Ясновидки/ врачки - Тема 43

• 152 735
  • 827
  •   2
Отговори
# 255
[/url]Кажете как да ги прикача явно не съм успяла през телефона
Здравейте,
Някакви отзиви за тази жена. Аз мисля другата седмица да се допитам до нея.

Изчакай ако искаш. Аз не издържах и си чакам тароскопа. Много ме впечатли четеното в ютуб по зодии, единствено се разминаваше във времето

# 256
Така, според нейни съседи Светлана от Суха река си е дошла само за малко и пак е заминала, вероятно в чужбина живее вече. Умолявам ви ако имате координати на някой от или около София, който да е добър колкото нея да ми препоръчате. Благодаря предварително!

Отзиви от мен за Нони и Ваня Спасова от Лагера. Нони е добронамерена, но по основния ми въпрос по-скоро не успя да нацели нещата. Ваня си наглася нещата спрямо това, което й кажеш. Тук там нацели нещо, но за тези пари очаквах повече. По основния въпрос е много зле, направо ме запрати в грешната посока.

# 257
Някой чувал ли е за Ваня от Пловдив гледала на кафе?

# 258
Здравейте,

Изчакай ако искаш. Аз не издържах и си чакам тароскопа. Много ме впечатли четеното в ютуб по зодии, единствено се разминаваше във времето
Здравейте. Може ли да ми кажете цената на тароскопа?

# 259
  • София
Здравейте,

Здравейте. Може ли да ми кажете цената на тароскопа?
От 60 до 110 лв , зависи какво искаш. Направи най-добре запитване и там ще ти даде подробна информация.

# 260
Така, според нейни съседи Светлана от Суха река си е дошла само за малко и пак е заминала, вероятно в чужбина живее вече. Умолявам ви ако имате координати на някой от или около София, който да е добър колкото нея да ми препоръчате. Благодаря предварително!

Отзиви от мен за Нони и Ваня Спасова от Лагера. Нони е добронамерена, но по основния ми въпрос по-скоро не успя да нацели нещата. Ваня си наглася нещата спрямо това, което й кажеш. Тук там нацели нещо, но за тези пари очаквах повече. По основния въпрос е много зле, направо ме запрати в грешната посока.

Нони не успяла да нацели? А на нея й се случва и да нацели ли?! Помня разговора си с нея, преди доста време беше, доста, наистина - гротескна ситуация!

# 261
Да, като се замисля гледаше да се хване за нещо. "Защо не остана на онази работа, та тя е била точната за теб!?" После обяснявам защо и тя сменя плочата "Не, това не е било точното място за теб". Е кое от двете последно, бе хаха. Иначе е добронамерена поне.

И Ваня Спасова така налучква, за раздумка става. А Ина от Женския пък ти казва каквото искаш да чуеш на момента, дори да е за твое лошо и да не е правилния избор. Но много се смях с Холивудските романтични филми, които ми обрисува Емилия от Пиротска. Става за сценаристка на блудкави романтични филмчета определено, жалко, че вече 8 години по-късно нищо такова не се е случило.

Люб0миp А. Паркхотелски още по телефона за запис на час беше адски нагъл, веднага усетих, че му е само за парите и се звездее и в крайна сметка не го посетих.

Като цяло съжалявам, че моята бивша ме запали по врачки, не съжалявам енинствено за Светлана, но такива като нея човек май среща само веднъж, максимум два пъти през живота си.

Последна редакция: ср, 11 яну 2023, 02:02 от tomei

# 262
  • София
Здравейте, малко сложна работа, но все пак да опитам.
Търся една жена, от която моя приятелка е била много много доволна преди доста години. Казва се Руми, била е в Люлин, после в Павлово и от там са ѝ загубени следите. Къдрава дама, светла, слаба,  към онзи момент е била млада жена (преди около 18 години е била срещата им). Предсказанията ѝ били много точни и изпълнени до едно… Благодаря предварително.

# 263
  • софия-napoli
До тук съм доволна само от Емилия от Люлин 6,през годините каквото ми е казала се е случило.

# 264
А някой знае ли човек в София за разваляне? Последните години са някакъв ад и вече влияе и на другите около мен. След куп пръснати пари па мошенници изпробвах някакви клипчета в ютуб, поне са безплатни, но като че ли стана дори още по-зле.

# 265
А някой знае ли човек в София за разваляне? Последните години са някакъв ад и вече влияе и на другите около мен. След куп пръснати пари па мошенници изпробвах някакви клипчета в ютуб, поне са безплатни, но като че ли стана дори още по-зле.

Ангелина от люлин 2

# 266
Може ли мнение за маг Сара?

# 267
Здравейте, може да е глупаво, но искам да попитам дали някоя от вас има впечатление за някой/я, който помага за намиране на загубени вещи. Става въпрос за портмоне, което е ценно за самият му притежател, не е до пари и документи а лични неща, които съдържа. Благодаря предварително на отзовалите се!

# 268
  • Бургас
poly_bv, може да пробваш това, което ДамаТрефа е написала тук: тук

# 269
Hands Pray Благодаря на Ники за отзива за Ангелина, макар, че малко ме е страх. Някой беше писал, че повече му влошило нещата нейното чистене и физически дори.

Общи условия

Активация на акаунт