Ясновидки/ врачки - Тема 43

• 152 848
  • 827
  •   1
Отговори
# 240
  • Бургас
Не се виждат снимки.

# 241
Аз снимки не виждам!

# 242
[/url]Кажете как да ги прикача явно не съм успяла през телефона

Последна редакция: ср, 04 яну 2023, 11:12 от sss2727

# 243
  • Бургас
Отвори това, което искаш да покажеш, направи скрийншот на екрана си и като почнеш да пишеш мнение тук, натисни петата иконка горе (добавяне на изображение). Опитай 🙂

# 244
Ето това явно е искала да покаже, канала в Ютуб е Aadya Intuitive Tarot Readings

Aadya Intuitive Tarot Readings
преди 1 месец
Здравейте!
Послание за близък на починала млада руса жена.
Починала внезапно, вероятно инцидент/катастрофа. Носи халка или пръстен, който прилича на халка. С пръстите си държи детелинка и я върти. Може да индикира буквално детелина или да е символика за нещо. Може да има общо с име Детелина. Друг символ, който дава е нещо като татус/рисунка на роза. Има трапчинка и нещо като белег в областта на стомаха/корема. Връзка с цифра 3- може да е дата или нещо друго. Посланието е:" Не можах да кажа Довиждане. Аз съм добре. Не плачи!"
Моля, ако някой разпознае като свое това послание, нека ми пише!
Благодаря!

# 245
Ето това явно е искала да покаже, канала в Ютуб е Aadya Intuitive Tarot Readings

Aadya Intuitive Tarot Readings
преди 1 месец
Здравейте!
Послание за близък на починала млада руса жена.
Починала внезапно, вероятно инцидент/катастрофа. Носи халка или пръстен, който прилича на халка. С пръстите си държи детелинка и я върти. Може да индикира буквално детелина или да е символика за нещо. Може да има общо с име Детелина. Друг символ, който дава е нещо като татус/рисунка на роза. Има трапчинка и нещо като белег в областта на стомаха/корема. Връзка с цифра 3- може да е дата или нещо друго. Посланието е:" Не можах да кажа Довиждане. Аз съм добре. Не плачи!"
Моля, ако някой разпознае като свое това послание, нека ми пише!
Благодаря!

При мен изображение се отваря нямаше нужда от такъв цитат. Но благодаря!

# 246
Баба Рени й казват на тази жена. Лее куршум в Кючука в Пловдив.

# 247
  • Бургас
Настръхнах като прочетох разказа на момичето и посланието!

# 248
В крайна сметка се оказа, че помагащи се явяват да "спасяват" от магии, а правещи няма.   
Масово следя групите из форумите и facebook и се нагледах на гледачки/врачки/магьосници и прочие.
Внимавайте на кой, какво и как давате... Такива , дет искат снимки и данни и трицифрени суми преведени по банков път БЯГАЙТЕ НАДАЛЕЧ!
На хората, на които що годе могат да помогнат за изчистване са малко за мен - женицата от Божурище , от Света Троица една баба и може би Ангелина от Люлин.
При останалите, при които съм бил за помощ - там си една касичка, и дотам .. Сладки думи, така ли е това, така ли е онова и дотам.
Донеси това, направи онова и ще оправим нещата.
Не давайте големи суми и не пращайте по банков път, ако иска някой да ти помогне, ще отидеш при него, ше ти каже нещата и това е.
И добавям още една измамница - +359 88 7758219 - магически котел във фейсбук

Здравейте! Бихте ли споделили коя е жената от кв. Света Троица, предполагам става въпрос за Софийския квартал? По какъв метод чисти? Колко взима? Относно хората с 3 цифрени суми, има един Божидар Трифонов, им фейсбук група, където отговаря, но иска 800 лева за разваляне и енергиен баланс. Някой има ли впечатления от него ?

# 249
В крайна сметка се оказа, че помагащи се явяват да "спасяват" от магии, а правещи няма.   
Масово следя групите из форумите и facebook и се нагледах на гледачки/врачки/магьосници и прочие.
Внимавайте на кой, какво и как давате... Такива , дет искат снимки и данни и трицифрени суми преведени по банков път БЯГАЙТЕ НАДАЛЕЧ!
На хората, на които що годе могат да помогнат за изчистване са малко за мен - женицата от Божурище , от Света Троица една баба и може би Ангелина от Люлин.
При останалите, при които съм бил за помощ - там си една касичка, и дотам .. Сладки думи, така ли е това, така ли е онова и дотам.
Донеси това, направи онова и ще оправим нещата.
Не давайте големи суми и не пращайте по банков път, ако иска някой да ти помогне, ще отидеш при него, ше ти каже нещата и това е.
И добавям още една измамница - +359 88 7758219 - магически котел във фейсбук

Здравейте! Бихте ли споделили коя е жената от кв. Света Троица, предполагам става въпрос за Софийския квартал? По какъв метод чисти? Колко взима? Относно хората с 3 цифрени суми, има един Божидар Трифонов, им фейсбук група, където отговаря, но иска 800 лева за разваляне и енергиен баланс. Някой има ли впечатления от него ?

И този според мен е измамник 800лв за разваляне, то почти при всеки като отидеш ти казва, чи имаш магия.

Някои чувал ли е за Ваня от Пловдив, която гледала на кафе?

# 250
Някой ходил ли е при някой/я от София и до е доволен??

# 251
Хора, дайте някакъв телефон на тази Елена, която гледа на кафе? Дайте на лично съобщение, моля

Аз й звънях преди празниците каза че е оперирана от апандисит и не приемаше. Едва ли е започнала

Става въпрос за Елена от Красна поляна, нали? Телефонът е 0887363507,  надявам се да се възстанови и да почне да приема скоро.

# 252
На 06.02 имам час отново при Любомир Алексиев някой скоро бил ли е при него таксата дали е вдигната?

# 253
На 06.02 имам час отново при Любомир Алексиев някой скоро бил ли е при него таксата дали е вдигната?

Аз като ходих септември беше 70лв, но не останах хич доволна.Надрънка ми куп глупости, че чак и за разни магии ми говори, на всичкото отгоре поне при мен никаква познаваемост,  пък на всичкото отгоре го чаках цял, час.Тъкмо щях да си тръгна и се появи.

# 254
  • София
Здравейте,
Някакви отзиви за тази жена. Аз мисля другата седмица да се допитам до нея.

Общи условия

Активация на акаунт