Ясновидки/ врачки - Тема 43

• 145 634
  • 827
  •   1
Отговори
# 465
Този коментар звучи повече като реклама. Много се извинявам но с годините е коментирана доста… радвам се че сте намерили “вашия” човек ама и аз да си разказвам 2 години живота по 2-3пъти в месец на някой сигурно ще ми помогне и на мен.
Моя приятелка може би заради негативния си коментар за въпросната е с ограничен достъп тук и докладвана на админ. Моля ви мисля че тук сме за да си помогнем и всеки да си прецени сам. Печалбарите на гърба на нашите проблеми са хиляди…

# 466
  • София
Ако ставаше само с разказване по 2-3 пъти в месеца, досега всички да са цъфнали и вързали (едва ли липсват близки хора, с които се общува и по-често).

Всеки сам може да прени кой коментар е реклама, кой хейт и т.н. Моят го написах от желание евентуално да бъде от полза на някого, нито съм класифицирала мнения на други потребители, нито съм давала определения - споделих единствено опита си с конкретни дами, обсъждани в темата.

# 467
Аз мисля,че когото и да посещаваме и ни слуша 2-3 пъти в месеца в продължение на години сигурно ще помогне без да има дарба. Много от “ясновидците” се изживяват и като терапевти без да имат образование,а просто защото слушат за човешките мъки почти ежедневно.
Също така съм чувала от много “практикуващи”, че прогнози се правят за 2-3 месеца напред. Демек,ако ходиш през 10 дни не виждам как това е полезно и помага. Най-малкото виждайки се с този човек толкова редовно,той научава за героите в живота ти,добива представа за характерите и действията им.
Не казвам,че въпросната Лина е шарлатанка,нито че потребителката си измисля и рекламира,а че конкретната история за мен е далеч от успешна и доказваща истинските дарби на Лина и аз лично не я приемам като надеждна препоръка.

# 468
Съфорумци, някой скоро ходил ли е при Силвана, дето гледа на кафе? Преди беше в Студентски /срещу клуб 35/, после в манастирски близо до Пулс фитнес?
Ходих през годините 2 пъти, и имаше на 60-70 процента точности/като реално ходих за любов - имаше точност с буквата, че ше е голяма любов, но няма да е тя завинаги. За жилището ми, че ще е непострествено до свещено място /дали храм, параклис или ако щеш гробище/ и т.н.
Дали някой скоро е ходил и дали има още познаваемост ?
Ps: Моля, не ми пишете в лични за номера. Впоследствие може да го споделя!

# 469
Здравейте, някой дали знае Милка от с.Караисен приема в събота?

# 470
Този коментар звучи повече като реклама. Много се извинявам но с годините е коментирана доста… радвам се че сте намерили “вашия” човек ама и аз да си разказвам 2 години живота по 2-3пъти в месец на някой сигурно ще ми помогне и на мен.
Моя приятелка може би заради негативния си коментар за въпросната е с ограничен достъп тук и докладвана на админ. Моля ви мисля че тук сме за да си помогнем и всеки да си прецени сам. Печалбарите на гърба на нашите проблеми са хиляди…

Говорих с Лина само веднъж, преди доста време, по-потискащо и нелепо не съм се чувствала след контакт с подобен род "специалисти". Търсех отговор на неотложни за мен въпроси, а ми се наложи да слушам за баниците, с които гощавала комшиите в Лондон, пък те й косели моравата и й изнасяли кофите за боклук! И за кученцето й разбрах. Нуждаеше се от разходка. Покъртително! Подобен битовизъм, признавам, с нищо не ми помогна! Нелепа е.

# 471
И аз съм се чувала само веднъж с Лина и беше много точна в това което ми каза. Пари не ми поиска, а аз търсех и търся човек който да гледа на живо затова повече не съм се свързвала с нея. Но доколкото знам тя си живее до София някъде, какъв Лондон? Да няма някакво объркване!?

