Ясновидки/ врачки - Тема 43

• 145 663
  • 827
  •   2
Отговори
# 450
  • гр. София
За Мира не знам, но за Виктория Събева... категорично НЕ. Консултирала съм се с нея преди две години, АБСОЛЮТНО НИЩО не се случи от прогнозата й. При моя приятелка - също. Казвам го от позиция на времето.

# 451
За Мира не знам, но за Виктория Събева... категорично НЕ. Консултирала съм се с нея преди две години, АБСОЛЮТНО НИЩО не се случи от прогнозата й. При моя приятелка - също. Казвам го от позиция на времето.
При мен едно се случи.

# 452
Здравейте,от доста време следя групата и дойде и моя ред да се регистрирам да изразя моите впечатления от моите посещения при знайни и добре познати във форума ясновидци и таро гледачки......Най-пресният ми случай е Лина,която има сайт и има доволни от нея,по това което прегледах в темите назад и аз се реших-пълна загуба и наистина най най лошия избор от всички ,при които съм била -тази жена има голямо самочувствие,говори си само от лични наблюдения за някаква канцелария,която и подава информация,похвали ми се колко е успешна и в строителния бизнес и това и било видите ли хоби,пълна ама пълна подигравка със съдбите и проблемите на хората,които я търсят,не говори по основния проблем ,а си дрънка психологически за учени фрази,моля Ви не се лъжете!!!!!Бях и при Ваня Спасова от лагера,там малко ме шокира това, че тя в прав текст ми заяви за смърт в семейството ми,които първо не мисля че е редно така да се казва,наистина много ме уплаши,но като цяло научава и се ориентира,моля Ви които е бил при нея да изрази мнение,добра и възпитана жена е,отделя време и отговаря и се ориентира, за в бъдеще ще почакам да видя.Лили от разсадника за мен е била наистина точна в прогнозите си и наистина има попадения,другата от която съм много доволна е Мира Кунева астролог,наистина много интелигентна женя и си разбира от работата.Илияна Смилянова прочута тароложка,не бих казала ,нищо ама нищо не позна и нища не улови като енергия .Била съм при доста още,просто бях в труден период години наред и мога за много да говоря,но да не стане поста ми прекалено дълъг,ако имате въпроси за някой конкретно и аз имам лично наблюдение с удоволствие ще ви съдействам,защото знам какво е човек да се лута и да не знае на кого да се довери

Здравейте!

При Светлана от Сухата река била ли сте?
Пазя си казаното от нея преди години. Някои неща се случиха, но явно прогнозите й са дългосрочни или малко от тях се сбъдват.
Имате ли впечатления?

# 453
Много моля ,който има впечатления от Ваня Спасова да пиши,също и от тези с youtube видеата

# 454
  • гр. София
Консултирала съм се с Лина 5-6 пъти. Просто жената е добър психолог и нищо повече. А, за Ваня Спасова направо се втрещих и аз. Била съм при нея мисля 2019г. И на мен ми наговори за смърт някакви неща, но това явно е в репертоара. По въпроса, за който я питах, никаква познаваемост. Остави това, но месец или два по-късно се случи нещо, свързано с това, за което отидох при нея, което коренно промени живота ми, а тя изобщо не го видя. Нито това, което ми каза, че ще се случи се случи,  нито прогнозира нещото, което беше коренно противоположно на това за което отидох. Споменът ми е, че вземаше 50 лв., но може и да съм забравила Simple Smile Не си давайте парите там.

# 455
Здравейте търся наистина добра гледачка.Ходех и при Мира в Айтос позна ми някои неща,но това което наистина желая не е станало,а каза че ще стане просто търпение.Ходех и при Фатме от Тънково ,тя ми каза че няма да стане това което искам.За това искам наистина някой добър.Благодаря!

Здравейте, мога да препоръчам Стоянка Митева от Димитровград, аз самата бях доста скептична, но майка ми отишла при нея без да ми каже, заради мои здравословни проблеми. Стоянка дори не е знаела името на майка ми, а й е казала болести и проблеми, които съм имала от дете и за които много малко съм говорила. Например, "на 4 г. е прекарала пневмония, има плексит, лекарите я лекуват за едни хормонални проблеми, но не е точна диагнозата..." Не е препоръчала определено лечение, например с билки, а да търсим лекари. Казала е, че имам една дъщеря, което си е така, с какво ще се занимава тя в бъдеще (е, това предстои да разберем, но за здравословните проблеми беше направо невероятно колко точни детайли даде). Не е искала точна такса, била доста рязка по телефона, но после, на място, се е държала много човечно. Явно вижда най-вече за здравето, защото по други теми е отговаряла по-кратко. На майка ми също с шокираща точност й е казала проблемите със здравето.

