Ясновидки/ врачки - Тема 43

• 145 520
  • 827
  •   1
Отговори
  • BG

ДОБРЕ ДОШЛИ В ТЕМА 43

Анкетата е преместена в Google Forms - Резултати

Нека запазим добрия тон и да си бъдем полезни!

Моля всички, които разполагат с координати на ясновидци, ходжи и т.н., от които са доволни, да ми пратят данни за него/тях на ЛС, за да присъстват на първа страница.

Ако желаете да пишете за магии, моля пишете в тази тема: РАЗВАЛЯНЕ НА МАГИИ

За негативни мнения, базирани на лични наблюдения, моля пишете в тази тема: ЧЕРЕН СПИСЪК НА ЯСНОВИДЦИ, ВРАЧКИ И ХОДЖИ В БЪЛГАРИЯ [/b]

Сайт за безплатен отговор само на 1 въпрос, въпроса трябва да е зададен на английски: http://www.hollywoodpsychics.com/

Специални благодарности на всички, които са се грижили за темата до сега Flowers Rose

Темите до сега:

# 1
Моля Ви да ми дадете телефоин на младия Исмаил ходжа в с.Краище - много ми е спешно Sad Благодаря Ви от сърце !

# 2
Здравейте, бихте ли могли да ми кажете, някоя читава гледачка/врачка или ходжа около Пловдив, Първомай или Асеновград ?🔮📿Моля за актуални телефони номера и адреси 🙏☎️🌍

# 3
@Diddi_77,
Ще кажете ли поне как се казва жената която Ви е ляла восък във Варна ?
Не питам за адрес, телефон или препоръки нито ще искам такива !

# 4
Има ли някой запознат ,с яйце чукнато в вода.
Дали може да го погледне и да ми каже дали има нещо направено.
Снимала съм резултата.Ако Има хора който могат да помогнат, моля за съдействие.

# 5
Здравейте от известно време само чета, но сега е време да споделя моята история и да помоля за съвети и помощ. С партньора ми се разделихме ( връзка от 6г. , Имаме дете и на 4) Причината може би съм аз, но адски много го обичам и не искам това да приключва и да си загубя семейството. Разкайвам се за постъпките си хиляди пъти на ден и т.н. започнах молитви за любов пред Бога всеки ден , правя всичко необходимо, но не се получават нещата......(това е кратката версия , няма смисъл да ви тормозя с подробни неща ). Наистина си искам любовта и се чувствам в безизходица, започнах да се ослушвам за вуду магии, ходжи, врачки и какво ли още не. Готова съм на всичко.... абсолютно всичко. Намерих един вуду , който иска 157лв и гарантира резултати, въпроса е че всичко е онлайн, мога ли да се доверя , как мислите....дайте съвети....

# 6
Здравейте от известно време само чета, но сега е време да споделя моята история и да помоля за съвети и помощ. С партньора ми се разделихме ( връзка от 6г. , Имаме дете и на 4) Причината може би съм аз, но адски много го обичам и не искам това да приключва и да си загубя семейството. Разкайвам се за постъпките си хиляди пъти на ден и т.н. започнах молитви за любов пред Бога всеки ден , правя всичко необходимо, но не се получават нещата......(това е кратката версия , няма смисъл да ви тормозя с подробни неща ). Наистина си искам любовта и се чувствам в безизходица, започнах да се ослушвам за вуду магии, ходжи, врачки и какво ли още не. Готова съм на всичко.... абсолютно всичко. Намерих един вуду , който иска 157лв и гарантира резултати, въпроса е че всичко е онлайн, мога ли да се доверя , как мислите....дайте съвети....
Не не мисля,този вуду е лъжец само да вземе 150 🤣и вуду не стрева 150 това с магиите са пълни глупости.Нищо не става.

# 7
Попаднах на един ходжа Абдула, само онлайн се случват нещата. Имате ли мнение за него и някоя дали е ползвала услугите му

# 8
Здравейте. Въпрос към живущите в Разград. Някакво мнение за Румяна- гледала на карти. Доколкото запомних офисът и бил около Кауфланд.

# 9
Здравейте,  интересувам се от ясновидец или ясновидка която гледа на ръка Хиромантия. Моля който знае нека сподели. Blush

# 10
  • Бургас
Ето тази госпожа учи на хиромантия, но е рускоговоряща. Ако разбираш руски, сама ще можеш да си гледаш, защото разяснява много добре.
ХИРОМАНТИЯ

# 11
Благодаря ти но не му разбирам. Затова търся гледачка по хиромантия

# 12
# 13
Здравейте, моля да ми препоръчате човек, който греда на карти, но такъв, който ви е познал за бедеще, а не за настояще и минал. Ако има такъв Simple Smile

# 14
Здравейте. Някой ползвал ли е услугите на рускинята Наталия, която рекламират във фб? Таксата е 19,90лв, използва куриер за доставка на отговора. И знам, че е коментирано в предишни теми, които си направих труда да изчета, но има ли някой доволен от Лидия Димитрова? Според мен нишо не познава. На някоя от вас познавала ли е?

X Реклама

Общи условия

Активация на акаунт