Ясновидки/ врачки - Тема 43

• 152 853
  • 827
  •   1
Отговори
# 225
  • гр.София кв.Драгалевци
Може ли актуални мнения за Лили от Разсадника?

# 226
Здравейте! Пробвах с търсачката, но не успявам да открия координати на Роси, която гледа по снимка. Моля ви, ако някой има актуални, нека ми прати. Благодаря!

# 227
Забелязали ли сте че повечето шарлатани се намират в големите градове ... А тези хора, които всъщност имат някаква дарба са някъде забутани, скрити и за тях знаят шепа хора, нямат обяви в Facebook , Googlе и т.н . Или са починали и някои измислен герои се е появил на тяхно място и използва името им ... Предлагам ви да се огледаме в малките селца,а не в големите градове. Знаете добре губим пари, време, надежда и вяра по хора, които гледат как по бързо да развият бизнеса си и да измамят повече хора. Спомням си когато бях дете родителите ми бяха много нещастни, постоянно се караха и любовта между тях изчезваше бяха се решили да отидат при някого да разберат какво става... Намериха един сляп ходжа намиращ се в село с население от 800 и няколко души беше им познал абсолютно всичко беше им казал имена дори бил нарисувал лицата на жените които им били направили това, че двора на къщата ни бил напръскан с вода от мъртвец  и т.н но уви години по късно когато и го потърсих тои не е сред живите ...

# 228
Здравейте,може ли актуален номер на Нели Мицова - Пловдив, астролог

# 229
А знаете ли нещо за Исмаил от краище ?

# 230
  • бургас
А знаете ли нещо за Исмаил от краище ?

В предишните постове доста по назад писаха,че починал.

# 231
Някой знае ли гледащи по имейл, но да не редят таро, трябват ми такива, които усещат или виждат нещата?

# 232
Здравейте, някой да има координатите (тел) на Любка от Петрич? Благодаря

# 233
Хора, дайте някакъв телефон на тази Елена, която гледа на кафе? Дайте на лично съобщение, моля

# 234
Хора, дайте някакъв телефон на тази Елена, която гледа на кафе? Дайте на лично съобщение, моля

Аз й звънях преди празниците каза че е оперирана от апандисит и не приемаше. Едва ли е започнала

# 235
Добре, благодаря. Опитвам се да се свържа и с Таня, но и с нея не успявам

# 236
Някой чувал ли е за Ремзие от Пловдив?

# 237

На какво гледа? Имам близка приятелка в пловдив мога да попитам

# 238

На какво гледа? Имам близка приятелка в пловдив мога да попитам
Понеже съм в болница в момента, попаднах на една жена в стаята, която твърди, че има способности. Болеше ме главата , тя се доближи и започна да маха с ръце, откъде разбра, че ме боли не знам. После я попитах две неща, които ме вълнуват и тя ми отговори доста убедително. Разпитах я, каза че се осланя на Евангелието и в него намира отговорите. Каза ми да отида при тази Ремзие, да ми отключила късмета. Аз обаче при ходжи никога не съм ходила, знам ,че не е хубаво. А и тази жена, която лежи с мен в болница, има злобно излъчване и ме плаши. Изглежда ми мошеничка. Затова попитах.

# 239
Момичета попаднах на един пост във ФБ. Като цяло групата, в която е качен изобщо не е за това и са доста интелигентни хора. Но мен много ме впечатли написаното и искам да попитам някой дали се е допитвал до въпросната дама.
 Има ютуб канал. Изгледах едно видео за мойта зодия то е супер общо но 95% от нещата  които каза все едно я бях попитала лично за мен. Единствено не позна зодиите
Надявам се да са се прикачили снимките
[/img]

Общи условия

Активация на акаунт