# 456
Много моля ,който има впечатления от Ваня Спасова да пиши,също и от тези с youtube видеата

За съжаление Ваня Спасова не позна при мен по нито един от въпросите ми. Не бих отишла пак...

# 457
  • София
Привет  Simple Smile
Някой допитвал ли се е до Албена Иванова ?
Отговаря в една фб група. Прави ми впечатление,  че много хора пишат там.

# 458
Привет  Simple Smile
Някой допитвал ли се е до Албена Иванова ?
Отговаря в една фб група. Прави ми впечатление,  че много хора пишат там.
В коя група? Сякаш не съм срещала такова име.

# 459
  • София
Здравейте,  на всички.
Много моля, ако някой разполага с актуален телефон на Таня от Ребърково ,ще съм благодарна.

# 460
Писала съм добри отзиви за Таня от южните квартали в София, Емилия от Пиротска, Ваня Спасова, а също така харесвам Лина (май не съм писала за нея). От дистанцията на времето мога да кажа, че всички те се ориентираха добре в настоящата ситуация и миналото. За някои бъдещи събития бяха прави, но имаше и много, които не се случиха или имаха друг изход. Това е моята равносметка от ходенията ми по ясновидки. Ходех, когато имах нужда от надежда и там може би я намирах. Лина се опитва да помага и като дава съвети за поведението и нагласата на човека, което не е за подценяване, макар че много от нас искат просто конкретен отговор на въпросите си. Надявам се никога повече да не опра до ходене по ясновидки, но като се познавам, се съмнявам Grinning

Последна редакция: нд, 23 апр 2023, 11:23 от Cafe

# 461
Писала съм добри отзиви за Таня от южните квартали в София, Емилия от Пиротска, Ваня Спасова, а също така харесвам Лина (май не съм писала за нея). От дистанцията на времето мога да кажа, че всички те се ориентираха добре в настоящата ситуация и миналото. За някои бъдещи събития бяха прави, но имаше и много, които не се случиха или имаха друг изход. Това е моята равносметка от ходенията ми по ясновидки. Ходех, когато имах нужда от надежда и там може би я намирах. Лина се опитва да помага и като дава съвети за поведението и нагласата на човека, което не е за подценяване, макар че много от нас искат просто конкретен отговор на въпросите си. Надявам се никога повече да не опра до ходене по ясновидки, но като се познавам, се съмнявам Grinning

А коя е Таня от южните квартали, на какво гледа?

# 462
Понеже получавам лични съобщения, прави ми впечатление, че хората четат, без да разбират какво e написано. Може пък и аз да не се изразявам като хората. Всички, които споменах в предния си пост, са познавали някои бъдещи събития, а други събития, които са ми предричали, не са се случили. Не ги препоръчвам, не ги хваля. Давам си мнението от гледна точка на изминалото време и защото се чувствам длъжна, след като съм ги нахвалила, окрилена от надеждата, която са ми давали. Даже ако някой ми иска съвета, по-скоро бих го посъветвала да не ходи по ясновидки. Пиша им координатите тук, за да изпреваря въпросите.
Ваня Спасова (София) - 0897 930 331 - гледа в лична среща
Таня (София, но не е Таня от Люлин) - 0899 446 864 - може и по телефона
Лина - https://llina.eu/ - само по телефон
Емилия от Пиротска (София) - 0889 461 635 - лична среща

Последна редакция: нд, 23 апр 2023, 18:48 от Cafe

# 463
  • София
Здравейте,

По принцип не бих се включила с мнение в темата, но ми е особено трудно да подмина едно изказване на предната страница (макар, че има и други подобни). Та, все пак реших да споделя и моята обратна връзка.

Преди време, благодарение на тези тема, открих Лина в изключително тежък период от живота си. През последните две години и половина редовно съм се чувала с нея безброй пъти (от около 6м нещата при мен са значително по-добре, та ще ги изключа за точност). За две години редовна комуникация с нея (минимум 2-3 пъти месечно) мога да кажа, че тя е едно от най-хубавите неща, които са ми се случвали. Благодарение на нея се измъкнах от доста сериозни несгоди и поех по нов път в живота си (по който незнам кога щях да дочакам да поема, ако не беше тя да ме насочва).

