Телефона е 089 8564425.
В Люлин 2 , блок 228 , /ул. Георги Икономов 228А (зад Еником се пада, панешна сграда на партера отзадната стрната е по едни стълбички/. Пишете след време , ако ви е помогнала. Кой колко остави.
Работи и със снимки, при мен не искаше информация, а каквото си кажеше , подпитваше така ли е. Конкртно позна за отношенията ми с друг, позна имената му и месеца, и че няма сме заедно и че до половин година ще съм с друг, та и така стана. Другото каза, че ще имаме срещи и чуваници с бившия и така се случва. Имаше и по-лични неща, но са си за мен.
определено съм и благодарен за много неща!
това е адресът на Ангелина също, която пак Вие препоръчвате за разваляне на магии под един пост с едни яйца по-натам. Не съм убедена в способностите на тази жена, макар че факт...строго индивидуално е. Но усещането ми е за някаква повтаряемост. Четох стари постове за нея и винаги казва, че имаш родова магия...и започва уж едно безкрайно чистене и ритуали със съмнителен резултат. Моят опит с нея е подобен, плюс че имаше и доста налучкване, напасване, като попитах за допълнителна информация, защото казаното беше малко объркващо, докато тя говореше с една по-млада жена и говореше по телефона за съвсем други неща с трети човек, докато ние с нея уж си говорим. Може и да има неща, които вижда и казва, но е факт, че усещането след посощение при нея, е доста тежко....енергията рязко пада, което лично за мен, е странно. Споделям го само като опит, не казвам, че винаги е така. Но това с магиите при всички положения и при всички да се "констатира", си е малко притеснително....