. На вас даде ли ви го
Тони като хвърли куршума във водата казва дали имаш направено ,магия и ако не се оправи веднага ти казва пак да отидеш.По нейна преценка е всичко.Поставя си ръката на главата ти и бае.Дава ти и иконки на Исус Христос  за защита  и отделно за успех и благоденствие.Странно,че Тони много помага и ми помогна на мене и винаги ми олеква , като я посетя,но Вие не пишете дали сте добре,сигурно  е казала пак да отидете,когато Ви е удобно,че не е приключила,но това не се пише.20-30лв. не са много  за днешно време и то за човек ,който наистина се стреми да помогне!?Аз ходих преди 2 дена ,около 3 години не я бях посещавала, и ми даде само водата сега ,а куршума каза ,че не е хубав и затова да отида пак.Гледа ми и на карти и всичко от изброеното.Всеки си преценя за него си.Нямам пари да давам  трицифрени суми,а резултата незнаен .

# 217

Някой друг с отзиви за Елена?

# 218

Здравейте, знаете ли нещо за Марина или Мария от Ямбол, прочетох в по стари теми хубави коментари за нея, в нета излиза Мария, дали е същата и някой ходил ли е при нея

# 219
И аз моля за техните координани на Елена и Ина. А за Светлана от Сухата река искам да попитам дали е възможно въпреки голямата познаваемост да обърка нещо? Позна ми над 90% но имаше накрая още 1-2 неща които ми каза и към днешна дата не са се случили. Описа ми хора - приятели и колеги, които срещнах, но така и не срещнах момичетата, за които ми каза, че ще се двоумя между тях двете. Работя с много жени, но никоя не отговаря на описанията. Дали бъдещето не е ппоменливо или тя е зле със сроковете?

Може ли контакти на Елена и Ина моля🙏

# 220
  • бургас

Здравейте, знаете ли нещо за Марина или Мария от Ямбол, прочетох в по стари теми хубави коментари за нея, в нета излиза Мария, дали е същата и някой ходил ли е при нея

Аз съм ходила последно 2017г за тогавашна ситуация позна на 100% за миналото също. Жената се казва Мария, приемаше понеделник-петък от 10.00 до 15.00 на ул.Цар Александър №4 стая 208 хотел България,тел.0897977940

# 221

Аз съм ходила последно 2017г за тогавашна ситуация позна на 100% за миналото също. Жената се казва Мария, приемаше понеделник-петък от 10.00 до 15.00 на ул.Цар Александър №4 стая 208 хотел България,тел.0897977940
Благодаря ви много

# 222
Преди време бях питала тук за една жена, която гледа на карти,  има страница във фейсбук "гадания карти таро ", беше ми предложила приятелство. Сега ми излезе нейна публикация и й разгледах профила. През час поства, че гледала във вайбър, но забелязах, че всички коментари са от други нейни профили😀 или от мъжа й, изглежда прави масажи по домовете и също има още един профил. Та, ако имаше доволни клиенти щеше са има коментари от тях,  а не сама да си ги пише. Според мен не бива да се връзваме,  а и 30 лв за 30 мин никак не са малко.

Адски много са се завъдили да гледат на Таро,обявите са на всеки метър,тарифите започват дори от 5лв ...инфлацията какво ли не направи ..

Дори в инстаграм станаха модерни профили на карти таро гледачки. На мен ми взеха 60’лв 😂😂😂за някакъв ритуал за изчистване на пътищата. Иначе само гледане на таро  2ти път -30 лева. Но пък жената адски ми трепна. Дотолкова мн ми позна при ритуала, че ме разрева.
В Пловдив карти таро на живо ми взеха само 10 лв.
Не ми дава да цитирам едно от момичетата, коментирали за Тони. Затова ще отговоря тук. Дано види. Много съм доволна от нея, да. Винаги се чувствам много добре след като я посетя. Но аз вече дори загубих бройката на посещения. Повече от 6,7 пъти ходих. Само след първия път се чудех защо не ми е даден куршумът, но после тя ми обясни. Много мила жена. Даде ми и на мен неща за предпазване , които да си нося. Прегръщаше ме за утеха и успокоение. И тя ми гледа на таро. Мн отзивчива и не е шарлатанка да гледа как да изкара пари от теб. Наистина иска да ти помогне!

Последна редакция: вт, 20 дек 2022, 14:29 от Martinika8

# 223
Може ли да кажете какво представяла този ритуал
Преди време бях питала тук за една жена, която гледа на карти,  има страница във фейсбук "гадания карти таро ", беше ми предложила приятелство. Сега ми излезе нейна публикация и й разгледах профила. През час поства, че гледала във вайбър, но забелязах, че всички коментари са от други нейни профили😀 или от мъжа й, изглежда прави масажи по домовете и също има още един профил. Та, ако имаше доволни клиенти щеше са има коментари от тях,  а не сама да си ги пише. Според мен не бива да се връзваме,  а и 30 лв за 30 мин никак не са малко.

Адски много са се завъдили да гледат на Таро,обявите са на всеки метър,тарифите започват дори от 5лв ...инфлацията какво ли не направи ..

Дори в инстаграм станаха модерни профили на карти таро гледачки. На мен ми взеха 60’лв 😂😂😂за някакъв ритуал за изчистване на пътищата. Иначе само гледане на таро  2ти път -30 лева. Но пък жената адски ми трепна. Дотолкова мн ми позна при ритуала, че ме разрева.
В Пловдив карти таро на живо ми взеха само 10 лв.
Не ми дава да цитирам едно от момичетата, коментирали за Тони. Затова ще отговоря тук. Дано види. Много съм доволна от нея, да. Винаги се чувствам много добре след като я посетя. Но аз вече дори загубих бройката на посещения. Повече от 6,7 пъти ходих. Само след първия път се чудех защо не ми е даден куршумът, но после тя ми обясни. Много мила жена. Даде ми и на мен неща за предпазване , които да си нося. Прегръщаше ме за утеха и успокоение. И тя ми гледа на таро. Мн отзивчива и не е шарлатанка да гледа как да изкара пари от теб. Наистина иска да ти помогне!

# 224
Здравейте! Някой посети ли Христо Христов или ще ходи ли скоро при него?

Общи условия

Активация на акаунт