Да, Лина не познава всичко. По мои впечатления не й се отдават прогнозите свързани с материални неща (пари, имоти, коли и т.н.). Или поне при мен малкото пъти, в които сме обсъждали такива неща и е давала прогноза, по-скоро не се е сбъдвала. Що се отнася до отношения между хора, обаче, категорично е в 10ката. Първите й прогнози са най-правилни (тогава когато обсъждате казуса за първи път), после от желание да вникне по-дълбоко и да разнищи всичко понякога хваща твърде много нишки (възможности за развитие на ситуацията) и понякога става миш-маш. Така или иначе не съм имала ситуация свързана с отношения, а и с други житейски дилеми, която да не се е оказала точно така както сме го коментирали с нея.

Нещо много важно за всички, които обмислят да се консултират с нея - Лина не е типична врачка (живота ме срещна и с такива наскоро) - при нея не е: задавам въпрос, очаквам отговор в 1-2 изречения и така изчитам 50 въпроса от списък, който е подготвен. Често сме говорили по час-час и половина и сме покривали не повече от 1-2 въпроса. Да, съветва, защото вижда максимума който човек може да постигне в дадена ситуация. И този максимум често може да се постигне единствено ако човека сам предизвика промяна за себе си, към която тя насочва. Ако ситуацията е тотално празна, си го казва още в началото - което не значи, че не може да прекара 1 час да обясни защо е празна. Освен това говорейки за ситуацията, междувременно я оглежда в дълбочина и започва да вижда нюанси, които не излизат на пръв прочит.

Пиша всичко това поради две причини. Веднъж, всеки който реши да се допита до нея да има реалистични очаквания и второ, да дам и аз своя принос към тази тема благодарение на която я открих. И отново ще кажа - за мен и живота ми, Лина е подаърк от горе. Обичам я искрено, а никога не съм я виждала, и винаги ще съм й благодарна за безкрайната подкрепа, която ми оказа през този толкова труден за мен период.

Да, има собствен бизнес, и го казва единствено за да се разбере че това не е прехраната й. Не й е на всяка цена разговора с вас (още по-малко парите ви). Заема се само с хора, с които вижда че реално може да постигне прогрес и да изпълни и тази си мисия (защото няма друга причина да се занимава с това). Да, има самочувствие и не виждам какво лошо има в това при положение, че сама е постигнала всичко в живота си и то никак не е малко. Многократно ми е отделяла часове (1,30-2,00-2,30) и никога не е искала да й плащам за повече от половиния час, който съм резервирала през сайта й.

Така, че който е отворен и достатъчно смирен да приеме чужда гледна точка и предложения, с които да върви напред - по всяка вероятност ще си допадне с Лина. Ако търсите просто врачка, която да отговори с да/не на конкретен въпрос, Лина не е вашия човек.

Сега накратко ще спомена и опита си от останалите (също подбрани от тази тема) жени:

- Ваня Спасова: видяхме се преди месец, ориентира се добре в ситуацията с някои неточности (напр: твърдеше, че вижда една млада жена около мен, която на края на разговора ни бях убедена коя е, но реално е със 7-8г по-голяма от мен). За мен това е неточност, а не заключение че не познава. Дали ще се сбъднат прогнозите й, тепърва ще видим към последната четвърт от годината. Тарифата й е 80лв.

- Роси от Пловдив (мисля, че й казвате от Кючука): бях много впечатлена от попаденията й на място когато се видяхме. Дава прогноза за 3м напред, като за изминалите 3м бих казала, че каквото каза се случи (не че е имало кой знае какви грандиозни събития).

- Гергана гледа на карти Таро. Виждам, че профила й във Фейсбук вече е заключен, можеби в резултат на негативните коментари няколко страници по-напред по неин адрес. Ще си позволя да коментирам само разговора ни за конкретна ситуация - колкото и да не ми хареса това, което ми каза преди около месец, бих казала че е била повече от права. Също считам, че е нормално да дава съвети и разяснения - всеки борави с Таро по различен начин.

Бях решила да се консултирам и с Ваня Вучкова (LÍmperatrice), но тарифата й ми дойде твърде солена и в крайна сметка се отказах - 150лв.

За момента ми остава да се видя с Таня Колева (или Таня от южните квартали), за която сте писали в горните две-три мнения когато реша какво точно искам да я питам.

Ами това е. Не забравяйте че всички хора, които коментираме имат дарба и тя е различна. Мисля, че е нереалистично да се очаква един и същ тип прогноза, подход и познаваемост от тях. Извинявам се за дългия пост и дано да е бил от полза на някого.

# 464
Всеки има право да изрази мнение,това че вие сте доволна не означава ,всички да сме съгласни нали така,все пак това е група ,която цели всеки да изрази СВОЕТО СОБСТВЕНО МНЕНИЕ ,за да не се подлагат и други хора като човека,а всеки има право да реши да ли да посети въпросните,,ясновидки" и само да се убеди

Общи условия

Активация на акаунт