# 472

Говорих с Лина само веднъж, преди доста време, по-потискащо и нелепо не съм се чувствала след контакт с подобен род "специалисти". Търсех отговор на неотложни за мен въпроси, а ми се наложи да слушам за баниците, с които гощавала комшиите в Лондон, пък те й косели моравата и й изнасяли кофите за боклук! И за кученцето й разбрах. Нуждаеше се от разходка. Покъртително! Подобен битовизъм, признавам, с нищо не ми помогна! Нелепа е.
Много е писано с годините за нея и в черния списък я има… всеки може да прочете че повече са негативните коментари. Има малко на които е познала, но като съм чела те по скоро са си разказали предварително

# 473
И аз съм се чувала само веднъж с Лина и беше много точна в това което ми каза. Пари не ми поиска, а аз търсех и търся човек който да гледа на живо затова повече не съм се свързвала с нея. Но доколкото знам тя си живее до София някъде, какъв Лондон? Да няма някакво объркване!?

Каза ми, че живее между София и Лондон. Когато разговарях с нея беше в София, да.

# 474
За Асеновград съм чувала за Радо, но не съм го посещавала. Има из темите телефонен номер.

Пълен шарлатанин

# 475
  • бургас
Здравейте, някой дали знае Милка от с.Караисен приема в събота?

2020г приемаше в събота,но такса беше ако не се бъркам с 10 лв по висока.

# 476
Някой има ли впечатления от трите жени, на които съфорумката остави координатите - Таня, Ваня и Емилия? Писах на Ваня, тя ми прочита съобщението, но не ми отговоря... Предполагам не е много приятно някой да ти публикува телефона така публично, и всякакви хора да ти пишат после, ама нали затова са им дарбите? Чудя се какъв е тоя игнор?

# 477
Някой има ли впечатления от трите жени, на които съфорумката остави координатите - Таня, Ваня и Емилия? Писах на Ваня, тя ми прочита съобщението, но не ми отговоря... Предполагам не е много приятно някой да ти публикува телефона така публично, и всякакви хора да ти пишат после, ама нали затова са им дарбите? Чудя се какъв е тоя игнор?

Дарбата ,ако е истинска ,и представлява наистина точно и вярно ясновидство,бъркане в ,,акаша,, или получаване на информация чрез друг космически разум - човека ,който я има не би трябвало да се крие ,затваря ,игнорва и тн .Той трябва да е в помощ на хората,и да се отзовава винаги ,или ако не е възможно винаги ,когато може ,и да не дели хората на бедни и богати .

Сещам се за един човек ,няма да му казвам името,бил изключително добър в гадаенето .Правя контакт с него ,той вдигна телефона ,и ми каза следното
:,, Аз приемам само препоръчани хора,други не ,,..,след което ми затвори телефона .
Аз бях получил инфо за него ,че гледа само на богатите,но все пак реших да се пробвам ,но уви.Е ,това какво е ??

# 478

Дарбата ,ако е истинска ,и представлява наистина точно и вярно ясновидство,бъркане в ,,акаша,, или получаване на информация чрез друг космически разум - човека ,който я има не би трябвало да се крие ,затваря ,игнорва и тн .Той трябва да е в помощ на хората,и да се отзовава винаги ,или ако не е възможно винаги ,когато може ,и да не дели хората на бедни и богати .

Сещам се за един човек ,няма да му казвам името,бил изключително добър в гадаенето .Правя контакт с него ,той вдигна телефона ,и ми каза следното
:,, Аз приемам само препоръчани хора,други не ,,..,след което ми затвори телефона .
Аз бях получил инфо за него ,че гледа само на богатите,но все пак реших да се пробвам ,но уви.Е ,това какво е ??
Поне кажи този човек мъж или жена е и от кой град. Любопитно ми е с тези препоръки ...

# 479
Не знам точно от къде е ,но прекарва една част от времето си в София ,другата част в някой друг град .Не знам дали е софиянец.Така ми беше казано поне на мене ,пък дали е така точно ....Мъж е !

Общи условия

Активация на акаунт